ben de 3 sene önce göbeğimi deldirmiştim. Ama hikaye şöyle başladı.
heryerinde dövme ve piercing olan bi arkadaşımla bu işlerin yapıldığı bi stüdyoya gittik. Arkadaşım göğüs ucuna piercing taktıracaktı, bende dudak kenarına istiyordum.
Ben - Dudak kenarına piercing istiyorum.
Arkadaşım - Tamam harika olur
ben - Ay acaba çok acır mı
arkadaşım - saçmalama acımaz
Ben - ben vazgeçtim, kaşımı deldircem
arkadaşım - aa bak o da süper durur
ben - ya ama kaştaki piercing bi müddet sonra kaşta düşüklük yapıyomuş, vazgeçtim
arkadaşım - gel biz senin burnunu deldirelim.
ben - ya benim burnum düzgün değil güzel durmaz. ben en iyisi kıkırdağımı deldireyim.
arkadaşım - ama kıkırdak acıyomuş ona göre söliyim
ben - ay o zaman vazgeçtim. en iyisi göbeğimi deldireyim. hem evdekiler de görmez, daha iyi olur. tamam tamam göbeğim...
ve içerdeki odadan piercing işlemini yapan adam çıkar. bize doğru yönelir ve sizin ne vardı.
ben - ben kulağımı deldircektim (piercing değil ama bildiğin normal kulak deliği)
Adam - kulak üst katta deliniyor, burada dövme ve piercing
arkadaşım - delikafadulden neeee saatlerdir ne konuşuyoruz biz ya. ne kulağı deldirmesi. hay allahım ya çocuk musun sen?
ve en sonunda ikna olunur, göbek delinmek üzere odaya girilir. adama ölümüne yalvalınır. nolur sokarken (ay rezilliğe bak) haber ver kendimi sıkıcam, nefesimi tutucam. gözler kapalı ve yalvarıyorum. lütfen lütfen lütfennnnn:Saruboceq:
ve adam hadi kalk geçmiş olsun dedi. ne yani deldiniz mi dedim. evet dedi bi baktım. hakkatten delmiş. değil acı iğneyi bile hissetmemiş olmama o kadar yalvarmama çok bozulmuştum.
15 gün antiseptik merhem kullanmıştım. havuza değil, denize girmiştim. iltihap hiç yaşamadım çok şükür. 2 sene falan kullandım. sonra çıkardım nişanlımın talebi üzerine. ama hala delik kapanmadı. tek korkum hamile kalırsam o delikte kafam kadar mı olcakCADIARZU