Göbek düşmesi, göbek kayması

Ah ben ne cekmistim yerde gokte duramiyordum 15 yaslarimda dusuyordu nazardan di hep.Benim suan cok sukur ole bi sorunum yok. Ama o yaslarimda cok cektim.Benim siddetli agrili ve sancili gecerdi aglamaktan gozlerm siserdi cok feciydi yani.ama bunu tek basina yapicagin bi eylem degil mutlaka yardim alarak yapman lazim.

Benim çok ağrım olmamıştı ama aşırı bulantım vs olmustu gerçekten sıkıntılı bişey başıma gelmeyene kadar bilmiyordum böyle bişeyin olduğunu. Yardım alabileceğim birini bulamadım henüz. Soruyorum

benim de göbek düştü galiba. ne yapsam ki?

arkadaşlar ben bu sıkıntıyı neredeyse 6 yıl çektim göbek ağrıları mide bulantısı hazımsızlık bel ağrısı ve ankarada gitmediğim doktor hastane kalmadı ama her çabam sonuçsuz kaldı ve haytımdan bezmiştim. internette bulduğum dr.ertan hocam sayesinde ve yaptıgı tedaviyle yeniden hayata döndüm resmen ameliyat olalı aşa yukarı 2 yıl oldu ve şuanda hiç bir sıkıntım yok allahıma şükür göbek düşmesi olan herkese bu tedaviyi tavsiye ederim ben doktor beyin sitesintede yorum yazmıştım ve her gün nerdeyse 2 kişi mesaj atıyor ve göbek düşmesi rahaısızlıgı olduğunu söylüyor bu hastalığın bu kadar yaygın olduğunu bilmezdim doğrusu. herkese geçmiş olsun tedavi için burdan bakabilirsiniz http://www.ertanbeyatli.com/gobek-dusmesi/

Sabah aç karnına sırt üstü uzan parmağını göbek deliğine sok bastır biraz kalp gibi atması lazım eğer yerinde değil de üstü veya altında atıyorsa göbek yerinde değildir. Masajla yerine getirmeye çalış. Ani korku, kalp çarpıntısı ve huzursuzluk yapıyor diye de duymuştum. İnşallah faydası olur geçmiş olsun.

çok teşekkürler sorunu çözdüm bayağı oldu

Merhaba konu eski ama benimde sıkıntılarım var nasıl geçti neler yaptığınızı paylaşırmısınız rica etsem?
Merhaba geçmiş olsun. Ben göbek çekmesini bilen birine çektirmiştim. Çevrenizde var mı bunu yapabilecek biri? Eğer yoksa yorumları okuyun isterseniz arkadaşlardan bazıları tarif etmişti yorumlarda yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun çok sıkıntılı cidden göbek düşmesi

Çok teşekkür ederim bende bilen birilerini arıyorum birisi bana bardakla yapılan bişey anlattı onu yaptım ama tamamen geçmedi herkesde bilmediğinden kimseye yaptıramıyorum peki sizin bütün ağrılarınız bir anda geçti mi? tekrarladı mı sonradan ne gibi önlemler aldınız? Bana o bardak işleminden sonra ağır iş yapma karnını sar dediler ama 1 yaşında oğlum var çok hareketli zamanları malum peşindeyim sürekli birazda kilolu sürekli taşımak zorunda kalıyorum zor oluyor bu şekildede iyileşebilirmiyim bilmiyorum
Bu arada hamilesiniz galiba hayırlı olsun Rabbim sağ salim kavuştursun

Bende tekrar olmadı. Çektirdikten yarım saat sonra falan hiç bir sorunum kalmadı. Toplam iki defa düştü benim göbeğim. Ama bazılarında sık sık oluyor. Eşimin kardeşinin mesela çok ağır falan kaldırınca düşüyor. Sende ağır kaldırmamaya çalış. Oda etkiliyor çünkü. Oklava yöntemi falan da var sanırım ama net bilmiyorum. Benimkini sabunla çekmişti teyze. Sabunla karnımı ovdu yavaş yavaş o pıt pıt atan şeyi göbek deliğime getirdi. Çok teşekkür ederim

Sağol canım inşallah bende çare bulabilirim.. Bazıları da diyorki safra veya apansitle ilgili bi sorun da olabilir inşAllah yoktur kafam allak bullak oldu şöyle iyi bi doktor bulsam yine gitmeyi düşünüyorum

bu göbek düşmesi kursak kayması diye de geçen şey mi
ben de reflü basladı agza acı gelmesi bana kursak kayması dedi biri de bu göbek dusmesi de öyle birşey mi agza acı getirip iman tahta da yanma yapar mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…