Ara ara karnıma sancı giriyor fazla bi ağrım yok ama mide bulantısı halsizlik ishal vb var ilaçta kullandımDuydum ama hiç başıma gelmedi. .
acaba tam olarak ağrı nerde ve nasıl?
Mide de hemen geçmiyor. .
Kime yaptırabilirim bilmiyorum pek bilen yok duymuş olanda yapmasını bilmiyo kendim yapabilir miyim acaba diyorum ama .ben inanıyorum ve benim annemde yaşadı bunu nasıl yapılır hiç bilgim yok sadece masaj gibi bir şey yapmışlardı nasıl yaptılar yöntemi nedir bilemiyecegim
geçmiş olsun inşallah geçer giderde rahatlarsın
İşi bileni bulamıyorumBende çok duydum Göbek düşmesini, işi bilene çektir, yoksa sürekli düşer
Tühh İnşallah geçer canım. .Ara ara karnıma sancı giriyor fazla bi ağrım yok ama mide bulantısı halsizlik ishal vb var ilaçta kullandım
Kime yaptırabilirim bilmiyorum pek bilen yok duymuş olanda yapmasını bilmiyo kendim yapabilir miyim acaba diyorum ama .
Çok teşekkür ederim
Bir duvarın dibine yatıp poponuz duvara yapışacak şekilde ayaklarınızı yukarı kaldırın. Yarım saat o halde kalın ağrınız hafifler. Aslında o şekildeyken şişeyle göbeği çekerler ama bilinçsizce yapılması sıkıntılara yol açabilir. Aile hekimi falan varsa yakınınızda belki onlar yapabilirler. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba
Benim geçen sene bi rahatsızlığım oldu mide bulantısı kusma ishal vb kaç kere doktora gittim serum yedim ama bana mısın demedi. Üniversite okuduğum dönemde olmustu ev sahibimiz göbeğin düşmüş dedi bişeyler yaptı 10 dk içinde geçti
Saçma bulanınız olabilir belki ama bunu kendim nasıl yapabilirim iki üç gündür aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullandım geçmedi ne yapabilirim yaşadığım yerde böyle bişey yapabilecek bi tanıdığım yok. Çok zordu o bi kaç gün aynı şey olsun istemiyorum ne yapayım bilemedim siz biliyor musunuz?
Kızlar merhaba
Benim geçen sene bi rahatsızlığım oldu mide bulantısı kusma ishal vb kaç kere doktora gittim serum yedim ama bana mısın demedi. Üniversite okuduğum dönemde olmustu ev sahibimiz göbeğin düşmüş dedi bişeyler yaptı 10 dk içinde geçti
Saçma bulanınız olabilir belki ama bunu kendim nasıl yapabilirim iki üç gündür aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullandım geçmedi ne yapabilirim yaşadığım yerde böyle bişey yapabilecek bi tanıdığım yok. Çok zordu o bi kaç gün aynı şey olsun istemiyorum ne yapayım bilemedim siz biliyor musunuz?
Inşallah teşekkür ederimTühh İnşallah geçer canım. .
Ev sahibimiz yapmıştı onunlada artık aynı şehirde değiliz yapabilecek birini nasıl bulacağım bilmiyorumBunu kendi kendine yapma sakın çunku riskli bişeydr. Bizde Masken duşmuşte derler.
yaşlı kadınlardan bilen çıkar mutlaka, biraz araştr istersen
Eve gidince bi deneyeyim Bilgece ama kendime guvenmiyorum yapabilecegimden emin değilimGobeginin dustugunu anlamak icin yarim metre bir ip al ve bir ucunu gobek deligine koy tut. Diger ucuyla bir gogsunun ucuna gotur sonra diger gogsunun ucuna gotur eger boylari ayni değilse mesela sag gogsunun ucuna goturdugunde ip diger gogsune goturdugunden kisa kaliyorsa sag tarafi düşmüş demektir. Bas parmagini gobek deligine koyup bastir ve 3 kere saga dondur bastirarak
Tabi bunlari sen degil baskasi yapsin. .
Çok sevinirim Matmazelannem evde olsa sorardım inan ama annem düğünde şuan gelsin eger biliyorsa sorayım özele yazayım pirayecim
Eve gidince bi deneyeyim Bilgece ama kendime guvenmiyorum yapabilecegimden emin değilim
Çok sevinirim Matmazelannem evde olsa sorardım inan ama annem düğünde şuan gelsin eger biliyorsa sorayım özele yazayım pirayecim