Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

bend eheveslendim şimdi ya kilom falan iyi burnumu deldirirken bayılıyordum gobegime cesaret edebilirmiyim ki :) bide göbeginde güzel olması lazım benim dümdüz indimiyor ne kdr zayıfta olsam azcık göbegim var

arkadaslar aranizda gobegini deldiren varmi aciyomu?

hıc bır sekılde acıyomıyo 4 yıldır kullanıyorum
deldırdıkten snr bı 10 gun ılac kullanıyosun bıraz sızlama yapabılıyo ama oda cok acı olmuyo daha snr vucut kabullenıyo zaten hıssetmıyosun bıle varlıgını arada akıntı yapabılıyo ama gecıyo oda

arkadaslar tam olarka nereyı delıyorlar ben anlamıyorum nasıl kupe takılıyor oraya

arkadaslar tam olarka nereyı delıyorlar ben anlamıyorum nasıl kupe takılıyor oraya

Şimdi tatlım nereyi deliyorlar biliyomusun:)
Göbeğini aç ve üst kısımdan bi çimdik tut işte orayı deliyorlar:)
Yada aynı şekilde alt kısımdan yani sen nasıl istersen alttan yada üstten delim işlemini yapıyorlar...

Benimde göbişim delik ...
Çok isteyerek deldirdim çokta memnunum...
Ama delinirken baya acıdı benim ya bazı arkadaşlar hiç acımadı diyor acaba uyuşturarak mı deldilerde acımadı merak ettim benimkine bi sprey sıktılar sadece ama çoook acıdı:S
Bi gün eğilip kalkarken zorlandım ama şimdi memnunum...Yalnız ara sıra biraz irin gibi bişi akıo sanki neden anlamadım.

ilk defa spreyle gobek pıercıng ı duyuyorum
bende deldırdım kac yıl oldu bır cok arkadasım deldırdı
herkesı ıgneyle uyusturdular
sen ıyı dayanmıssın
ıltıhap ara ara akıyo evet
ama muhım degıl protexle yıka oyle durumlarda ustunede bepanthen

Ben klinikte deldirmiştim.
Delen doktor bana, iğne ile uyuşturursam orası bi süreliğine şişicek delerken biraz acıcak yine dedi... Bende düşündüm iğneden zaten korkuyorum...İlk önce iğne vurursa canım acıcak e delerkende acıcak o zaman spreyle olsun dedim...
Spreyin uyuşturucağını sandım ama yanıldım sadece acayip bi soğukluk ve felaket bi acı
acıdı ama değdi çok güzel duruyor:)

deldirirken hiç acımıyor ama sonra bir kaç ay çok dikkat etmen lazım sıcak su ile temizlemen lazım ve temiz olmasına dikkat etmen lazım

ben baya kötu bi şekilde deldirdim kadınn biri karnıma şiş soktu resmen delerken.. kafayı yedim acıdan.. 1 gün boyunca oturup kalkamadım resmen sorada iltihaplandı.. kötu ne varsa basına geldi göbegimin.. inat ettim çıkarmadım.. okyanus suyu kullan dediler.. faydası olmustu.. 8 sene oldu deldireli. ve suan cok ama cok seviyorum. hamile kalırsam bile cıkarmıcam nerdeyse..

öncee piercing yaptırmak isteyenlere yardımcı oliim:) kızlar ben yaklasık 5sene once deldirdim gobegimi.gercekten iyi ve hijyenik bi yere gittiginiz surece bi sorun olmuyo.gobek acıyan bi bolge degil ve yazılanın aksine kolay iyilesiyo,ii bakın yeter simdi bi de bnm bi sorum warrrr.ben 5senedir piercingimi hiç çıkarmadım bi problemde yasamadım.acaba simdi cıkarsam kapanırmı???kapansın istiorm yaaa deneyen warmıııı???

ben de 3 sene önce göbeğimi deldirmiştim. Ama hikaye şöyle başladı.

heryerinde dövme ve piercing olan bi arkadaşımla bu işlerin yapıldığı bi stüdyoya gittik. Arkadaşım göğüs ucuna piercing taktıracaktı, bende dudak kenarına istiyordum.

Ben - Dudak kenarına piercing istiyorum.

Arkadaşım - Tamam harika olur

ben - Ay acaba çok acır mı

arkadaşım - saçmalama acımaz

Ben - ben vazgeçtim, kaşımı deldircem

arkadaşım - aa bak o da süper durur

ben - ya ama kaştaki piercing bi müddet sonra kaşta düşüklük yapıyomuş, vazgeçtim

arkadaşım - gel biz senin burnunu deldirelim.

ben - ya benim burnum düzgün değil güzel durmaz. ben en iyisi kıkırdağımı deldireyim.

arkadaşım - ama kıkırdak acıyomuş ona göre söliyim

ben - ay o zaman vazgeçtim. en iyisi göbeğimi deldireyim. hem evdekiler de görmez, daha iyi olur. tamam tamam göbeğim...

ve içerdeki odadan piercing işlemini yapan adam çıkar. bize doğru yönelir ve sizin ne vardı.

ben - ben kulağımı deldircektim (piercing değil ama bildiğin normal kulak deliği)

Adam - kulak üst katta deliniyor, burada dövme ve piercing

arkadaşım - delikafadulden neeee saatlerdir ne konuşuyoruz biz ya. ne kulağı deldirmesi. hay allahım ya çocuk musun sen?

ve en sonunda ikna olunur, göbek delinmek üzere odaya girilir. adama ölümüne yalvalınır. nolur sokarken (ay rezilliğe bak) haber ver kendimi sıkıcam, nefesimi tutucam. gözler kapalı ve yalvarıyorum. lütfen lütfen lütfennnnn:Saruboceq:

ve adam hadi kalk geçmiş olsun dedi. ne yani deldiniz mi dedim. evet dedi bi baktım. hakkatten delmiş. değil acı iğneyi bile hissetmemiş olmama o kadar yalvarmama çok bozulmuştum.

15 gün antiseptik merhem kullanmıştım. havuza değil, denize girmiştim. iltihap hiç yaşamadım çok şükür. 2 sene falan kullandım. sonra çıkardım nişanlımın talebi üzerine. ama hala delik kapanmadı. tek korkum hamile kalırsam o delikte kafam kadar mı olcakCADIARZU

deldirirken irkilmiştim bayaa ama pekte acımıo bence.yada o anın heyecanından bişi anlamadıma.s adam şiş kalınlığında bişiyle deldi böle ortası delik bişiyle delinecek yeri sıkıştırıp ortasından şişi sokuor:jeyyar::jeyyar: deldirdikten sonra çok dikkat gerektirior ama hoş duruoo yaasositososito

kaşımı deldirdim,burnumu 3 defa deldirdim,çeneli ve dilimi kendim deldim ama hiç biri göbeğim ve göğsümün ucu kadar acımadı sebebimi blmiyorum.

ben 40 yaşındayım ve 6 sene önce markete giderken ani bir kararla göbeğime piercing yaptırdım :) çok hafif bir sızı dışında hiç bir şey hissetmedim. O günden beri de hiç srun yaşamadım... bikini ile çok hoş görünyor :)) iyi ki yaptırmışım..

ben de göbeğimi deldirmek istiyordum hatta eşim benden daha çok istiyordu.bi gün bu konu üzerinde konuşurken haberlerde göbeğine taktırdığı piercing yüzünden enfekiyon kapıp ölen bi kızın haberi çıktı.o da benim hayallerrimin sonu oldu.şimdi beni kessen yine olmaz diyo eşim.

2 yıl once deldirdim..ne bir acı ne bir kanama,,ne sonrasında bir iltihap ...hiç bi sorunla karşılasmadım..hala mis gibi duruo herkese tavsiye ederim...süper bişi :)

Nerdeyse 1 yıl olucak deldireli ama benim ki çok acıdı.
İlk gün eğilirken de canım yandı.
Ama ondan sonraki günler sorun yoktu.
Sadece çok nadir irin akıyor..

benimde göbeğimde piercing var sorularınız varsa cevaplarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…