Gne55 le ay Saati...

eminecim ağrım sızım yok şükür de yatmak zor Allah beterinden saklasın daha basmak yasak yakında tek ayak yarışlarına katılacam zıplamada

gel seninle maratona katılalım kimse geçemez bizi alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyi olmana sevindim canım dediğin gibi bunada şükür inşallah dahada iyi olacaksın canım

tabiki kim geçebilirki zten geçende flaşcılardada koşuda öndeydik

sağolasın eminecim gerçekten şükür ediyorum ya kalca falan olsaydı

ablam bayadır görüşemedik gözümde tütüyonuz ..valla bi çayını içeyim dedim ..ama yoksun ..öptüm .iyigeceler herkeze.

Güneş abla biriki laf edelim dedim yoksun
çayımı içitim gidiyorum
----------------------------- annemin amcacının oğlu vefat etti
annemin yanıda olayım ben
şimdi haber aldım nasıl anneme soyleyeceğimmmm offffffff
ani ölümm :KK43:

tünaydınlar nasılsınız ,,ben cumartesiden beri giremedim kk ya ,siz nasıl girdiniz,,neyse nasılsınız gelenler hoş gelmiş

ablam bayadır görüşemedik gözümde tütüyonuz ..valla bi çayını içeyim dedim ..ama yoksun ..öptüm .iyigeceler herkeze.
sağol canım bende özledim sizi,kk bende hiç açılmadı ,daha şimdi açıldı ,her zaman beklerim hayatım ,
Hanımlar iyi geceler
ank cım tünaydın
çayımı içitim gidiyorum

esmerim canım ,daha buğün giriş yapabildim nedense açılmadı kk ,başınız sağolsun,çok zor ya acı haberi vermek ,allah sabır versin

cay.jpg

çayımı içitim gidiyorum

arkadaşım başınız sağolsun kolay değil tabi söylemek allah sizlere uzun ömür versin

ank canım hg nasılsın ,yarın kızın geliyormuş, kazasız belasız yolculuklar inşallah, sen nsılsın , çok mutlusundur tabi,
çok zor giriyorum sayfalara sık sık eror veriyor sinir oldum ,sendede öylemi ,

ank canım hg nasılsın ,yarın kızın geliyormuş, kazasız belasız yolculuklar inşallah, sen nsılsın , çok mutlusundur tabi,

merhaba ablacım bu akşam geliyor kızım heyecan tavan yaptı bende artık tabiki çok mutluyum 1 hafta kalıp dönecek siteye girerken herkes zorlanıyor çoğu zaman sayfalar açılmıyor ağır gidiyor mesajlar bile zor gidiyor çoğunlıkla

pastalar çaylar benden...hepinize sevgilerimle

halenze_cay_keyfi2.JPG

oyyy oyyyy yenmezlermi bunlar şimdi ablacım ellerine sağlık

cay-1.jpg

X