Göbek düşmesi, göbek kayması

Benimki düşene kadar hiç duymamistim bile

Ayy benim de düşerdi eskiden, çok uyuz bişey. Annem çekerdi benimkini ama kendin yapamazsın sanırım. Birini bulmaya bak.
Göbek deliğine bastır, nabız atışı varsa yerindedir, nabız atışı sağ ya da soldaysa düşmüştür.

Benim annem usta yaa bu konuda bende olmadı ama kardeşimde babamda olurdu sürekli. Ağır kaldırdıklarında düşerdi. Sabunlu su ile göbeğe masaj yapıyordu annem. Derinden derinden bastırarak. Kendi başınıza zor olabilir. Dikkat edin ağır kaldırmayın iyileştikten sonra

Aç karina bakılması gerekiyormus ve uzanmam gerekiyor sanırım çalışıyorum şuan eve gidince anlamaya çalışacağım

Bilgece nin dediği yöntemi annemde yapardı emin olmak için. deneyin bencede

7-8 yaşındayken bende de olurdu annem bardak ile çekerdi göbeğimi. Geçmiş olsun yine de bir doktora gidin belki başka bir şeyde vardır.

Bi iyilessem yada emin olabilsem belirtiler ayni ama ekstradan boğaz ağrısı var nezle gibiyim yani denk mi geldi ki bilmiyorum

Kardeşime sordum diyor ağzı yukarı yatıp duvara basıyormuş gibi sert sert vurunca faydası oluyormuş. Anlatabildimmi acaba duvara ayağınla sert sert vuruyorsun dizlerinş kırıp

3 gün önce kuzenimden duydum
ona da olmus. bilen biri anlamıs ve yarım ssaat için de halletmısler.
doktora gıtseydı aynen senınkı gibi iğne yapıp yollarlardı.
allah vermesin ama anlatırken çok güldük o yüzden nasıl yapıldıgını tam dinleyemedım.

Kendi mi yapmış ?

benim anneminde düşer işaret parmagımı göbek deliğine sokup 3tur dönüyorum sonra göbegi çekiyorum , fena başım dönüyor ama geçiyor yine de geçmediyse bardakla çekiliyor , tıp bilgisi dışında yöntemler galiba bel fıtığını geçirmek için adamı sallandıran biri vardı o geldi aklıma

Nasıl çekiyorsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…