göbek düşmesi bu konu açılmıştı ama ben sizlere eş çıkığı konusunda bilgilendirmek istiyorum.eş çıkığını duydunuzmu bilmiyorum.BELıRTıLERı:eş çıkığı midede yada göbeğe doğru kalp gibi bir şey atıyorsa,karın ağrısı,ağır kaldırınca,sinirlenince,uzun süre aç kalınca.gibi durumlarda eşin çıkmış derler.ama bazı yerlerde göbek düşmesi ile eş çıkığını karıştırıyorlar göbek düşmesi farklıdır eş çıkığı farklıdır..köylerde köy ebesi yada bu işlerle ilgilenen kadınlar vardır.bende aynı dertten muzdaribim.gitmediğim kimse kalmadı.arkadaşlar gerçekten önemli bir konu sizlere tavsiyem bu işlerden anlayan vardır.göbek düşüklüğüde gebeliğe engel.göbek düşüklüğünü zaten genelde biliniyor.ama ben eş çıkığından bahsetmek istedim.tedavisi:önce sırtını(belini) çiğner,sonra sırtüstü yatar eliyle karnına basar masaj yapar gibi karnını ovalar,eşin girdiğini hissediyorsun orası yanıyor ve sancı yapıyor,eliyle karnına eş çıkığı yerine girinceye kadar ovalamaya devam eder.allah herkese şifa versin.saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?