Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

Fatih Serdaroğlu.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ben bu arkadaşın kendisini tanımıyorum ancak yaptığı dövme ve piercingleri gördüm. dövme hakkında kitabı bile var. Yaptıran arkadaşlarımdan temiz olduğunu raratlıkla söyleyebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ewt cnm fatıh serdaroglu resmı web bıle var
bende ıstıyorum profeyonel oldgunu sanıyorum bu gayet ıyı bıde dovmemı yenıletıcem gogusumde dovmem var daha canlı durması ıcın ama erkek oldugu ıcın ben cesaret edemıom ıns eskısehırde ıyı bayan bı dovmecıye rastlarım saol cnm coka.s.

Benim öğrencimin göbeğinde vardı.Bir gün ayakkabısını bağlarken pantoluna takılmış göbeği yırtılmıştı.Galiba dikiş atmışlardı.Mosmor olmuştu.

kızlar aranızda izmirde olupta göbeğini deldiren varmı? bende taktım kafaya, deldircem göbüşümü :KK70:
izmirde iyi biyer varmı bildiğiniz? bide kaç paradır kii

Ben göbeğimi deldireli 4 yıl oldu. Başta problem yaşadım, hep iltihap akıttı ancak sonunda iyileşti. Yaptırdığıma hiç pişman olmadım, gayet memnunum.

aynısını başka konuya da yazdım ama..

ben göbeğimi deldirmek istiyorum ama bayaa sorularım var.
1-biri-iki sene takmassam kapanır mı ya da ne kadar süre takmassam kapanır
2-çok acıyor mu yaptırırken ?
3-şu doğumda çatlama olayını yaşayan var mı ve eğer mümkünse foto yollayabilirler mi ?
4-havuz-deniz vs.girebiliyor muyuz ?
5-banyoda fln. çıkarmak gerekiyor mu?
:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
lütfen cevap verin..noluuurr.

1- 1 2sene takmazsan orasını anca gdip tkrar deldırmen gerekır 1-2seneye iyileşir çunku delik kulak deligi gbi deil.bu gobek ıcın de boyle baska yerler ıcın de yaklasık 15dk sonra tıkanıyor delik 1saat ıcınde en fazla takmazsan kapanır.(benım gobegımde var bılıorum emın ol)
2-gercekten sanıyelık bır acı hıssedıyorsun igneyi bi anda sokuyo zaten 1sn lik bı acı oda cok deıl kı dusun benımkını hıc uyusturmadan deldı.
4-kesınlıkle 1hafta havuza grme denıze 3gun sonra gır kesınlıkle gir iyileştiriyor tuzlu su.
5-1ay boyunca elleme tabı sureklı oyna onu demıorum 1ay boyunca cıkartma

ben 1bucuk ay once deldirdim
3hafta sonra denıze grdım cok guzel ii geldı :)
kızarıklık gectı falan
havuzada grdım hıc bı sorun yok
korkma ilk deldırdıgınde hatta ilk ay baya bı kızarıklık olacak ama ben her gun gunde 3kez kremlerımı surdum o yuzden azıcık bıle mıkrop kapmadım:)baska sorun olursa sorabılırsın cnm

Adreas benım de delık fakat 1 yıl takmadım sadece tıkandı sonra gıdıp tattoo cuya tıkanıklıgı actırdım cunku kendım acamadım sadece tıkanıo

brokencorpse
1) Göbeğin kapanmaz fakat tıkanır.
2) Ben uyusturmadan yaptırdım delınırken delındıkten sonra bıraz sızladı okadar.
3) Doğumda çatlamadım+ bu genetik bişi kremlerle düzelicek bişi deil:)
4) Evt canımcım girebiliyoruz. :)
5) Banyoda falan cıkartılmıo istersen cıkartırsın ama cıkartırken acımıo

:KK70: Öpüldün

Organik_Seker ve adreas cevaplarınız için çok teşekkür ederim :-)

ama bir sorum var "tıkanıyor" dediniz yani eski haline dönmüyor mu ? hiç delinmemiş gibi olmuyor mu ?

valla, ben de göbeğimi deldirdim hatta bu işi yapan kişi sizi takip edecğiz bir sorununuz olursa arayın dedi ama hiç ilgilenmedi, bir sürü antibiyotik krem falan önerdi. ilk başlarda iyiydi ama bir hafta içinde rahatsız olmaya başladım. bi de göbek piercingleri pahalı almıştım bi dolu. hehehehehehe. sonra kanama başladı, hatta bi gece uyandım çok kötüyüm, rengim sapsarı, evde sadece bir kız arkadaşım var o da sevgilisiyle konuşmaktan bana bakmıyor, arkadaşıma gösterdim, onunda göbeği delikti. bir baktık ki delinen yerin derisinden piercingin demiri görünüyor, koptu kopacak et, iyi yapmamış yani. ama bilen biri yaparsa iyi olur, ayrıca kilosu olanlara önermem. bir de hamileyken acayip zararlı. ben piercingi çıkardım kapanmasını bekledim kapndı şimdi izi bile yok. ama verdiğim paraya acıdım çok

kızlar ben 8 yıl önce göbeğime ilk piercingimi taktırdım, 4 yıl önce de yine göbeğime ikinci bir piercing taktırdım. (evet çılgınım kaydirigubbakcemile3 ) bu konuda fazlasıyla tecrübe sahibiyim yani. naniknanik
-öncelkle şu en önemlisi : kesinlikle sağlık bakanlığının denetiminde olan hijyenij bir yerde yaptırmalısınız. kullanılan materyallerin tek kullanımlık olup olmadığına dikkat edin, ve yaptırmadan önce mutlaka mekanı bi teftiş edin, hiç utanıp sıkılmayın, bu en doğal hakkınız.. zaten düzgün bir yerse hoşuna bile gider bilinçli müşterilere hizmet vermek.. benim önerebileceğim izmirde alsancaktaki dip'te yaptırdım ben ilk piercingimi, çok temiz ve düzgün bir yer.. istanbulda da kadıköy negatif derim başka da bir şey demem, zaten sahibini tanıorum inanılmaz titiz ve özverili bir insan, her türlü sorunuzu memnuniyetle ve güleryüzle cevaplar zaten..
-ikinci olarak, ilk yaptırdığınız zaman baticon ve piercingi yapan uzmanın vereceği diğer ilacı kesinlikle tarif ettiği şekilde ve sıklıkta ve temiz bir şekilde uygulayın bu çok önemli, ben burada size bir ilaç ya da kullanma şekli önermiyorum işin uzmanı olan kişi ne söylerse onu yapın, bana ikisi de farklı yöntem söyledi ikisinden de gayet memnun kaldım.
-yaptırırken soğutucu sprey kullanıldığı için kesinlikle sivrisinek ısırığından fazla bir acı olmuyor, ama spreyin etkisi birkaç saat içinde geçmeye başladıkça acınız olacak, dürüst olmam gerekirse 1-2 hafta biraz canınız yanacak senağlama (ama o dönemi atlatınca değdiğini düşüneceksiniz kaydirigubbakcemile3 )
-ilk zamanlar yüzüstü yatmak biraz sorun olabilir, birkaç ay giyinirken çok dikkatli olun, pantolonları giyerken özellikle, cart diye yukarı çekmeyin çok acır hatta piercing göbeğinizi kopartabilir (ahaha yok o kadar da deil ama çok acır :p )
-denize girme konusunda, arkadaşlar herkes girin bişe olmaz iyi gelir hatta fln demiş ama, ben 2. piercingimi yaptırdıktan 3 ay sonra denize girdim girdiğim yer sanırım çok temiz değildi (kilyosta girmiştim gerçi) iltihap oldu çok uzun süre geçmedi senağlama 2. piercingim tam bir işkence oldu daha sonra benim için, bir yıl boyunca acıdı iyileşmedi, acıya dayanıklı olduğumdan geçmesini bekledim geçince 2 piercingle çok süper görüneceğini düşünerek kendimi avuttum ama sonuç olarak geçmedi ve çıkartmak zorunda kaldım senağlama bu yüzden denize girmeyin derim arkadaşlar, nolur nolmaz benim başıma gelen sizin de başınıza gelmesin..
-havuza SAKIN AMA SAKIN girmeyin!! havuz hiç hijyenik bi yer değil allaaşkına akıl var mantık var.. göbek piericingi öyle küpe gibi fln deil çok hassas, korkmayın gözünüzde büyütmeyin ama dikkatli olun..
-bu arada çıkarınca kapanmıyor, gerçi herkes kapanır yazmış ama kişiden kişiye değişen bir şey olabilir... benim bahsettiğim 2. piercingimin deliği hala açık, hafif tıkanmış ama istersem takabiliyorum, ki çıkaralı 3 yıl fln oldu.. (ama bilinçaltı korkularımdan dolayı takmıyorum :KK43: )
-bunun dışında 8 yıldır piercingli bi insan olarak söyleyebilirim ki, ewet ilk aşamalar biraz can sıkıcı olabiliyor, canınız acıyabiliyor, hatta kanama bile olabilir-bende oldu- korkmayın büyütmeyin bunlar normal.. gerekli özeni gösterirseniz o dönemi atlatınca her şey mükemmel oluyor :hooray: göbeği açık bodyleri daha bi özgüvenle giyiyorsunuz kendinizi inanılmaz çekici hissediosunuz açıkcası =) benim piercingim artık benim biparçam gibi oldu, ara sıra değiştirmek dışında hiç çıkarmıyorum,, ve o zaman da çıkarınca kendimi çıplak gibi hissediorum naniknanik

kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim, aman herkeste var bilmem ne diyenlere kulak asmayın, kesinlikle bir ayrıcalık olduğunu söyleyebilirim üstelik erkekler de bayılıyor :asigim:

sorusu olan herkes mesaj atabilir hiç çekinmeden kaydirigubbakcemile5

öpüyorum hepiniziiii!!

ha bu arada aklıma gelmişken ekliyim, ilk yaptırırken piercingin materyali kesinlikle titanyum olsun!! biraz daha tuzludur ama vücuda en iyi uyum sağlayan materyal o kesinlikle, sağlık bu şakaya gelmez ama allah korusun.. ve önerim, ilk bi yıl ya da hiç değilse 6 ay titanyumdan başka bişe kullanmayın.. ama daha sonra allah ne verdiyse o süslü püslü çekici taşlı piercinglerden toplayın tabi bi dolu=)
(yatarken taşlı ve sallananlardan takmayın derim, oraya buraya takılıp can yakabilio,, cicileri sadece dışarı çıkarken takın ve ewe gelince unutmadan çıkarın =)
hamilelikle ve kilo almayla ilgili olarak da, ben yaptırırken piercing cime sormuştum bunu, hamilelikte de kullanılabilen uzun piercingler var onlardan edinirsiniz, piercingini hiç çıkarmak zorunda kalmadan doğum yapan birçok insan tanıyorum..
sorularınız varsa hiç çekinmeyin, öptüm hepinizi! hihoyyyt

handeriscim alsancakta dip dediğin yer nerede kalıyor tam olarak? bide kaç paraya malolur acaba?
veridğin bilgiler için çooookkk teşekkürler mucks

ya bende deldirmeyi cok düşündüm hala düşünüyoum ama arkadasım yaptırdı.. ben bakamadım tabi.. tansiyonum düşer igne yapıldıgını görünce bile.. ki burnumu deldirirken yıgılıyodum yere resmen.. arkadasımda deldirince bayılıvermiş içerde.. cesaret edemiyorum hic...

dip alsancak kıbrıs şehitlerinde mildirtçim, ben tarif etmeye kalkarsam kafan karışır =) ben en iyisi sana web sitesinin adresini vereyim ordan adresi çok net tarif edip krokiyle de göstermişler.. hem mekanı da incelersin.. fiyatları walla 8 yıl önce çok uçuk değildi, lisedeydim ve harçlıklarımla yaptırmıştım düşün yani=))) ehehehue =)

ışıkçım bu arada sana bu korkunu yenmeden piercing yaptırma derim, benim en yakın arkadaşım da senin gibiydi ne zaman göbeğimi açsam hala bi fena olur =)) ee söz konusu kendi göbeğin olursa baya zorlanırsın benden söölemesi =)

umarım işinize yarar kızlar

Bende 2 sene önce deldirmiştim göbeğimi,plastik cerraha ..Canım çok tatlıdır,o yüzden uyuşturup deldiler..Hiç acı hissetmedim.Kremlerinizi sürüp bakımınızı düzgün yaptınız mı korkmanıza gerek yok..4 gün sonra falan denize girebilirsiniz ama havuza asla girmeyin.Havuz cok mikroplu,iltihap kapabilir,çok acır o zaman..+ ((havuz çok tehlikeli,normal şartlarda bile sık sık girmemeye özen gösterin))Kapanıp kapanmaması kişiden kişiye değişir..Benim ne kulagım ne burnum ne de göbegim senelerce birşey takmasam hiç kapanmaz..Ama en yakın arkadasım her yazdan yaza kulagını deldirir.2 gün takmasa kapanıyor deliği hemen....

bende 2yaz önce deldiidim göbeğimi çok kiloluydum bi aralar 70 falan etrafımdakilerde görüp hem imreni,odum sonra rejimdi spordu falan derken 55 kiloya kadar düştüm ve ilk iş olarak hemen göbeğimi deldirdimhihoyyythihoyyyt çok hoşuma gidio iyikide yaptırmışım sırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlar peki buraya resim falanda koyabilirmisiniz göbek pearcingi örnekleri olarak?
internetten falan bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirimŞeniz

Son düzenleme:
X