Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

kızlar bende çok istiyorum göbek deldirmeyi ama pek cesaret edemiorum fisfisfis sağlıklı steril bi yerde olsun istiorum ankarada bildiğiniz bi yer war mı özellikle hastaneler yada poliklinkler yapıo mudur acaba..

Eveet kızlar çok yakında bende göbeğini deldirenler arasına katılıyorum. ızmir'de bilindik bir yerde deldireceğim. Sertifikalı ve titanyum yaptırıyorum. Fiyat 50 euro. ızmir'dekilere adres verebilirim.

bende yaklasik 10 sene önce deldirdim :))
Ozamanlar 100 euro tutmustu, simdi baya ucuzlamis heheh

hamileligimde cikardim, dogumdan sonra tekrar taktim, kapanmiyor yani kizlar...

bende yaklasik 10 sene önce deldirdim :))
Ozamanlar 100 euro tutmustu, simdi baya ucuzlamis heheh

hamileligimde cikardim, dogumdan sonra tekrar taktim, kapanmiyor yani kizlar...

Peki düşme gibi birşey söz konusu oluyor mu canım benim en merak ettiğim konu bu bazılarında düşme fln yaşanıyormuş bu iyi bir yerde yaptırmamalarından mı kaynaklanıyor? Bende yaptıracağım. Bu arada hamilelikte bazılarının çatlamış diye duydum sende böyle birşey oldu mu? Orda kötü bir iz kaldı mı?

Peki düşme gibi birşey söz konusu oluyor mu canım benim en merak ettiğim konu bu bazılarında düşme fln yaşanıyormuş bu iyi bir yerde yaptırmamalarından mı kaynaklanıyor? Bende yaptıracağım. Bu arada hamilelikte bazılarının çatlamış diye duydum sende böyle birşey oldu mu? Orda kötü bir iz kaldı mı?

nasil düsermi canim anlayamadim:) cikarip takabilirsin dilegin gibi...
ve catlamada olmadi ayni önceki gibi duruyor deligi, birde hamileler icinde
özel piercingler var karin genisledikce uzuyo piercingde...

Bazılarının eti kuruyup düşüomuş bölelikle vücut piercingi atıomuş cnm bende yeni duydum korktum ama onlarınki yanlış delimden kaynaklanıor sanırım sonuçta ben iyi bir yerde deldireceğim kaliteli malzeme kullanacağım bir sorun olmaz herhalde yani böle rahatlatmaya çalışıorm kendimi.

ay aman allah korusun ne korkunc sey o öyle :))
hayir düsme olmadi deligi ilk günkü gibi duruyo canim, haklisin iyi bir yerde deldirmek gerekiyo

siyah titanyum almistim piercingi/// disi soyuldu siyahligi/// bu normalmi;;;; sahte demekmi yoksa////

ya arkadaşlar ben deldireli 6 ay falan oldu şimdi piercingi cıkarttıgım zaman tam 2 deligin orta kısmına biraz bastırarak dokundugumda orda bi sertlik var hatta iç kısmı sertlesmis gibi bi top gibi bişe var sizdede bi sureden sonra ole bi sertlik oluomu yoksa normal degilmi nolur cevap yazın piercingimi cıkartmak istemiormm cok severek kullanıorm ben onuuuuu :KK43:

slmm kızlar,
bende yaklaşık 1 ay önce deldirdim ani bir kararla çünkü çok istiyordum ve gidip yaptırdım...
çok şık duruyor,ayrıca uyuşturmadılarda hiçmi hiç acımadı...
ben bunca zaman bu kadar düşünmeme yandım...
varsa isteğiniz içinizde bence korkmayın ama iyi bir yerde,güvenilir olmalı... :1rolleyes:

ya arkadaşlar ben deldireli 6 ay falan oldu şimdi piercingi cıkarttıgım zaman tam 2 deligin orta kısmına biraz bastırarak dokundugumda orda bi sertlik var hatta iç kısmı sertlesmis gibi bi top gibi bişe var sizdede bi sureden sonra ole bi sertlik oluomu yoksa normal degilmi nolur cevap yazın piercingimi cıkartmak istemiormm cok severek kullanıorm ben onuuuuu :KK43:

istersen deldirdiğin yere bir sor onlar daha iyi bilir ama ortasında bir sertlik olmasının sebebini oraya giren piercing'ten olduğunu düşünüyorum.sonuçta orada bir yer ediyor.ama ''içim rahatlasın''diyorsan git göster...

istersen deldirdiğin yere bir sor onlar daha iyi bilir ama ortasında bir sertlik olmasının sebebini oraya giren piercing'ten olduğunu düşünüyorum.sonuçta orada bir yer ediyor.ama ''içim rahatlasın''diyorsan git göster...

bende ole dusunuorm aslında sonucta kulak delıgını elledıgınde de bi sertlik var dedigim sekilde ama burda bi sormak istedim acaba bi tek benimmi bole diye belki yanls dusunuormdur yinede gidip bi soriim dediigin gibi..

bende ole dusunuorm aslında sonucta kulak delıgını elledıgınde de bi sertlik var dedigim sekilde ama burda bi sormak istedim acaba bi tek benimmi bole diye belki yanls dusunuormdur yinede gidip bi soriim dediigin gibi..

yumuşak doku orada elbette bir sertlik yaratacak...bendede hafif var çıkardığımda ama hijyene çok dikkat çünkü göbek deliği tam anlamıyla 1 yılda iyileşiyor.ayrıca yuvaklar top gibi demişsin bence onun için git..en azından kaygın olmaz,çıkarmana değer birşey olduğunu sanmıyorum... bizide bilgilendirirsen sevinirim olumunekankayizsmile

buarada çook korkuyorum bir kulak ve bir burun vakasından sonra iltihap kapacak diye:sinifsinif:
korkumla yüzleşmeden önce yapmam grekense göbek yağlarımdan kurtulmak guclubacismile

buarada çook korkuyorum bir kulak ve bir burun vakasından sonra iltihap kapacak diye:sinifsinif:
korkumla yüzleşmeden önce yapmam grekense göbek yağlarımdan kurtulmak guclubacismile

ben istanbulda deldirdim ama korkcak bişe yok deldirdikten sonra hijyene onem verdıkten sonra bişe olmazzz

ben deldrdim biraz derim kalın cok hafif acı cektım kadıköyde deldirdim. acıkcası pek bir bakım yapmadım ama önereceğim şey deniz suyu eczaneden alablırsınız. olmadı evde tuzlu suylada temızleyebılırsınız cunku deliğin iyileşmesi biraz zaman alıyor.. ıltıhap kapabılır.. ama bnde deldirilmeli yazın bikini üstüne çok hoş duruyor öneririm ayrıca ucuz piercing almayın sakın =) titnyum olanları terch edın ( orjnl))

o piercing çıkan her yerde olur bnm dudağımda delıktı. artık kullanmıyorum ama hala ıcınde bir sertlık var tabıkı... 4 ay oldu kullanmayalı.. ilerde geçer belkii tam anlamyla olmasada. hihoyyyt

kızlar benim göbeğim delik 2yıl once deldirmiştim. öncelikle acımıyor ben nasıl olup bittiğini anlamamıstım ama iyi bi yere gidin ve ilk takılan piercingin titanyum olması gerekiyor o da her yerde yok. 2 ayda falan tamamen iyilesiyor 2 hafta sonra hic bi sıkıntı cekmeden ustune yatabilirsiniz ki ben spor yapıyorum hiç ara vermemi gerektirmedi bi sıkıntı olmadı gözde buyutulecek bir sey degil yani:)) bu arada izmirde kıbrıs sehitlerinde dip tattoodan baska yere gitmeyin

o piercing çıkan her yerde olur bnm dudağımda delıktı. artık kullanmıyorum ama hala ıcınde bir sertlık var tabıkı... 4 ay oldu kullanmayalı.. ilerde geçer belkii tam anlamyla olmasada. hihoyyyt

sağol canım çok kafama takmıştım bi doktora sordum acımıyosa kanama falan yapmıyosa iltihap yoksa içindeki sertlik normaldir dedi başkalarındanda duyunca içim daha rahat ediyo :) seviyorum piercingimi çıkarmam yaaa zemuszemus

X