Göbek eritme ve bel sekillenirme icin birebir!

gunaydiin citir kizlar :KK1:

bugun kahvaltida meyve salatasi var :KK14: yarim saate sporumu yapicam :KK76:

herkesee bol sporlu gunlerrr :)

bu leslie baya mantıklı bişey hoşuma gitti ama sunu sormak ıstııyorum o verdıklerı vıdeolardan sadece birini mi secip yapıyoruz ? sabah sabah kafam almadı da :26:

Son düzenleme:
spor yapmaya basladigimdan beri 12 de yatip erkenden kalkiyorum kizlarr yoruluyorum heralde devriliveriyorum yataga:KK9::KK9:

ben bunu deniycem benim 2 cocugum var ve SIKI bir karin egzersizine ihtiyacim var sporda yapiyorum zumba yapiyorum haftada en az 3 kere yuruyorum yani bununda yardimci olmasini cok isterim tabiki denemeden bilemeyiz umarim yardimci olur

ben bunu deniycem benim 2 cocugum var ve SIKI bir karin egzersizine ihtiyacim var sporda yapiyorum zumba yapiyorum haftada en az 3 kere yuruyorum yani bununda yardimci olmasini cok isterim tabiki denemeden bilemeyiz umarim yardimci olur

canim tebrik ederim seni zumba hakikaten zor :KK70: o nasil bir tempo oyle ben ayak uyduramiyorum :KK43: ama benim bi arkadasim zumbaya basladigindan beri resmen deli gibi kilo aldi stresle de alakasi var tabi ki ama basladiktan sonra oyle boyle degil 10 15 kilo rahat almistir acaba daha mi fazla yiyor spor yaptikca dikkat de etmeyince? Ama gercekten cok zevkli ya ben yapamadim daha yavas seyleri tercih ediyorum :KK9:

evet bu videolarinda faydasi olabilir bence de denemelisin birkac hafta :) begenirsen tam gaz devam:KK34:

boyle azimli annelere bayiliyorum ya :KK16: bende boyle olcam:emir_bebek:

hmm bende leslie ye başliim o zaman..pilates yapıyorum 1,5 senedir...65 kilodan 54 kiloya düştüm. herkese pilatesi tavsiye ederim..
özel diyet yapmadım sadece akşamları 7 den sonra bişey yemedim..kilo korumak amaçlı değişik spor türü arıyordum..
saolsun adriana :))
kızlar çalışırken ayna karşısında olmanızı tavsiye ederim..birde spor sonrası limonlu su içiyorum ben...
bol sporlu günleeerrr :KK76::KK76:

gunaydin hanimlar...bende bu gun basliyorum insallah.leslie 2 part yapiyim.artik git gite artdiririm.tempo lazim tempo..................:KK52::KK52:

gunaydiin citir kizlar :KK1:

bugun kahvaltida meyve salatasi var :KK14: yarim saate sporumu yapicam :KK76:

herkesee bol sporlu gunlerrr :)

ohoo hatun kalkmış sabahın köründe bizden önce çıtırlaşacak :)

spor yapmaya basladigimdan beri 12 de yatip erkenden kalkiyorum kizlarr yoruluyorum heralde devriliveriyorum yataga:KK9::KK9:

Ben önceden yataktan kalkamazdım şimdi bir kalkıyorum çok dinç bir şekilde oluyorum ve daha güler yüzlü tabii uykumu aldığım için. Yaşasın spor.. :KK8::KK64:

bu leslie baya mantıklı bişey hoşuma gitti ama sunu sormak ıstııyorum o verdıklerı vıdeolardan sadece birini mi secip yapıyoruz ? sabah sabah kafam almadı da :26:

Canım leslie bacaklarını çok güzel şekle sokuyor yap kesin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
:KK19:

kizlar oldum yoruldum bu gunlik sporum bitti sayilir.cok yoruldum,ama olsun bir ay sonra bakalim nasil olucam..insallah deger......:KK76::KK76:

Kilo Verdirecek Tüyolar.

Öncelikle burada yazdıklarımın hepsini bende yaptım.evet başlıyoruz.
70 kilodan 60 kiloya indim ve bu tüyoları kullanarak hala veriyorum.(160cm boy)

2)mideniz sağlamsa eğer az yağlı süt koyarak neskafe yada sevdiğiniz bir kahve çeşidini ŞEKERSİZ olarak yemeklerden önce için.acayip iştah kesiyor ve kahve, sindirimi hızlandırmasının ötesinde yağ yakımını hızlandırıyor.NOT:selülit yapar diye korkmayın eğer spor yapıyorsanız problem yok.yada hareketli biri iseniz.

3)yemeklerde yağ oranını nasıl ayarlayacağız.özellikle zeytinyağı,fındık yağı kullanın.eğer bunları sevmiyorsanız ayçiçek yağı,gereken yerlerde de tereyağı kullanılabilir.ama sakın kanola,margarin,soya yağlarını kullanmayın.araştırarak söylüyorum ayrıca uyguluyorum.

5)fındık,fıstık meselesine gelince günde en fazla 3 adet ceviz YA DA 5 adet badem YA DA 5 adet fındık,fıstık yenilebilir.Ama bunları oturup hepsini beraber yerseniz kilo alırsınız.

6)Geldik hamur işlerine:normalde hiçbir şekilde hamur işi yememek gerekiyor.fakat çok canınız çekti ve yemezseniz orada öleceğinizi düşünüyorsunuz.o zaman 2 kibrit kutusu büyüklüğünde(en fazla)yiyebilirsiniz.ama bu börek yada her neyse bu oranda yediğinizde o gün yiyeceğiniz 1 dilim ekmeği iptal edin çünkü 2 kibrit kutusu ölçüsünde yediğiniz börek 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor.

7)ben genelde ekmeğimi dilimli ve paketli ekmeklerden seçiyorum.bu sayede ne kadar dilim ekmek yediğimi görebiliyorum.

8)akşamları yatmadan 3 saat önce yemek yemeğe dikkat edin.mesela gece 3 te yatıyorsanız 12 de yediğiniz yemek size kilo aldırmaz.kendinizi lütfen aç bırakmayın

9)asitli içecekleri unutun.ben asitli içecek yerine maden suyu içmeyi alışkanlık haline getirdim.önceleri meyvelileri tercih ediyordum.ama bunlar da şekerli olduğu için sade maden suyuna geçiş yapabildim.günde 3 tane içilmesinde problem yok.4 tanede olabilir ama sabah kalktığınızda çok susarsınız.SONUÇ:gazoz,kola,fanta yok.maden suyu sizin en sevdiğiniz asitli içecek olmalı.

11)çikolatayı nasıl yiyoruz:ben kahvenin yanında stick şeklinde olan bitter çikolatalardan ve 46 kalori yazanlardan tercih ediyorum.ısırarak değil yavaş yavaş emerek 2 adet yiyorum.bitter sevmiyorsanız sütlülerden 1 yada 1,5 tane yiyebilirsiniz.ayrıca çikolataları sanki biri elinizden kaçırıyormuş gibi yemeyin.açtınız paketi bir ısrık aldınız ağzınızda yavaşça emerek yediniz.sonra paketi kapatın kenara koyun.o sizin paketiniz yarın bir ısırık daha alırsınız.kimse elinizden kaçırmıyor ya.

12)ekmek ne kadar yemeliyiz ben 4 dilimden fazla yemiyorum.fakat o gün sadece sebze yemeği varsa ve abur cubur yememişsem.siz alışana kadar 5-6 dilim yiyebilirsiniz.kendinizi ekmeksiz bırakmayın.midenin suyunu alır, sindrimi kolaylaştırır.

ÇOK ÖNEMLİ NOKTA:2 küp şeker= 1 dilim ekmek demektir.
2 dolu dolu yemek kaşığı pilav =1 dilim ekmek demektir
3 dolu dolu yemek kaşığı makarna =1 dilim ekmek demektir
üstte bahsettiğim 46 kalorilik stick çikolatalardan 2 tane yemek= 1dilim ekmek demektir.

13)ekmek hesabınızı iyi bilin.fazla aşmamaya çalışın.

14)en iyi diyet yemeği kocaman bir salatadır.salataya 1 yemek kaşığı zeytin yağı ayrıca dilediğiniz kadar sirke,nar ekşisi,tuz,limon koyabilirsiniz.üstüne süzme yoğurt da gezdirebilirsiniz.çok lezzetli oluyor.ayrıca salatanızın üstüne tavuk yada köfte yada balık koyarak lezzetli bir şekilde yiyebilirsiniz.
yedikten sonra sizi çok tatmin edecek ve ne kadar çok doyduğunuza siz şaşıracaksınız.SONUÇ:hiç kilo almadınız.neredeyse sıfır kalori diyebilirim.NOT:yağı fazla kaçırmayın.

15)dilediğiniz kadar şekersiz kahve,çay,bitki çayı içebilirsiniz.size ödem attırcı çay formülü vereyim.ben her akşam 2 bardak içmeye çalışıyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum ve hafifliyorum.
yeşil çay
mate
biberiye
kekik
rezene
funda yaprağı

bu bitkileri aktarda rahatça bulabilirsiniz.yeşil çay her zamn iki katı olacak biçimde hepsini bir kapta iyice karıştırın.içeceğiniz zaman bardağınıza bir miktar koyun ve üstüne sıcak su dökün 4-5 dak kadar demlenince için gitsin.valla ilk başta tadı berbat fakat ben alıştım bir şekilde içiyorum.çünkü vücudum çok ödem yapıyor bunu içince eğer 2-3 kez idrara çıktıysanız kesin 500 gr daha vermişsinizdir çünkü ben veriyorum.ÖNEMLİ NOKTA:bu bitkilerden biri tansiyonunuzu etkiliyorsa o bitki çıkarın ve karışıma devam edin.

16)günlük su içmeye dikkat edin.miktarı belirlemeya gerek yok ben denedim çok zor oluyor.ama şöyle bir yöntem geliştirdim.evde birinin su içtiğini gördüyseniz hemen peşinden gidip bende içeyim bari deyip su içtim yada mesela annem tam su içecek bardağı doldurunca "anne ben daha çok susadım" diye elinden kapıp içiyordum:)yada tam biri doldururken "bana da doldururmusun" diye yalvaran bakışlarla istiyordum ve bu sayede sanki gerçekten susamış gibi hissedip önüme zorunlu gelen suyu içmek zorunda kalıyordum:)

17)meyve konusunda çok dikkat etmedim açıkçası.mesela muz yemeyin kilo aldırır derler alakası yok bazen günde 2 tane yerim.bir problem yok yani.

18)yoğurt,süt konusunda da genelde yağsız tercih edin

19)birazcık sabredin alışınca herşey çok güzel olacak ve kiloyu vermeye başlayınca kendinizi o kadar güvenli hissedeceksiniz ki.kendinizi seveceksiniz ve etrafa gülücükler saçmaya başlayacaksınız.

20)sakın her gün tartılmayın moralinizi bozmayın.haftada bir yada çok merak ediyorsanız 3-4 günde bir tartılın.

21)İLK 2 HAFTA HİÇ KİLO VERMEDİM.sonrasında hızlıca vereceksiniz.

Kizlar bunlari baska bir topikden aldim hem kendim icin hemde sizler icin bazilarini da sildim biraz fazla abarti gibi geldi bana daha dogrusu az kilo vermek istedigim icin o kadar dikkat etmiyorum ama bunlar super:KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/425515-kilo-verdirecek-tuyolar.html

Yaptigim cay karisimim :KK70:

kekik, rezene, isirgan otu ve keten tohumu nasi icicem ben bunu ya:26:

Son düzenleme:
maşallah çıtır hatunlar sizin için süper bir gün olmuş
sporlar platesler yapılmış
kaçamak yapılmamış
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
faydalı paylaşımlarınız içnde sagolun bunları okudukça tam vazgeçecek oldugum diyetimden son anda
haydi diye kendimi motive ediyorum
ama ben bugün sporumu videoları yapamadım maalesef
işlerim vardı yarın çarşıya çıkacm inş
birsü günde memleketten kayınvalidemler geliyor ve bu hafta sanırım spor yapamıcam onun üzüntüsünü yaşıyorum
ama elimden geldigince yememe dikkat edicem inş
hayatımdan ekmegi makarnayı ve pilavı çıkardım hepsinide çok severim ,

bugün akşam ekmeksiz çorba içtim ve şimdi atıştırmalık olsun diye kreker yiyorum

bende leslie'yle yurudum simdi korse giyip yurudum inanamazsiniz nasi ter attigimaa denemek isteyen olursa denesin ben bundan sonra korsesiz kosmam kaslarimi da daha cok sikabildim.

birde yogurdunuza keten tohumu katip sabahlari yiyin arkadaslar 1 ayda 3 4 kilo kaybettiriyormus arastirabilirsiniz:KK34: super

X