Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

evet canim cok zorlaniyorum haraketler katiyyen zor degil.sadece nefes yetmiyor..mekik yapiyorum bakalim.evet bencede en onemlisi aynadaki degisiklik.

canim bende de gecen sene en ufak bi kosma ya da hizli yurume de nefes nefese kalma olurdu oksurmeye baslardim hemen meger polen alerjisinden soluk borum tikanmis ilac kullandim acildi simdi yine basladi o akinti hemen ilacimi almaya basladim boyle biseyse eger sende doktora git derim cunku nefes alamayacak kadar hizli degil bu videolar diye dusunuyorum ben:26: ben doktora kosamiyorum kosarken nefesim tikaniyo oksurmeye basliyorum diye gitmistim gecti cok sukur

şimdi sayfaları tek tek okudum ve bende aranızdayım artık düzenli yapıcam aksatmak yok cok fena gaza geldim :):) kolay gelsin herkeseeee :)

gaza geldiysen tamamdir bu is

cok fazlam yok aslında 3-4 cm ıncelsem yeter bana yaza ne kaldı surda havalar ısınsın dısarda yürüyüşede başlarım ohhh missss :)

oo bu gazla mayıs gelmedn ince belli oluczz bana da arada gelıyo böylee diyet spor hadi bakalmmm

diyet yapmıyorum ben ama spor yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum az yağlı yarım porsyon :) acıkınca hurma yerım tok tutuyo snra mate çayım var yemekten once ıcıyorum iştah kapıyo bıde bu vıdeolarla harika olck :) yılmak bırakmak yok :)

iyi geceler kızlar. Bu gece sporumu yapmadan yatmayacağım. Ölçülerimi hiç almıyorum korkudan. 1 hafta oldu spor yapmayalı. Ama bu gece pilates yapıp öyle yatacağım. Sabah nasıl kalkarım Allah bilir birde sizler

Derse devaam..

Son düzenleme:
selam kızlar

bende videoları yaptım

üstüne bide leslie yaptım

bugünlük sporum tamam :))

ölüyorum galibaaaa (( leslie ( 3mile) + göbek videoları (2 video) + nivea body kalça basen hareketleri :))))

ölüyorum galibaaaa (( leslie ( 3mile) + göbek videoları (2 video) + nivea body kalça basen hareketleri :))))

bu mesaji okuyunca hay bismillah dedim icimden yavrucum naptin nasil dayandin o kadar aciya seni bu azminden dolayi cok tebrik ediyorum eli opulecek hatunmussuun... ben leslie 4 mile ve 2 videoyu yapip popomun ustune oturuveriyorum hem vaktim hemde halim olmadigi icin yarin pilatese gidicem cok mutluyum bugun de sporumu tam yapmam lazim

cok tesekkur ederm cnm cok yoruldum ama iyi oldu gece de cok ıyı uyuyorum boyle olunca :) ıns bi an önce hedefime ulaşırım basen problemim çözülse yeter bana basen 89 1.56 boyum var (((

ne zamandır leslie yapıyosun

canım kusura bakma ben arada giremiyorum ancak gördüm yazını ben leslie ye başalyalı iki hafta falan oldu ama arada bırakıp tekrar yapmak zorunda olduğum için (önceki tecrübelerime dayanarak) yeniden başladığım ilk gün en hafif den başlamaya çalışıyorum ne kadar zorlarsam o kadar acı çekiyprum çünkü

12 şer dakikalık videolar var you tube da 5 part sende mi onlarla yapıyosun

evet onları ındırıdm onlardan yapıyorum genelde ıkı part yapıyorum daha sonra 4e cıkarıyorum henuz bes part hıc yapmadım cunku dıgerlerı ıle cok agır gelıyo

aslında yarıyo ya bıraz cunku benım bacaklarımda ınceldı yanı beden olarak bacak -popo kısmımda da sureklı hareketten kaynaklanan bı ıncelme var canım inşallah seninde işine yarar :) bide en güzel tarafı bırakınca birden almıyosun geri

yaşasınnnnnnn ne kadar mutlu oldum sımdı cok tesekkur ederım cnm :)
1.56 boy kalça 89 bakalım 2/3 hafta sonra neler olcak :)

yaşasınnnnnnn ne kadar mutlu oldum sımdı cok tesekkur ederım cnm :)
1.56 boy kalça 89 bakalım 2/3 hafta sonra neler olcak :)

inşallah canım ya benim spor geçmişim vardı ben sadece yağ kaplayan kaslarımı ortaya çıkarmaya çalışıyorum :26: bu yüzden çabuk yanıt verdi vucut inşallah seninde hemen belli olur değişiklikler... zaten bi yerden sonra insan kendini yapmayınca kötü hissediyo ya alışkanlık yapıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…