- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 44
Tebrik ederim hepinizi opuyorumnanaktan Kazananlara ödüllerini vermeyi unutmayın fıstıklarım :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didişim ben pazartesiye kadar izinli olabilirmiyim canım acaba
hem regli oldum hem grip oldum hemide yatılı misafirim var.
pazartesi feraha kavuşucam inşallah. yok olmaz dersende
artık kendimi iyi hissettiğim saatlerde yapabildiğim hareketleri yapar yazarım tatlım
Olur canım opuyorumnanaktan
şimdi pazartesiye kadar izinlimiyim yoksa yapabildiğimimi yazayımŞeniz
Tam yapmazsan kırmızılayamam seni :kedi: Ben seni izinli yazdım, yapabildiğin zaman yazarsan kırmızılarım yinede bidanem opuyorumnanaktan
olucaz olucaz kiz bizde bu azim varken neler olmazkitatlım o benım resmım degıl alleysen arkadasımızın resmı ben onu tebrık etmek ıcın alıntı yaptım.bu arada yenı uye oldugum ıcın kullanıcı panelını kontrol etmek aklıma gelmıyodu dun tesadufen baktım.gecen haftanın bırıncısı oldugum ıcın arkadaslar tebrık msjı yazmıslar yenı gordum daha hepsıne cok tesekkur ederım ınsallah hepımız ıncecık olucazkaydirigubbakcemile5
Bence doğrudur canım, çünkü bende kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra başlıyorum, spor saatleri içinde en çok yağ yakılan saat 16:30 gibi olduğunu okumuştum bir yerde ama ne kadar doğrudur bilmiyorum canım, akşam yemeklerimide mutlaka 20den önce yiyorum Şeniz
olucaz olucaz kiz bizde bu azim varken neler olmazki
demek ben o gece uyuklamisim azcik neyse ama ne kadar guzel bir sonuc degilmi bencebizde boyle hergun hareketlerimizi yapmaya devam edersek sonra bizde boyle oluruz bide soyle bisiy var bilmiyorum sizlerde farkettinizmi kilo vermesek bile sekle girriyoruz yinede gobek inceliyo kaslar yaglarin yerine gecmeye basladi gibi demi kizlar
bence bizler elimizden geldigince devam edelim bu hareketlere
birgun yapmayinca hemen salivermeyelim surekli spor yapan vucutlar baska oluyo ben bi sonuclara bakayim kolaygelsin hepimize
yanı benım devamsızlıgım yok dıdscım opuyorumnanaktan
tşk ederım canım aslında benım mrk ettıgım spor yaptıktan kac saat sonra yemek yıyıosun ya da yenmesı gerekıropuyorumnanaktan
O 1 gün ayın 11indeymiş, sen yazmışsın ama benim gözümden kaçmış o günkü mesajın, kusura bakma düzelttim :kedi:
En geç 5te bitmiş oluyor hareketlerim, sonra yemeğimi 19:30 gibi yiyorum canım opuyorumnanaktan