- 27 Nisan 2008
- 1.720
- 4
- 50
Geçmiş olsun Pınar'ım Şeniz Tatil olduğumuzu unuttunmu pazarları
unutur muyum hayatım:roflol:,bu hafta hafiften bir alıştırma olsun dedim başlamak adına,hihoyyythaftaya tatil gününü iple çekerim ben:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Pınar'ım Şeniz Tatil olduğumuzu unuttunmu pazarları
bilgileri okuyorum.ama benim zorlandığım nokta hareketleri anlamamk.resimli ve ya videolu açıklması olsaydı çok güzel olurdu.bu göbek ve basenler yüzünden depresyona girmek üzereyim.bir de bu arada ben kilo aldım yemek yememem lazım dedikçe daha çok acıkıyorum.
Kızlar, bildiğiniz üzere bu aralar hepimizde motivasyon düşüklüğü var malesef, Minenil arkadaşımız bu konuda bişeyler yapmamız gerektiğine dair bir mesaj yazdı bana sağolsun Şeniz Benimde aklıma yarışamaya ilk başladığımızda yaptığımız bir uygulama geldi, en azından şimdilik. İlk başlarda dereceye giren bütün arkadaşlarımıza ödül olarak rep veriyorduk, ben gene bunu yapmak istiyorum, gerçi en büyük ödül incelmek ama hepimiz hediyeye açık bayanlarız değilmi naniknanik Kabul edenler parmak kaldırsın sırnaşık şey