- 12 Eylül 2012
- 22
- 0
- Konu Sahibi melda_rose
ya benim göbeğimi deldireli bir ay falan oldu. bakırköyde herkes bilir ebuziya cd.de bir yer var ismini verebiliyor muyuz bilmiyorum da temiz ve güvenilir seneler önce dilimi de orada deldirmiştim yani hijyen açısından bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
her neyse ilk zamanlar bir şey yoktu pomat (fucidin) kullanıyordum zaten.
ikinci haftanın sonuna doğru üstüne yattıkça biraz acımaya başladı ya da esnerken gerildikçe falan. şimdilerde bu da geçti.
ama şimdi de deliklerin etrafında içeride kan pıhtılaşmış gibi koyu renkli daireler var.
pomat kullanmayı bıraktım onula ilgili olabilir mi? ya da herkeste oluyor mu? kendiliğinden geçer mi? yoksa ekstra bir şey yapmam gerekir mi? pomat kullanıyordum ama bırakmıştım onu tekrar kullanmaya başlasam mı? gibi sorularr..
her neyse ilk zamanlar bir şey yoktu pomat (fucidin) kullanıyordum zaten.
ikinci haftanın sonuna doğru üstüne yattıkça biraz acımaya başladı ya da esnerken gerildikçe falan. şimdilerde bu da geçti.
ama şimdi de deliklerin etrafında içeride kan pıhtılaşmış gibi koyu renkli daireler var.
pomat kullanmayı bıraktım onula ilgili olabilir mi? ya da herkeste oluyor mu? kendiliğinden geçer mi? yoksa ekstra bir şey yapmam gerekir mi? pomat kullanıyordum ama bırakmıştım onu tekrar kullanmaya başlasam mı? gibi sorularr..