dayanamıycam artık bende katılmak istiyorum
65 kiloyum yıllardır diyet asla yapamıyorum
birde sporu deniycem sizinle. kabul ederseniz
bel 91 basen 104 basenim gitsin istemiyorum fazla. benim derdim mide kısmı ... çooookkkkk kötü bi görüntüm var hep üstten bol alttan dar giyiyorum çıplakken berbat. giyinikken pek bişey anlaşılmıyor iyi giyinip kapatmayı biliyorum
bütün sayfaları okuyayım mı ?
bana birileri link verebilirmi?
mesela sopalı hareketi anlamadım
didsim repleri senmi vercen gı pek bi yüksekte senin :roflol:
ya bende varım yarın sabah itibari ile başlıycam sizlerle spora üf ya bayadır yapamıyorum spor oley yarın yazıcam yaptıklarımı benide sayın
Ölçülerimide yazarım yarın torraksuu senden destek bekliyorum bak
ya bende varım yarın sabah itibari ile başlıycam sizlerle spora üf ya bayadır yapamıyorum spor oley yarın yazıcam yaptıklarımı benide sayın
Ölçülerimide yazarım yarın torraksuu senden destek bekliyorum bak
bel 91
basen 104
al benide takıma!!!!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2
1-yaptıklarımı hergün burayamı yazcam?
2-ilk günlerde fazla yüklenmesen olurmu? ben çoooookkkkk tembelim pas tutmuştur benim eklemlerim valla
tamamdır kaydirigubbakcemile5 aklına takılan ne varsa bilgim içerisinde sorabilirsin lütfen sorular kolay ve çalıştığım yerden olsun :roflol: oldumu hoş geldin a.s.
kolay gelsin sana canımsüresiz olarak ayrılmk istiyorum çünkü hareketleri yapacak vaktim yok vakit bulsamda dinlenerek geçiriyorum
en azından hayatım düzene girene kadar benden mola
bana uyarKızlar, bildiğiniz üzere bu aralar hepimizde motivasyon düşüklüğü var malesef, Minenil arkadaşımız bu konuda bişeyler yapmamız gerektiğine dair bir mesaj yazdı bana sağolsun Şeniz Benimde aklıma yarışamaya ilk başladığımızda yaptığımız bir uygulama geldi, en azından şimdilik. İlk başlarda dereceye giren bütün arkadaşlarımıza ödül olarak rep veriyorduk, ben gene bunu yapmak istiyorum, gerçi en büyük ödül incelmek ama hepimiz hediyeye açık bayanlarız değilmi naniknanik Kabul edenler parmak kaldırsın sırnaşık şey
sportie canım çok azimlisin inceleksin zamanla inanıyorumArkadaşlar harikasınız valla
bendede aerobic cd leri var, onlarla 45 dakika programı yapıyorum güzel bir kardiyo programı
önümüzdeki hafta bu kardiyo üzerine bir de pilates ekleyerek hareketlerime devam edeceğim
kalça hareketlerini yapamadım gücüm aklmadı... birde ben geç girebiliyorum kızım uyuduktan sonra bu saatlerde olurmu?