- Konu Sahibi AdrianaLimaa
günaydın cnmm bende spor yapıcmm brzdann hergun spor yapılması gerekıyormş yoksa kaslar yağa dönüşüyorr ben yarım saatimi ayırablyrm cnm sen pilatesi nasl yapıyosn kendn ewde mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnmm bende spor yapıcmm brzdann hergun spor yapılması gerekıyormş yoksa kaslar yağa dönüşüyorr ben yarım saatimi ayırablyrm cnm sen pilatesi nasl yapıyosn kendn ewde mı ?
Gunayyydiiiin citirlarriiim
Evet kahvaltimi yaptim bugun pilates + leslie + 3 videoyu yapmaya calisacagim 2 3 saat sonra canim cikmis bir sekilde yine mesaj atarim sanirim hadi kizlar sizde bugun cumartesii bol bol vaktimiz var
Bıraz bakındım vıdeolara super bayıldım cok zevklı gorunuyor tul perde cekılı ama dısardan komsular gorur dıye yapamadım Cok keyıf alıcagımı dusunuyorum Paylasım ıcın tesekkurler...
leslie nedir bilmediğimiz başka bişey daha mmı yapıyorsunuz ben ayrıca ebru şallının plates programlarındada 1 tane yapıyorum
1 gun evde 1 gun spor salonunda yapmaya calisiyorum canimcim :)
en son olculerimi bulmaya calistim eski mesajlarimdan yok bulamiyorum
03. 03. 2012
Bel: 71 cm (1 cm artis var :2:)
Gobek: 83.5 cm (sanirim ayni)
Basen: 89 cm ( 1cm azalma var :2:)
kilo: 56 yarim kilo gitmis o da yine basenden gitmis hic sasirmadim
heheh ask acisi 7 aydir gecmiyo canim sabrediyorum sabrediyorum arada bi patlak veriyo 4 yildir seviyorum valla nasi gecicek orasini bende bilmiyorum:26:
gunaydin sevgili sporu birakan ama yine de citir olan kizlar nerelerdesiniz yahu hadi ben stresliyim biraktim 2 3 gun size noldu:26:
benim yanlarimda gamzeler derinlesiyor ama ne hikmetse gobisim hala oldugu gibi duruyor
ve bugun karin kaslarimin agrisini hissediyoruummm bu da bana mutluluk veriyoo
derslerden sonra hemen videolari yapicam
herkese günaydın ara verenlerin başlama ve acı çekme gününe hoşgeldiniz hadi bakalım acılarımızı dindirmek için ortak yöntemler kullanalım bence kızlar çünkü ben bugün çooook acı çekecem biliyorum Allah'ım bi gün ara versem bile iki gün işkence çekiyorum
yavruum ben bacaklarimi zor hareket ettiriyorum yururken bugun yapamayabilirim ama 20 dk uykumdan kesip yapmaya calisicam birakinca felaket oluyorum.
valla ben kalktım leslie ile bi mil yaptım bide iki video yaptım bakalım acısı yarın çıkacak nasılsa :)
kizlar merhaba.bir an once sonuca kavusmak istiyorum..offfffffffff.yoruldum dun leslie yapdim 4 mile.diger videolari yapamiyorum.onlari yapinca midem agriyor.nefes falan alamiyorum.o yuzden leslie ve mekik felan yapiyorum.insallah hepiniz bir sekilde guzel bir vucuda sahib oluruz...
kizlar merhaba.bir an once sonuca kavusmak istiyorum..offfffffffff.yoruldum dun leslie yapdim 4 mile.diger videolari yapamiyorum.onlari yapinca midem agriyor.nefes falan alamiyorum.o yuzden leslie ve mekik felan yapiyorum.insallah hepiniz bir sekilde guzel bir vucuda sahib oluruz...
sende mi yapamiyorsun canim ya allah allah niye boyle oluyo ki gercekten anlamadim hizli mi geliyor acaba nefesin ondan mi kesiliyor gibi geliyo... daha yeni basladin vucudun alismamistir desek daha sonra tekrar denesen bilmiyorum ki:26: benimde olcude yine bir degisiklik yok ama aynada var onemli olanda bu artik olcuye uzulmuyorum