kızlar ben 8 yıl önce göbeğime ilk piercingimi taktırdım, 4 yıl önce de yine göbeğime ikinci bir piercing taktırdım. (evet çılgınım kaydirigubbakcemile3 ) bu konuda fazlasıyla tecrübe sahibiyim yani. naniknanik
-öncelkle şu en önemlisi : kesinlikle sağlık bakanlığının denetiminde olan hijyenij bir yerde yaptırmalısınız. kullanılan materyallerin tek kullanımlık olup olmadığına dikkat edin, ve yaptırmadan önce mutlaka mekanı bi teftiş edin, hiç utanıp sıkılmayın, bu en doğal hakkınız.. zaten düzgün bir yerse hoşuna bile gider bilinçli müşterilere hizmet vermek.. benim önerebileceğim izmirde alsancaktaki dip'te yaptırdım ben ilk piercingimi, çok temiz ve düzgün bir yer.. istanbulda da kadıköy negatif derim başka da bir şey demem, zaten sahibini tanıorum inanılmaz titiz ve özverili bir insan, her türlü sorunuzu memnuniyetle ve güleryüzle cevaplar zaten..
-ikinci olarak, ilk yaptırdığınız zaman baticon ve piercingi yapan uzmanın vereceği diğer ilacı kesinlikle tarif ettiği şekilde ve sıklıkta ve temiz bir şekilde uygulayın bu çok önemli, ben burada size bir ilaç ya da kullanma şekli önermiyorum işin uzmanı olan kişi ne söylerse onu yapın, bana ikisi de farklı yöntem söyledi ikisinden de gayet memnun kaldım.
-yaptırırken soğutucu sprey kullanıldığı için kesinlikle sivrisinek ısırığından fazla bir acı olmuyor, ama spreyin etkisi birkaç saat içinde geçmeye başladıkça acınız olacak, dürüst olmam gerekirse 1-2 hafta biraz canınız yanacak senağlama (ama o dönemi atlatınca değdiğini düşüneceksiniz kaydirigubbakcemile3 )
-ilk zamanlar yüzüstü yatmak biraz sorun olabilir, birkaç ay giyinirken çok dikkatli olun, pantolonları giyerken özellikle, cart diye yukarı çekmeyin çok acır hatta piercing göbeğinizi kopartabilir (ahaha yok o kadar da deil ama çok acır
)
-denize girme konusunda, arkadaşlar herkes girin bişe olmaz iyi gelir hatta fln demiş ama, ben 2. piercingimi yaptırdıktan 3 ay sonra denize girdim girdiğim yer sanırım çok temiz değildi (kilyosta girmiştim gerçi) iltihap oldu çok uzun süre geçmedi senağlama 2. piercingim tam bir işkence oldu daha sonra benim için, bir yıl boyunca acıdı iyileşmedi, acıya dayanıklı olduğumdan geçmesini bekledim geçince 2 piercingle çok süper görüneceğini düşünerek kendimi avuttum ama sonuç olarak geçmedi ve çıkartmak zorunda kaldım senağlama bu yüzden denize girmeyin derim arkadaşlar, nolur nolmaz benim başıma gelen sizin de başınıza gelmesin..
-havuza SAKIN AMA SAKIN girmeyin!! havuz hiç hijyenik bi yer değil allaaşkına akıl var mantık var.. göbek piericingi öyle küpe gibi fln deil çok hassas, korkmayın gözünüzde büyütmeyin ama dikkatli olun..
-bu arada çıkarınca kapanmıyor, gerçi herkes kapanır yazmış ama kişiden kişiye değişen bir şey olabilir... benim bahsettiğim 2. piercingimin deliği hala açık, hafif tıkanmış ama istersem takabiliyorum, ki çıkaralı 3 yıl fln oldu.. (ama bilinçaltı korkularımdan dolayı takmıyorum
)
-bunun dışında 8 yıldır piercingli bi insan olarak söyleyebilirim ki, ewet ilk aşamalar biraz can sıkıcı olabiliyor, canınız acıyabiliyor, hatta kanama bile olabilir-bende oldu- korkmayın büyütmeyin bunlar normal.. gerekli özeni gösterirseniz o dönemi atlatınca her şey mükemmel oluyor :hooray: göbeği açık bodyleri daha bi özgüvenle giyiyorsunuz kendinizi inanılmaz çekici hissediosunuz açıkcası =) benim piercingim artık benim biparçam gibi oldu, ara sıra değiştirmek dışında hiç çıkarmıyorum,, ve o zaman da çıkarınca kendimi çıplak gibi hissediorum naniknanik
kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim, aman herkeste var bilmem ne diyenlere kulak asmayın, kesinlikle bir ayrıcalık olduğunu söyleyebilirim üstelik erkekler de bayılıyor :asigim:
sorusu olan herkes mesaj atabilir hiç çekinmeden kaydirigubbakcemile5
öpüyorum hepiniziiii!!