- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
arkadaşlar merhaba konuyu yeni keşfettim
1 aydır bende göbek bel ve kalça eritmeye çalışıyorum.size katılmak isterim ben pilates yapıyorum birde carmen electranın dvdsini buldum onunla çalışıyorum.pilates süper eritiyor.ama düzenli yapılmalı yoksa hepsini hooop diye geri alıyorsunuz.kilom çok deil ama boyumda uzun deil.52 kiloyum 48 olsam tam ideal olucak.size katılmak için napmam lazım bii beni aydınlatırmıki:)
tamam kabul başlıyorum bende hemen 10 nisan itibariyle ölçülerimi verim:) göbeği göbek deliğinin altından ölçüoz dimi arka beldeki simitlerde eklenio böle ölçünce ya tüh neyse
göbek yandaki bel (simitler) dahil =84
kalça=95 hadi bakalım hayırlısı ben bu hareketlerden fazlasını yaparsamda yazcakmıyım.????
bu arada by hareketlerim faydasını gören varmı gerçekten ya diyette yapıyomuyuz bide onu ögrensem??CADIARZU
09 NİSAN EGZERSİZLERİM
1.t&s 500 adım
2. bacak esnetme 40
3. Sağ sol bacak açma 100
4. Mekik 50
5.Yürüyüş 30 dk
6.Görünmez sandalye 20
gülgülmez sen buraya katıldıktan sonramı 10 kilo verdin harika bişey ya diyette yaptınmı??
basenli bu arkadaşınızıda aranıza alın....:)ölçülerimi daha sonra yazayım...
Önce linki okuyun http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...asenini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani.html Kurallarımızı kabul ederseniz; göbeğinizi göbek deliği hizasından birde baseninizi ölçüp bu topiğe yazın bende alıyım sizi takıma. Diğer topik yarışma sonuç ve istatistik topiğimizdir, lütfen oraya mesaj yazmayın yerimseniben