Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

arkadaşlar bende daha bu pazar göbeğimi deldirdim.iltihap gibi bir sorun yok şimdilik ancak iki deliğin ortası morardı peercingi yaptırdığım yere sordum normal zamanla geçecek dedi,sizlerden herhangi birinizde deldirme işleminden sonra morluk oluşmuşmuydu .çok hafifi o morluğun olduğu yer acıyor ama zonklama iltihap sancı yok,düzenli bir şekilde bakımımıda yapıyorum.bana bilgi veririseniz memnun olurum

aysemustun bende morarma gibi olmustu tam orta kısımda sonra kabuk tuttu hiç ellemedim düzenli olarak antibiyotik kremi falan sürdüm sadece sonra kendiliğinden kabuk attı düzeldi bide ilk 3 hafta yıkanırken su deydirmedim ben göbeğime ihmal etmedikten sonra bişey olmaz merak etme sositososito

arkadaslar birde kemer kullananlar dikkat etsin, benim ilk deldirdigimde kemerime takiliyordu bir keresinde:KK43:

[COLOR="Red"]Slm Arkadaşlar.Benim en büyük derdim göbeğim ve orayı kamuflaş etmek için piercing taktırmak istiyorum istemesemde.2 doğum yaptım ve göbeğim çok çirkinleşti,içi karardı ne bileyim hoş bi görüntüsü yok,çatlaklaımı bunun yanında hiç problm yapmıorum bile.Bunu yaptırmak için bir yerede gidemem utanırım göstermeye çünkü.Kocamdan bile utanıorum.Yeğenim böle bir yerde daa öne çalışmış ben delebilirim dedi.Benim merak ettiğim bu dondurucu spreyi, titanyum piercingi we delmek için kullanılan iğneyi nerden alacağım ?[/COLOR]

[COLOR="Red"]Slm Arkadaşlar.Benim en büyük derdim göbeğim ve orayı kamuflaş etmek için piercing taktırmak istiyorum istemesemde.2 doğum yaptım ve göbeğim çok çirkinleşti,içi karardı ne bileyim hoş bi görüntüsü yok,çatlaklaımı bunun yanında hiç problm yapmıorum bile.Bunu yaptırmak için bir yerede gidemem utanırım göstermeye çünkü.Kocamdan bile utanıorum.Yeğenim böle bir yerde daa öne çalışmış ben delebilirim dedi.Benim merak ettiğim bu dondurucu spreyi, titanyum piercingi we delmek için kullanılan iğneyi nerden alacağım ?[/COLOR]

cnm ben yurtdisinda yasiyorum
burda igneyi, spreyi, desenfekte ilacini eczaneden bulabiliyoruz orda nasil bilmiyorum ama yinede eczaneye bi danis derim
piercingide piercing ve dövme yapan biyerden bulabilirsin ama piercingi aldiktan sonra desenfekte suyunun icinde bekletmeni öneririm sana cünkü hijyenik olmayabilir
bide ilk piercinginin boyutu biraz uzun olsun cünkü deldirdikten sonra sisiyo ve cevresini sürekli temizlemen gerekiyo
eger normal bi uzunlukta piercing alirsan hem sisince piercingi temizleyemezsin hemde canini yakar
ha bu arada biliyosundur ama yinede söyleyim piercinglerin kalinligi genelde 1.6mm oluyo igneyide 2.0mm alki deldikten sonra rahatlikla takabilesin
bide ilk zamanlar hemen göbegini kapatabilcek bi piercing alma cünkü dikkatli olmak lazim takilabiliyo biyerlere opuyorumnanaktan

yegenin bunlarin hepsini biliyodur muhtemelen ama yinede söylemek istedim opuyorumnanaktan

cnm ben yurtdisinda yasiyorum
burda igneyi, spreyi, desenfekte ilacini eczaneden bulabiliyoruz orda nasil bilmiyorum ama yinede eczaneye bi danis derim
piercingide piercing ve dövme yapan biyerden bulabilirsin ama piercingi aldiktan sonra desenfekte suyunun icinde bekletmeni öneririm sana cünkü hijyenik olmayabilir
bide ilk piercinginin boyutu biraz uzun olsun cünkü deldirdikten sonra sisiyo ve cevresini sürekli temizlemen gerekiyo
eger normal bi uzunlukta piercing alirsan hem sisince piercingi temizleyemezsin hemde canini yakar
ha bu arada biliyosundur ama yinede söyleyim piercinglerin kalinligi genelde 1.6mm oluyo igneyide 2.0mm alki deldikten sonra rahatlikla takabilesin
bide ilk zamanlar hemen göbegini kapatabilcek bi piercing alma cünkü dikkatli olmak lazim takilabiliyo biyerlere opuyorumnanaktan

yegenin bunlarin hepsini biliyodur muhtemelen ama yinede söylemek istedim opuyorumnanaktan

Gerçekten çok faydalı olacak bu bilgiler bana, çok tşk ederim , inşallah bir sorun yaşamam canım saol.opuyorumnanaktan

ha bu arada benim göbegim delinirken dondurucu sprey yerine emla kremini kullanmayi tercih ettik
emlayi yaklasik iki saat beklettik göbegimde sonra iyice temizleyip deldirdim göbegimi
emlayi tavsiye ederim

Gerçekten çok faydalı olacak bu bilgiler bana, çok tşk ederim , inşallah bir sorun yaşamam canım saol.opuyorumnanaktan

rica ederim cnm opuyorumnanaktan
dikkatli olursan sorun yasamazsin ins kaydirigubbakcemile5

vallahı ben deldırdım gecen sene bır anda cesaretımı topladım gıttım sadece delınırken bıraz acıdı sonrasında sız e okyanus suyu verılıyor onu kulanıyorsunuz acısı yok yanı ama akıntı oluyor gobekte 7 8 ay sarı bır akıntı okdar

arkadslar bende tam 1 hafta once taktırdım göbişime. ama 2 gun once kontrol amaclı gttım onceden piersingcı 6. gun deıstırebılrız demıstı. bende sımdılık toplu küpe kalsın sonra sarkıntılı alırız deıdm ve cıkarttı temızledı ve gerı taktı ondan sonra acımaya basladı. takarken falan hıc acımadı cunkı ucu yuvarlak makasla ıyıce sıkıstırıyo kan gtmıyo ve sprey sıkınca ustune hıc hıssetmıyosunuz.
bazı arkadsar okyanus suyu tuzlu su vs. bakım demıs benımkıde hıc bısey surme deıd. ama ben fusıdın aldım gunde2 defa sureyım deıdm onada 10 gunden fazla sürme deıd.
iltıhaplandırmamak ıstıyorum bana bakım hakkında yardımcı olurmusunuz....kaydirigubbakcemile2

kızlarrr ben de çok istiyorum göbeğimi deldirmeyi ama çok korkuyorum canım çok tatlı.arkadaşlarım a cımıyor dedi ama burda acıdığını söleyenler var napcam kokuyorum:KK43:

Kızlar bende göbeğimi deldirmek istiyorum ve yazılanları da okudum aranızda yada etrafınızda piercingi çıkardıktan sonra deliğin nekadar zaman da tamamen kapandığını bilen varmı?

Bide kızlar şuan ayvalıkta tatildeyim burda deldiricem dövmecim bursada malesef..Tahmını titanyum küpesiyle birlikte sizce kaça gelir...60-80 civarı diye duymuştum ama çok geldi bu fiyat bana tabi steril olduktan sonra fiyatın önemı yok gerçi ama sizce fiyat aralığı nedır?

Biliyorum biras fazla soruyorum ama kızlar insan deldirmeye o tattocunun kapısına kolay kolay gidemiyo.Benım omzumda bi dövmem var üçbuçuk atarak gitmiştim ki canım hiç tatlı değildir dövmeden gerçekten acı fln hiçbişey duymadım güle oynaya yaptırdım.Dövmesi ve piercingi olanlara soruyorum hangisi daha çok can yakıyı.Bişey daha...göbekten iğneylemi yoksa spreylemi uyuşturulunca delinirken canınız daha çok acıyo?

Biliyorum biras fazla soruyorum ama kızlar insan deldirmeye o tattocunun kapısına kolay kolay gidemiyo.Benım omzumda bi dövmem var üçbuçuk atarak gitmiştim ki canım hiç tatlı değildir dövmeden gerçekten acı fln hiçbişey duymadım güle oynaya yaptırdım.Dövmesi ve piercingi olanlara soruyorum hangisi daha çok can yakıyı.Bişey daha...göbekten iğneylemi yoksa spreylemi uyuşturulunca delinirken canınız daha çok acıyo?

arkadasm zaten gobegı spreyle uyusturuyo sonra ıgneyle delıyor valla ben hıc bısey hıssetmedım 1 ay olacak deldırelı cok sukur bı sıkıntım yok sımdılıkk bayanssulusmile

valla kulak delındıgınde su deymıyecek dıye bırsey hıc duymadım. 4 delık var kulagımda 15 sene oldu belkı deldırelı..
göbeğe gelınce 3 gun su deymesın deıdler bana..

bende gobısı deldırmek ıstıyorum ama cok korkuyorum yaa acır falan dıye bıde ıltıhaplanır.
bıde cıkarttıktan ne zaman sonra kapanıo yanı herzaman takmak zorunda mıyız

X