Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

kızlar ben göbeğimi bikaç sene önce öğrenciyken deldirmiştim; iltihap kaptı çkartmak zorunda kaldım.
tekrar denemek istiyorum.
istanbulda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı fiyatlar ne alemde?
bilgi verebilirseniz sevinirim..

Benim göbegimde 5 senedir var. Hastanede deldirdim ben korktum ulu orta biryerde deldirmeye. Ilk baslarda egilip kalkmakta zorluk yasadim agri yapti. Cok temiz tutmak gerekiyor o bölgeyi. Iltihap tutmamasi icin Antisept spray aldim sürekli kullandim ve hic iltihap olmadi bende. Fakat pisman oldum hevesimi alinca iz kaldi göbegimde :gitme:

kızlar ben de 4 yıl önce deldirmiştim. hala da durur arada takarım. çok korkmuştum ama inanın kulak kıkırdağından daha az acıyor. delince bitti mi diyip şaşırdığımı hatırlıyorum. yalnız tabiki yapan kişinin tecrübesi de önemli bu konuda. fucidin pomat vermişti onu sürmüştüm ve yanlış hatırlamıyosam 3 gün falan su değdirme demişti. benim de iltihap oldu bi süre sonra ama çok değil sivilce gibi. iltihabı sıktım iyice akıttım tam aksın diye kanatana kadar sıktıp kremi sürdüm. o iyileşti ve bir daha da iltihap falan olmadı mutlu mesut bugüne geldik:) ilk başlarda eğilip kalkarken biraz acıyor onun dışında bir sıkıntı çekmedim. kulağını deldiren herkes deldirebilir bence.

kızlar bende deldirdim göbeğimi iğneyle deldi bugun 4.gunu ama çok kaşınıyo piercingin tam orta kısmında kalan yer mor şuanda ve yara olmuş gibi sizce kaşınması ve bu morluk normalmi ?? CADIARZU

kızlar ben göbeğimi bikaç sene önce öğrenciyken deldirmiştim; iltihap kaptı çkartmak zorunda kaldım.
tekrar denemek istiyorum.
istanbulda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı fiyatlar ne alemde?
bilgi verebilirseniz sevinirim..

canım ben istda bakırkoyde deldrdm sectıgın piercinge gore degısıo fıyatı tıtanym hepsı fakat bn taşlı olanı sectıgm ıcın piercing + dlme 65 ytl iğneyle deldi bkalm bgn 4.gun nlck blmıorm..

benımde cok hosuma gıdıyor yalnız hamıle kalınca gobek delıgını yırtıyormus tehlıkleı yanı.O yuzden vazgectım hem gobek delıgıne zarar vermek ıstemem..Bır de ustune ustluk o kadar acı yanı gereksız...

tıtNYUM PIERCINGLERIN dıdı soyuluyormu.. ben sıyaha lmıstım boyası cıktı soyuldu sıyahı.. gobegım kabuklandı .. ust derısı cok ınceldı 3 ay sonra.. cıkardım delık kapandı ama ız kaldı gobegımde...noolcak sımdı o ız gecmezmı... 2 aay oldu cıkaralı kızıl bı ız kaldı.. varmı ız kalan baska

tıtNYUM PIERCINGLERIN dıdı soyuluyormu.. ben sıyaha lmıstım boyası cıktı soyuldu sıyahı.. gobegım kabuklandı .. ust derısı cok ınceldı 3 ay sonra.. cıkardım delık kapandı ama ız kaldı gobegımde...noolcak sımdı o ız gecmezmı... 2 aay oldu cıkaralı kızıl bı ız kaldı.. varmı ız kalan baska

ya benimde kabuk oldu tam ortada kalan kısmı soyuldu şuan hafif bi beyazlık var tam 2taşın ortasında ve dokundugumda ortadan gecen cubuk anlasılıyo acaba benımdemı derısı ınceldı sen bu yuzdenmı cıkardın o kadar cektıgım ezıyetten sonra cıkarmak ıstemem ben sahsen :bbo: ama sonradan vazgecıp cıkaranlarda iz kalmıs hep evet cok gec olmadan bı krem falan kullansan gecer belkı..

cıkarmasam derı yokolacaktı kendı dusecektı.. ız kaldı.. gecmıcekmı bu ız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tıtanyum aldım ben ama dısındakı ksım soyuldu... siyahtı aldıgım pıercıng... ama soyuldu dısı.. sahte olduu ıcınmı acaba derım ınceldı ve ız kaldı. bogarım satanları gidip

Burayada göbek deldirme hikayemi anlatayım, bu sefer sene lise 3. sınıf. Üniversiteye hazırlanıyoruz malum. Benim saçlar kırmızı burun delik filan, öyle bi garip lise öğrencisiyim. Neyse bir gün oturdum annemle pazarlığa anne şu şu bölümü kazanırsam napıcaksın hediye olarak filan derken, sınavı kazanırsam göbeğimi deldirmeye götüreceğini söyledi. Galiba geçiştirmek için söylemişti o zaman :))
Neyse sınav sonuçları açıklandı, kazandım, tuttum annemi kolundan hadi gidiyoruz. Bi dövmecide deldirmiştim. Annem komaya giriyosu içeri girdiğinde iki tane uzun saçlı ağzı yüzü bi yerde adam sıradan geleni delip yolluyolar. Neyse aldılar bizi içeri, adam göbeği sıkıştırdı bişeyle, iğneyi soktu, çok hafif bi acı hissettim ben, ama annem çığlık çığlığa bağırdı. Sonra bir iki ay kadar sonra iltihaplandı, atacak sanmıştım ama atmadı yine tuzlu su ile geçirdim. Eskiden çıkarmaya korkuyodum piercingi şimdi çeşit çeşit takıyorum, 6 senedir göbeğim delik, bir kere iltihaplanma oldu.

tıtanyum aldım ben ama dısındakı ksım soyuldu... siyahtı aldıgım pıercıng... ama soyuldu dısı.. sahte olduu ıcınmı acaba derım ınceldı ve ız kaldı. bogarım satanları gidip

ay ilk defa duyuorum bole biseyi deri incelmesi akannehir tıtanyum olsa soyulmaz bence benım 2ay olcak nerdeyse suan bısı yok gorunurde bakalım benım bı sorun cıkarcakmı :bbo:

derı kurudu yokoldu..ust kısmı delıgın.. lazerle yokedılırmı o ız... cok rahatsız edıcı bı ız kaldı.. naapcam neeeeeeeeeeeeen

bende deldirdiydim ama yurtdışındaykene...
burda korkardırm açıkçası deldirmeye, çokta memnunum eşim gerçi biraz korkuyor sevmediğini söylüyor ama görüntü güzel bence :icecream:

albümlerinden birine ekledim fotosunu çekip zaten göbeğimin :KK66:))

Son düzenleme:
ben deldirmek için çok araştırdım. en steril ve güvenli yeri bulup deldirdim göbeğimi. deldirdiğim yerde lokal anestezi yapılıyor ve hiçbi şekilde farketmiyorsunuz delinirken. ben o sinek ısırığı denilen acıyı bile hissetmedim yani. zaten canım tatlıdır:KK70: gayet güzel steril bir şekilde delindi. hiçbir sorunum olmadı. ilk bikaç ay doğal olarak çok az bi akıntı oluyor yabancı cisim oldğu için vücut adapte oluyor. ben 1 ay sonra piercingimi değiştirdim bile. hala bir sorunum yok herşey yolunda:) o olmayınca çok boş hissediyorum hatta. harika bir aksesuar herkese tavsiye ederim:)

Kızlaarr bende bu gün deldirdimm bakırköy v..n´da :)
O kdr heycanlıydımkiii nası korkuyodum acicak fln filan diye..
Hiç bişey hissetmedim..
Abartısız söylüyorum..
Ve kızarıklığı geçti bile..
Hiç acımıyor , sızlamıyorr..
Ne zamandırr benimle gibi :) ( maşallahh deyin )
2 hafta kremlerimi düzenli kullanıcamm sonraa istedigim piercingg benimm göbegimdee.. :)
Muhteşemm duruyorr..
Fiyatı da normal beyaz taşlı gümüş rengi bi küpe taktırdım 60 ytl :) cok uygunn cok temizz cok anlayıslıı ve ilgili sahiplerii ..
tavsiye ederimm :-)

ben deldireli yaklasik 2 ay oluyo hic korkuldugu gibi degil dikkat edilirse iyilesme süreside kisaliyo:)

kızlar ben de göbeğimi deldireli hemen hemen 6-7 ay kadar oluyor. ben sürekli yüzüstü uyuduğum için ilk bir hafta zorluk çektim. düzenli bakımını yaptım ve bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. yok terlemeyle mikrop kapar yok bilmem ne hiç alakası yok. her gün düzenli olarak 4-6 saat spor yapan bir insanım. deli gibi terliyorum. birşey olsa bana olurdu. iyi bir yere deldirdikten sonra gerçekten iyi de bakarsanız hiç bir sorun çıkmıyor...

ben de göbeğimi deldirdim, bence en estetik piercing... kesinlikle acı olmadı ama size önerim tavsiye aldığınız yerlerde deldirmeniz. :)

Merhaba canım İzmir'de nerede deldirdin merak ettim bende deldirmeyi düşünüorm kesinlikle acı olmadı demişsin bilgi verirsen sevinirim çünkü beni en korkutan acı. Spreyle mi uyuşturdular nasıl oldu?

X