Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

gri anjiocutla deliniyor.. batikonla siliyosun hem gobegını hem pıercıngını.. tıtanyum pıuercıng.. sonrada antıbıyotık pomat be pepantehene pomat kullanıosun hergun ıyılesene kadar.. temız tutuyosun.. ısteyen varsa delerım:kahve:

valla yürek ister senin yaptığın alkisalkisalkis bende daha önce kendim deliyim boluda yapıcak yer yok diye çok niyetlendim tırnaımla falan sıkıştırıyodum acırmı acaba die test etmek için :eek: :roflol: sonunda deldirdim bilen brine sanırım kendim cesaret edemezdim

Bende göbeğinde piercingi olanlardanım.
Yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.
Fakat şu delme işini,yaptırmak isteyen arkadaşların 2 kere düşünmelerini tavsiye ederim.
Ben resmen bittim delinirken,hatta bayılma eşiğine geldim
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir ama öyle canı tatlı olmayan ben bunu yaşadıysam sanırım çok kişide yaşar diye düşünüyorum.

ben hiç hissetmedim bnmde canım çok azdır ufacık kan görsem bile başım falan döner kafamçokkarıştı :ecrin_bebek: ama yattım adam hatta delemiyorum çok az yağ var karın bölgende dedi bende nasıl yani ordaki göbeği görmüyosun sanırım demiştim laelaelaelaelae bende çok acıcağını düşünmüştüm izbandut gibi bir adamdı zaten aldı eline delmek için olan o boru gibi şeyi arkadaşımın elini tutuyorum bende acıcak die cart die soktu diyorum hadi delsene deldim bekle kımıldama şimdi piercingi takcam dedi nasıl oldu bitti anlamadım :lepi: pirsingimlen çok mutluyum ama boluda göstercek yer yok delikafadulden ancak tatile gidersem :dance: :eek:

Bende 2 sene önce yaptırmıştım yalnız arkadaşlar antiderpresan ilacı kullananlar dikkat etsinler bu tarz konularda daha hassas oluyorlar ben acı felan hissetmedim ama kendimi çok kastım sanırım 1 saat boyunca kalkamadım tansiyonum oynadı bayılıcaktım bu şekilde olunca çocuk bana antidepresan hapı kullandınmı dedi ve bende kullanıyodum niye söylemedin felan dedi 2 gün kendime gelemedim.Herkeste aynı şey olmaz tabiki.
bakımını iyi yapmak lazım verilen ilaçları sürmek lazım yoksa mikrop kapar.sallanan piercing takmıştım unutup üstümü her çıkartmaya çalıştığımda takılıyo acayippp canım acıyodu sanki göbek deliğim kopacaktı kaydirigubbakcemile3 6 ay dayanabildim baktım bana göre değil çıkarttım ağrım felanda vardı zaten.kendiliğinden delik kapandı sonra.Ama çok güzel duruyo benim fikrim kaydirigubbakcemile2

ben 3 sene önce deldirdim göbeğimi. çok allerjik olanlar yaptırmasın çünkü ben titanyum yaptırmama rağmen bünyem kabul etmedi 1 sene uğraştım gene de almadı kabul etmedi vücudum.onun yerine dövme yaptırın ben yaptırdım alkisalkisalkis

ya bende çok deldirmek istiyorum göbeğimi
ama azcık göbüşüm var nasıl durur bilmiyorum, utanmaz o göbüşe piercing taktırmış demesinler benneyaptımki

ayrıca badi giyip çıkarırken piercinge takılıp derimin çekilme düşüncesi piercingin kopup göbeğimi kanatma düşüncesi beni frenliyooooo

ben cok istiyordum gitim deldirdim agrimadi annem hic istememisti onun ahi tutu galiba cok kötü iltap oldu karnim sisti sonra doktora gitim hemen cikar dedi cikardim ama daha halen icimde var esimi kandirmam lazim gene deldirem sırnaşık şey

kızlar taksimde yada iyi yer biliyormusunuz ne olur gaza geldim yarın yapmam lazım azıcık göbiş var ama:kedi: neyse yazarsanız hemen sabah yaptırcam

arkadaslar bende göbegimi deldirmek istiyorum birkac kilo daha verdikten sonra :)
bu konu hakkinda cok sey okudugum icin söylüyorum eger giyinip soyunurken acimasindan korkuyorsaniz evdeyken üzerine büyük yara bantlarindan takarsiniz bisey olamaz :)
Benim korktugum noktada buydu zaten simdi kararimi verdim birkac kilo sonra :KK70: yaptiricam :KK70:

yaa hatunlara bak korku falan yok deldırıyolar falla ben hayatta cesaret edemezdım herhaldee zaten deldırmeye kalksam babamda gobegıme ıkıncı deliği acar herhalde delikafadulden
tam osmanlı babasıdır benımkı :1rolleyes:

ben de 35'e yaptırmıştım. e accık acıyo tabi deldirirken ama dayanılamayacak gibi bi acı değil :) yaptırdıktan sonra sürekli baticonla temizledim ve antibiyotik krem kullandım, herhangi bi sorun yaşamadım. iyi bi yerde yaptırıp iyi de bakarsanıs göbüşünüze hiçbişicik olmas :KK66:

kızlar bende deldirmeyi düşünüyorum da deldirenlerden bilgi almak istedim :)

küpe gibi istediğiniz zaman piercingi takıp çıkarabiliyor musunuz? ve ne kadar mal oluyor?

ben 4 ay önce göbeğimi deldirdm,deldirrken çok hafif bir acı duydum.ilk günler otururken kalkrken biraz acıdı ama 1 aya yakın bi sürede acıması gçti daha snra iltihap kptı bazen göbeimde iltihp akıo hergün sabah akşam terramycnle we okyanus suyuyla temizliorm.yaptırck olanlarn çok ii bakması gerrk çünkü göbek çok hassas br yer we çok çabuk mikrop kapabiliyo

kızlar yaklaşık 4 sene oldu piercingimi taktıralı,öncelikle çok korktuğumu ve birsürü de kaygım olduğunu bilin.Bazı yerler normal kulak delme aletiyle delerken,bazıları da şu kola serum takılırken bağladıkları lastiği(ismi turnike) kanca gibi bişeye geçirip onunla deliyorlar(arkadaşım öyle deldirmişti:1shok:)Benim tavsiyem kulak delme aletiyle yapılanları tercih etmeniz.Deldirdikten sonra bir müddet hijyen açısından ve yaranın açık olmasından dolayı suyla temas etmemesi gerekiyor ki söylerler.Benimkinde iltihaplanma benzeri olmadı çok şükür,sadece yarayı atarken gayet sıradan kabuk bağlama ve atma olayı oldu.Onun dışında ilk zamanlar çok evham yapıyosunuz,düştü mü açıldı mı aman battı mı,yok döndü mü bilmem ne gibisinden kaydirigubbakcemile3 hiçbirşey olmuyor,ne kıyafetlerinize takılıp canınızı yakıyor ne de başka bişey.Tabi benim gibi evde sadece top şeklinde olanlardan kullanın ki daha rahat edin,bikini giydiğinizde vs ya da yazın göstermek isterseniz taşlıları şıkır şıkır kullanabilirsinizzemuszemus

kızlar bende deldirmeyi düşünüyorum da deldirenlerden bilgi almak istedim :)

küpe gibi istediğiniz zaman piercingi takıp çıkarabiliyor musunuz? ve ne kadar mal oluyor?

piercing göbeğin üst kısmında kalacak şekilde vidalıdır canım,istediğiniz zaman takıp çıkarıyorsunuzyerimseniben

X