- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Kızlar merhaba
Benim geçen sene bi rahatsızlığım oldu mide bulantısı kusma ishal vb kaç kere doktora gittim serum yedim ama bana mısın demedi. Üniversite okuduğum dönemde olmustu ev sahibimiz göbeğin düşmüş dedi bişeyler yaptı 10 dk içinde geçti
Saçma bulanınız olabilir belki ama bunu kendim nasıl yapabilirim iki üç gündür aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullandım geçmedi ne yapabilirim yaşadığım yerde böyle bişey yapabilecek bi tanıdığım yok. Çok zordu o bi kaç gün aynı şey olsun istemiyorum ne yapayım bilemedim siz biliyor musunuz?
iki elimle yukarı doğru çekiyorum yanlardan üsten elimle yukarı çekiyorum eger düşmüşse zaten parmagımı koparır derecesın de sarılıyor göbek düştüğü oradan anlaşılıyor.Nasıl çekiyorsun :/
İşten anlayan da kimse yok ki bildigimyok kendi degıl. o yere yatmıs galiba, işten anlayan biri yapmıs.
CimcimemOzele gel
Ne göbekmiş ya :/iki elimle yukarı doğru çekiyorum yanlardan üsten elimle yukarı çekiyorum eger düşmüşse zaten parmagımı koparır derecesın de sarılıyor göbek düştüğü oradan anlaşılıyor.
nette arastırdın mı peki?İşten anlayan da kimse yok ki bildigim
Evet baktım ama elle tutulur bişey yok doktorun müdahale etmesi gerekir yazıyo e doktorlar bunu kabullenmiyor kinette arastırdın mı peki?
Şimdi şöyle duvara yakın biryere uzanıyorsun dizlerini kırıp ayak tabanlarınla sert sert duvara vuruyorsun. Kendinş zorlamadan dizlerini kırıp birkaç kez vuruyorsun. Ama yinede dikkat et olurmu Piraye Allah muhafazaAnlamadım
Eve gidip bi bakayım bilgecenin dediği yöntemi deneyip emin olayım önce geçer inşallah sağol dombikimŞimdi şöyle duvara yakın biryere uzanıyorsun dizlerini kırıp ayak tabanlarınla sert sert duvara vuruyorsun. Kendinş zorlamadan dizlerini kırıp birkaç kez vuruyorsun. Ama yinede dikkat et olurmu Piraye Allah muhafaza
etrafında yaşlı birileri varsa sor istersen. Bulamasanda kendin yapma çunku riskli bişy. Bide senin masken surekli duşuo sanırım senin devamlı ksldırman gerek yoksa belli bi muddet sonra sertleşiomuş o zamn hiç kalkmazEv sahibimiz yapmıştı onunlada artık aynı şehirde değiliz yapabilecek birini nasıl bulacağım bilmiyorum
Bilen kimse yok ki baktım kendi göbek deliğinde atıyor sanki emin değilim hiç anlamıyorum daetrafında yaşlı birileri varsa sor istersen. Bulamasanda kendin yapma çunku riskli bişy. Bide senin masken surekli duşuo sanırım senin devamlı ksldırman gerek yoksa belli bi muddet sonra sertleşiomuş o zamn hiç kalkmaz
çok geçmiş olsun canm. Sen yinede sor soruştr inşllh bulursun birileriniBilen kimse yok ki baktım kendi göbek deliğinde atıyor sanki emin değilim hiç anlamıyorum da
Sör minik mi geliyor ? Maşallah hayırlı olsun canım ya çok sevindim . Sağlıkla kucağına al insallah .nette arastırdın mı peki?
evet, sağ ol canım amin . allah isteyen herkese nasip etsinSör minik mi geliyor ? Maşallah hayırlı olsun canım ya çok sevindim . Sağlıkla kucağına al insallah .
Sağol canım inşallahçok geçmiş olsun canm. Sen yinede sor soruştr inşllh bulursun birilerini
Takla atmaya çalıştım sabah umarım bi faydası olur bakalım :/Bana da küçükken göbeğin düşmüş demişlerdi . Ayakta ya da oturup ayaklarımı uzatir vaziyette , dizlerimi kırmadan parmak uçlarıma dokunmaya çalıştığımda dokunamiyordum . Ellerim uzanmıyordu .
Komik gelecek belki ama annem sabahları aç karnına 4-5 takla attırmıştı bana , düzelmiştim .
Takla atmaya çalıştım sabah umarım bi faydası olur bakalım :/
Atıyor gibi ama hemen göbek deliğinin sağında solunda da atıyor anlamadım ki bişey :/@Bilgece nin dediği doğru. etrafta biri varsa oda yapabilir. sen yere sırt üstü yat. ayaklarınıda kır dizinden yani ^ bacakların bu şekilde olsun. arkadaşında işaret parmağına bi tülbent dolayıp göbek deliğine bastırsın. eğer orada bişey atmıyosa nabız gibi düşmüştür. parmağını bastırarak etrafında dönsün. o atmayı,nabızı hissettiğinde gelmiş demektir.