Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

günaydın cnmm bende spor yapıcmm brzdann hergun spor yapılması gerekıyormş yoksa kaslar yağa dönüşüyorr ben yarım saatimi ayırablyrm cnm sen pilatesi nasl yapıyosn kendn ewde mı ?

günaydın cnmm bende spor yapıcmm brzdann hergun spor yapılması gerekıyormş yoksa kaslar yağa dönüşüyorr ben yarım saatimi ayırablyrm cnm sen pilatesi nasl yapıyosn kendn ewde mı ?

1 gun evde 1 gun spor salonunda yapmaya calisiyorum canimcim :)

en son olculerimi bulmaya calistim eski mesajlarimdan yok bulamiyorum :KK43:

03. 03. 2012

Bel: 71 cm (1 cm artis var :2:)

Gobek: 83.5 cm (sanirim ayni)

Basen: 89 cm ( 1cm azalma var :2:)

kilo: 56 yarim kilo gitmis o da yine basenden gitmis hic sasirmadim :KK50::KK50:

Bıraz bakındım vıdeolara super bayıldım cok zevklı gorunuyor tul perde cekılı ama dısardan komsular gorur dıye yapamadım:KK1: Cok keyıf alıcagımı dusunuyorum:KK8: Paylasım ıcın tesekkurler...

Gunayyydiiiin citirlarriiim :KK16:

Evet kahvaltimi yaptim bugun pilates + leslie + 3 videoyu yapmaya calisacagim 2 3 saat sonra canim cikmis bir sekilde yine mesaj atarim sanirim hadi kizlar sizde bugun cumartesii bol bol vaktimiz var :KK9:

leslie nedir bilmediğimiz başka bişey daha mmı yapıyorsunuz ben ayrıca ebru şallının plates programlarındada 1 tane yapıyorum

Bıraz bakındım vıdeolara super bayıldım cok zevklı gorunuyor tul perde cekılı ama dısardan komsular gorur dıye yapamadım:KK1: Cok keyıf alıcagımı dusunuyorum:KK8: Paylasım ıcın tesekkurler...

bisey degil canim kolay gelsin :KK16:

leslie nedir bilmediğimiz başka bişey daha mmı yapıyorsunuz ben ayrıca ebru şallının plates programlarındada 1 tane yapıyorum

leslie sansone la yuruyerek incelme diye bir topik var canim yine gorsel paylasimlarda leslie'yle beraber yuruyorum indiremedigim icin de youtubetan yapiyorum ben :21:

1 gun evde 1 gun spor salonunda yapmaya calisiyorum canimcim :)

en son olculerimi bulmaya calistim eski mesajlarimdan yok bulamiyorum :KK43:

03. 03. 2012

Bel: 71 cm (1 cm artis var :2:)

Gobek: 83.5 cm (sanirim ayni)

Basen: 89 cm ( 1cm azalma var :2:)

kilo: 56 yarim kilo gitmis o da yine basenden gitmis hic sasirmadim :KK50::KK50:

bende de hastalık oldu her spordan sonra ölçüyorum :KK3: ama kilon bnce iyi bn 62 kiloyum ölçüler aynı :KK1:

gunaydin sevgili sporu birakan ama yine de citir olan kizlar :KK3: nerelerdesiniz yahu hadi ben stresliyim biraktim 2 3 gun size noldu:26:

benim yanlarimda gamzeler derinlesiyor ama ne hikmetse gobisim hala oldugu gibi duruyor :KK9:
ve bugun karin kaslarimin agrisini hissediyoruummm bu da bana mutluluk veriyoo :KK76:
derslerden sonra hemen videolari yapicam :KK8:

ohooo bizim kizlardan ses yok :2: ben sporuma basliyorum bile :)

sanirim benim silindir seklindeki gobegimde incelme var :) yandan baktigim zama hadi insallahh olcuye de yansir:KK23:

heheh :KK70: ask acisi 7 aydir gecmiyo canim :KK36: sabrediyorum sabrediyorum arada bi patlak veriyo :KK14: 4 yildir seviyorum valla nasi gecicek orasini bende bilmiyorum:26:

geçmiş olsun canım benim üzme kendini haklısın aşk acısı en zor durum malesef bi ilacı olsada içip kurtulsak ne güzel olur :KK43:

gunaydin sevgili sporu birakan ama yine de citir olan kizlar :KK3: nerelerdesiniz yahu hadi ben stresliyim biraktim 2 3 gun size noldu:26:

benim yanlarimda gamzeler derinlesiyor ama ne hikmetse gobisim hala oldugu gibi duruyor :KK9:
ve bugun karin kaslarimin agrisini hissediyoruummm bu da bana mutluluk veriyoo :KK76:
derslerden sonra hemen videolari yapicam :KK8:

valla aynı durum bende de var benimde yanlar belirgin ama ortası biraz duruyo ama incelme varya yandan baktığımda eskiden bildiğin şişti şimdi sadece yemek yediğimde yada çok yediğimde :KK17: o kadar şiş duruyo onun dışında gayet güzel :KK51:
valla benim hafta sonları full iptal olduğu için ne spor yapabiliyorum ne nette takılabiliyorum ama yeni haftaya yarın başlıyorum

selam kızlar günaydınnn

bende 4 gü ara vermiştim malesef ki

bugün yine başlıyorum

haydı sporaa :KK52:

herkese günaydın ara verenlerin başlama ve acı çekme gününe hoşgeldiniz hadi bakalım acılarımızı dindirmek için ortak yöntemler kullanalım bence kızlar çünkü ben bugün çooook acı çekecem biliyorum :KK50: Allah'ım bi gün ara versem bile iki gün işkence çekiyorum :KK52:

herkese günaydın ara verenlerin başlama ve acı çekme gününe hoşgeldiniz hadi bakalım acılarımızı dindirmek için ortak yöntemler kullanalım bence kızlar çünkü ben bugün çooook acı çekecem biliyorum :KK50: Allah'ım bi gün ara versem bile iki gün işkence çekiyorum :KK52:

yavruum ben bacaklarimi zor hareket ettiriyorum yururken bugun yapamayabilirim ama 20 dk uykumdan kesip yapmaya calisicam birakinca felaket oluyorum.:KK43:

günaydın kızlarr..ben yeni başladım 3 video da yapıyorum ama benm için önemli olan basenler onu da leslie videolarını yapıyorum bi kaç gün oldu..göbek eritme videolarnı acıyorm bi video da kızın bacağı kalın diğernde ince kalça basen videoları da var mı bu kızın :S

kizlar merhaba.bir an once sonuca kavusmak istiyorum..offfffffffff.yoruldum dun leslie yapdim 4 mile.diger videolari yapamiyorum.onlari yapinca midem agriyor.nefes falan alamiyorum.o yuzden leslie ve mekik felan yapiyorum.insallah hepiniz bir sekilde guzel bir vucuda sahib oluruz...:KK8::KK8:

kizlar merhaba.bir an once sonuca kavusmak istiyorum..offfffffffff.yoruldum dun leslie yapdim 4 mile.diger videolari yapamiyorum.onlari yapinca midem agriyor.nefes falan alamiyorum.o yuzden leslie ve mekik felan yapiyorum.insallah hepiniz bir sekilde guzel bir vucuda sahib oluruz...:KK8::KK8:

bende yapıyorum da 1 den 5 e kadr hergun yapsam cok mu abartmıs olurum

sende mi yapamiyorsun canim ya:KK53::KK53: allah allah niye boyle oluyo ki gercekten anlamadim hizli mi geliyor acaba nefesin ondan mi kesiliyor gibi geliyo... daha yeni basladin vucudun alismamistir desek daha sonra tekrar denesen bilmiyorum ki:26: benimde olcude yine bir degisiklik yok ama aynada var:KK34: onemli olanda bu artik olcuye uzulmuyorum:KK51:

sende mi yapamiyorsun canim ya:KK53::KK53: allah allah niye boyle oluyo ki gercekten anlamadim hizli mi geliyor acaba nefesin ondan mi kesiliyor gibi geliyo... daha yeni basladin vucudun alismamistir desek daha sonra tekrar denesen bilmiyorum ki:26: benimde olcude yine bir degisiklik yok ama aynada var:KK34: onemli olanda bu artik olcuye uzulmuyorum:KK51:

evet canim cok zorlaniyorum haraketler katiyyen zor degil.sadece nefes yetmiyor..mekik yapiyorum bakalim.evet bencede en onemlisi aynadaki degisiklik.:KK9::KK9:

şimdi sayfaları tek tek okudum ve bende aranızdayım artık düzenli yapıcam aksatmak yok cok fena gaza geldim :):) kolay gelsin herkeseeee :)

X