Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

yok canim aldirmaz istahini kapatir hatta cok fazla da yemezsin ama seker koymamak sartiyla :) kahve koyabilirsin metabolizmayi hizlandirir :) 48 kilo muu daha nereye kilo vercen :KK37: ben bu yaz 48dim:KK31:

kılo vermek deglde fazla yağlardan kurtulmak ıstıyorum..amelıyt olmstm ne güzel zayıflamıstm ne basen ne yanlar vardı snra bırden kılo aldım..artık sütümde kahveyle ıcıcem hızlansn metabolızmam :)

Merhaba kızlarrr..
Zayıfım belim ince ama gel gör ki şu göbekkk aldı başını gidiyor :KK19:
Bu videoları yapmıştım bir iki kere ama düzenli olarak yapmadım.
Çok ağrı yapıyor ertesi güne ya :KK53:

Merhaba kızlarrr..
Zayıfım belim ince ama gel gör ki şu göbekkk aldı başını gidiyor :KK19:
Bu videoları yapmıştım bir iki kere ama düzenli olarak yapmadım.
Çok ağrı yapıyor ertesi güne ya :KK53:

evet ben ilk yaptığımda gece yatakta dönemedim devam etseydi dok. gidicektim . ama ertesi günü daha hafif yaptım sonra bünye alışıyor 3 günde tamm yaptıkları gibi yaptım vucüd alıştı sorun olmadı ama hergün yapmak sart

evet ben ilk yaptığımda gece yatakta dönemedim devam etseydi dok. gidicektim . ama ertesi günü daha hafif yaptım sonra bünye alışıyor 3 günde tamm yaptıkları gibi yaptım vucüd alıştı sorun olmadı ama hergün yapmak sart

Çok feci bir ağrıydı cidden gözüm korktu benimde :KK9:
Madem geçiyormuş bende başlayım yeniden

yine alerjim basladi ve korktugum basima geldi 2. videonun yarisinda nefesim gitti devam edemedim su an hala nefesimin duzelmesini bekliyorum oksuruk tutuyo :KK50: ilaclari almaya basladim bakalim ins spor yapmami engellemez yine :26: pilatese gidiyorum ben kizlar:KK3:

yine alerjim basladi ve korktugum basima geldi 2. videonun yarisinda nefesim gitti devam edemedim su an hala nefesimin duzelmesini bekliyorum oksuruk tutuyo :KK50: ilaclari almaya basladim bakalim ins spor yapmami engellemez yine :26: pilatese gidiyorum ben kizlar:KK3:

kolay gelsın aman dıkkat et :)

kendimi çok kötü hissediyorumm :KK43: 2 gündür pasta börek yememem ne kadar şey varsa yedımm :KK43:( yaptıklarımda boşa gdiyo hem yıyorum hem basenlerm gıtsın suram gtsn buram gtsn dıyorum :'((

valla spor bu ya işte yaptıkça yiyesi geliyo insanın bende yiyorum çok ama bence bu normal çünkü çok fazla kalori harcıyoruz diye düşünüyorum yada kendime böyle yalan söylüyorum :KK17: ama genede kontrol etmekte fayda var :KK56:

geçmiş olsun canım dikket et kendine aman... engellese bile sağlık daha önemli bence çok ağır yapma bi video falan yap çok zorlanırsan en azından birden yüklenmemiş olursun ... geçmiş olsun tekrardan :nazar:

Çok feci bir ağrıydı cidden gözüm korktu benimde :KK9:
Madem geçiyormuş bende başlayım yeniden

geçiyo geçiyo bırakmamak en iyisi zamanla vucut alışıyo... bence hazır acıyı bi kere çekmişsin hiç bırakma devam et :KK52:

akşam yemeğiyle dengeledım galiba..sabah ne yıcem dıye cok düşüyorum domates salatalık vs olsa ekmek cok yemem ama hormonlu dıye almak da ıstemıyorum :KK43:( yaz gelsin artıkkkkkk

valla spor bu ya işte yaptıkça yiyesi geliyo insanın bende yiyorum çok ama bence bu normal çünkü çok fazla kalori harcıyoruz diye düşünüyorum yada kendime böyle yalan söylüyorum :KK17: ama genede kontrol etmekte fayda var :KK56:

geçmiş olsun canım dikket et kendine aman... engellese bile sağlık daha önemli bence çok ağır yapma bi video falan yap çok zorlanırsan en azından birden yüklenmemiş olursun ... geçmiş olsun tekrardan :nazar:

geçiyo geçiyo bırakmamak en iyisi zamanla vucut alışıyo... bence hazır acıyı bi kere çekmişsin hiç bırakma devam et :KK52:

Dimi ya doğru söylüyorsun :KK9:
Öncesinde ısınma hareketleri yapmak gerekiyormu acaba ?

tesekkur ederim canim galiba en mantiklisi benim bu ara biraz daha az yapmam ve de az yemem :)

kolay gelsın aman dıkkat et :)

tesekkur ederim tatliim pilates cok iyi geliyo zaten yaa su an kus gibiyim:KK9::KK9:

akşam yemeğiyle dengeledım galiba..sabah ne yıcem dıye cok düşüyorum domates salatalık vs olsa ekmek cok yemem ama hormonlu dıye almak da ıstemıyorum :KK43:( yaz gelsin artıkkkkkk

canimcim cok kasma bence normalde yediginden daha az ye 1 saat sonra fln da bi porsiyon meyve ye tamamdir sonra d oglen salata fln yersin ben sandvic ya da salata yiyorum bazen ikisini de :)

Dimi ya doğru söylüyorsun :KK9:
Öncesinde ısınma hareketleri yapmak gerekiyormu acaba ?

yok tatlim ben hicbir isinma hareketi yapmiyorum ama istersen leslie sansone in part 1 ini yapip videolari yaparsin ama isinmiyorsun resmen videolari yaparken bacaklarin daha cok agriyor canini daha cok cikarmak istersen dene derim :KK37: direk videolari yapmanda hicbir sorun yok :KK16:

ben koca bir tas tarcinli sut ictim (caktirmayin sekerli:26:) :KK33:

ohhhh afiyet olsunn bal şeker olsunn :) zayıflama azmi kadar ders çalışma azmide gelsee artık banaaa poffff :KK43:(

ohhhh afiyet olsunn bal şeker olsunn :) zayıflama azmi kadar ders çalışma azmide gelsee artık banaaa poffff :KK43:(

hay ağzına sağlık ya :)

bu arada günaydın kızlar hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun :KK71: :KK19: etrafımız bunu her gün hatırlayan ve kadının değerini bilen erkeklerde dolsun inşallah...

hay ağzına sağlık ya :)

bu arada günaydın kızlar hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun :KK71: :KK19: etrafımız bunu her gün hatırlayan ve kadının değerini bilen erkeklerde dolsun inşallah...

inşallah inşallah :) ne kadar güzel bi gün her yanım acıyo cok mutluyum :))

tesekkur ederim canim galiba en mantiklisi benim bu ara biraz daha az yapmam ve de az yemem :)

tesekkur ederim tatliim pilates cok iyi geliyo zaten yaa su an kus gibiyim:KK9::KK9:

canimcim cok kasma bence normalde yediginden daha az ye 1 saat sonra fln da bi porsiyon meyve ye tamamdir sonra d oglen salata fln yersin ben sandvic ya da salata yiyorum bazen ikisini de :)

yok tatlim ben hicbir isinma hareketi yapmiyorum ama istersen leslie sansone in part 1 ini yapip videolari yaparsin ama isinmiyorsun resmen videolari yaparken bacaklarin daha cok agriyor canini daha cok cikarmak istersen dene derim :KK37: direk videolari yapmanda hicbir sorun yok :KK16:

ben koca bir tas tarcinli sut ictim (caktirmayin sekerli:26:) :KK33:

Ozaman ben diğer videoya hiç girişmiyim,belki ilerde onuda yaparım :KK9:
Hem tarçınlı hem şekerli öylemi,tarçını şeker yerine kullanmıyormusunuz :KK52:

yo hiç duymadım ha ne içinmiş ?

hücre yenileyici özelliği varmış selülit çatlaklarda iyi olur diye düşündm araştrdm buğday yağı hep var masaj yağlarının içinde ben tek kullanıcam..saçları da gürleştirip uzatıyomuş b ve e vitamni sayesnde..

veeeee sporuma yaptım leslie 3 mile ve 4 mile + göbek eritme 2 video + basen hareketleri ((( tabiii bugün sayıları artırdım 65 e kadar çıktım kalça iptall )))) :))) bugün baya ter attım ama çok iyi hissediyorum

Ozaman ben diğer videoya hiç girişmiyim,belki ilerde onuda yaparım :KK9:
Hem tarçınlı hem şekerli öylemi,tarçını şeker yerine kullanmıyormusunuz :KK52:
hahahah :KK70: bidaki sefere oyle yapiyim bari :KK14:
buğday yağını sorym bi de size :) kullandınız mı kızlarrr :)))

yok canim bende senden duyuyorum ilk defa

bugun salsa deneyecegim kizlar :KK70: begenirsem devam etmeyi dusunuyorum haftada bir sporla dansla kafayi bozmasaydim iyiydi:KK52::KK52:

X