Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

ben izmirde öğrenciyken göbeğimi deldirdim; pek öyle güzel bir yer değildi ama hevesle gözüm görmedisenağlama
sonra iyileşirken deri inceldi inceldi deri kuruyup düştüsenağlama
cok yüzeyel delmiş piercingci. tabi ben vazgeçmedim; o kadar güzel gözüküyodu ki...
gittim dedim yanlış delmişsin, birdaha deldirdim aynı yere. bu sefer kuruyup düşmedi ama iyileşmedi desenağlama
sürekli şişti, akıntı oldu, aylarca uğraştım ama olmadı. çıkardım; delik kapandı:çok üzgünüm:
aradan 1 buçuk sene geçti..
şimdi yine deldirmek istiyorum..
temiz bi yere tabi istanbulda..
bildiğiniz güzel biryer var mı?

taksimde nerde yapılır bu ıslem...resmınızı koyabılırmısınız yaptıran arkadaslar...ve sıkı kaslı duz bı gobekte guzel duruyor..tombul bı gobekte diil maalesef..once gobeklerı erıtmek lazım...:içelim:

kızlar bende çok istiyorum ama şişle deldirmekten korkuyorum bunu tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz

kızlar bende çok istiyorum ama şişle deldirmekten korkuyorum bunu tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz

Şişle nasıl deliniyor ya benneyaptımki Ben ilk kulak delme tabancasıyla deldirdim, sakın deneme, hastanelik oldum benneyaptımki Dövmecide adam gibi deldirdim sonra kaydirigubbakcemile3

evlibarkli'cım sanıyorum iğneyle deldirdim ki buda neden bakmadığımı açıklıyor şekerim :roflol::roflol: Öyle senin dediğin gibi şişle falan olacak iş değil, lütfen başına iş açma, iyi bir dövmecide yaptır yaptırıcaksan olurmu Şeniz

evlibarkli'cım sanıyorum iğneyle deldirdim ki buda neden bakmadığımı açıklıyor şekerim :roflol::roflol: Öyle senin dediğin gibi şişle falan olacak iş değil, lütfen başına iş açma, iyi bir dövmecide yaptır yaptırıcaksan olurmu Şeniz

benim sordurğumm tüm dövmeciler ve güzellik merkezleri şişle deliyoruz dedi bana 55 kg.a ulaştığımda ilk işim göbeğimi deldirmek ama yer bulamıyorum napıcam ben ya
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim sordurğumm tüm dövmeciler ve güzellik merkezleri şişle deliyoruz dedi bana 55 kg.a ulaştığımda ilk işim göbeğimi deldirmek ama yer bulamıyorum napıcam ben ya
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hiç aklıma yatmıyor canım bu şiş işi, çok mantıksız, steril iğneyle delinmesi sonrasında titanyum piercing takılması lazım, piercing yazıp aratsana googleda

Hiç aklıma yatmıyor canım bu şiş işi, çok mantıksız, steril iğneyle delinmesi sonrasında titanyum piercing takılması lazım, piercing yazıp aratsana googleda

arattım oturduğum yere yakın bi yer varmış,ama neyle deliyo hala bilmiyorum pazar günü öğrencem.yardımların için saolŞeniz

çok moralim bozukdu bu yakında olan yer sadece tattoo yapıyormuş.zaten çok korkuyorum uzağada gitmek istemiyorum off ne güzel cesaret toplamıştım gene kaçtı

çok moralim bozukdu bu yakında olan yer sadece tattoo yapıyormuş.zaten çok korkuyorum uzağada gitmek istemiyorum off ne güzel cesaret toplamıştım gene kaçtı

Korkucak bişey yokki, canım hiç acımadı benim, kulak deldirmek gibi, zaten delmeden uyuşturuyor bölgeyi, asıl zahmet deldirdikten sonraki bakım, birde bir kaç gün üstüne yatamıcan o kadar, bütün hepsine değer sırnaşık şey

tamamen ıyılesmıomu gobek pıercıngı.. ara ara da olsa ırın akıcak mı yanı hepp....oooohooohho... taksımde varmı bıldıınız ıyı bı yer..pıercıng fıatı alıp takma ucretı almayan bı yer varmı.. aslında basıt bı ıslem.. kendım takacam ....guzel modeller nerde var .. bol cesıt.. sallantılı ıstıorm..

cnm hiç bozma moralini hadi bi cesaret topla kendini yaptırmadan önce bende öyleydim kaç kere dükkanın kapısından geri döndüm sonra bi gün dersaneden eve dönerken moralim bozuktu esti kafama gittim yaptırdım abarttığım kadarda yokmuş bunu anladım 3 senedir piercingimle çok mutluyum geçen senede dudğımı deldirdim(bağımlılık mı yapmış ne-tatlicadiarzu-) oda hiç acımadı

kızlar ben bu yaz deldirdim bodruma gitmiştim arkadaşımın yanına sadece sormaya girmiştim nasıl oluyor diye ama deldirip çıktım ki uzun zamandır aklımdaydı :KK70: delen kişi sürekli denize girmemi söyledi öyle daha çabuk iyileşir dedi krem falan söylemedi vermedi :KK43: ve ne yazıkki biras iltihap oldu 1 2 ay çok fazla oynayıp çıkartmamak gerekiyor bence ben çok oynadım değiştirdim çıkartıp taktım falan :KK43: ama bayılıyorum ben hızmada var burnumda erkek arkadaşım kızmasa dudağımıda deldircem ama kızıyor :KK43:

X