- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
-
- Konu Sahibi melda_rose
kızlar bende çok istiyorum ama şişle deldirmekten korkuyorum bunu tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz
Şişle nasıl deliniyor ya benneyaptımki Ben ilk kulak delme tabancasıyla deldirdim, sakın deneme, hastanelik oldum benneyaptımki Dövmecide adam gibi deldirdim sonra kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun..dövmecidekini neyle deldiler canım
On seneyi geçti benimki ya, sana yazdığımdan beri onu hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlayamadım :roflol::roflol: Bakmadım heralde sırnaşık şey
evlibarkli'cım sanıyorum iğneyle deldirdim ki buda neden bakmadığımı açıklıyor şekerim :roflol::roflol: Öyle senin dediğin gibi şişle falan olacak iş değil, lütfen başına iş açma, iyi bir dövmecide yaptır yaptırıcaksan olurmu Şeniz
benim sordurğumm tüm dövmeciler ve güzellik merkezleri şişle deliyoruz dedi bana 55 kg.a ulaştığımda ilk işim göbeğimi deldirmek ama yer bulamıyorum napıcam ben ya
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hiç aklıma yatmıyor canım bu şiş işi, çok mantıksız, steril iğneyle delinmesi sonrasında titanyum piercing takılması lazım, piercing yazıp aratsana googleda
arattım oturduğum yere yakın bi yer varmış,ama neyle deliyo hala bilmiyorum pazar günü öğrencem.yardımların için saolŞeniz
çok moralim bozukdu bu yakında olan yer sadece tattoo yapıyormuş.zaten çok korkuyorum uzağada gitmek istemiyorum off ne güzel cesaret toplamıştım gene kaçtı
tamamen ıyılesmıomu gobek pıercıngı.. ara ara da olsa ırın akıcak mı yanı hepp
çok moralim bozukdu bu yakında olan yer sadece tattoo yapıyormuş.zaten çok korkuyorum uzağada gitmek istemiyorum off ne güzel cesaret toplamıştım gene kaçtı