Gne55 le ay Saati...

---------------------------------:nazar::nazar::enbuyukkk:----ÇAY BOREKLER MİSAFİRLERİN HEPSİDE ÇOK HOŞŞŞŞ ESMERDE GELDİİİİ ABLAMMa.s.:1hug:

esmerim canım ,daha buğün giriş yapabildim nedense açılmadı kk ,başınız sağolsun,çok zor ya acı haberi vermek ,allah sabır versin[/QUOTE]
tşk ederim sağol güneş ablaaa
ank06 tşk ederim sağol dostlar sağ olsunnnn

günaydın kızlar neşeniz bol olsuna.s.
esmer güzeli başınız sağolsun:teselli:

ohh ohh böyle topiğe girilmez mi?
marifetli bayanlar, kekler, pastalar :))
k&

damla_cikalatali.jpg

yanına da çay

cay_fincan.png

desibel sağol canım dostlar sağ olsun
-------murgizinannesi sağol canım
----------fatma hale--tşk ederim sağol
-------------GÜNEŞ ABLA ELLERıNı SAĞLIK ÇAYIMI ıÇTıM GıDıYORUMMM

pastalar çaylar benden...hepinize sevgilerimle

halenze_cay_keyfi2.JPG

cay-1.jpg

yeşilim canım ellerine sağlık ,çok nesis görünüyorlar
merhaba ablacım bu akşam geliyor kızım heyecan tavan yaptı bende artık tabiki çok mutluyum 1 hafta kalıp dönecek siteye girerken herkes zorlanıyor çoğu zaman sayfalar açılmıyor ağır gidiyor mesajlar bile zor gidiyor çoğunlıkla
ank cım gözün aydın ,bol bol haster gider kızınla çok slm ilet

slm canım hoş geldin
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar herkese

tünaydın canım ,

ohh ohh böyle topiğe girilmez mi?
marifetli bayanlar, kekler, pastalar :))
k&

damla_cikalatali.jpg

yanına da çay

cay_fincan.png
iltifatın için teşekkür ederim canım,her zaman beklerim ,ellerine sağlık
desibel sağol canım dostlar sağ olsun
-------murgizinannesi sağol canım
----------fatma hale--tşk ederim sağol
-------------GÜNEŞ ABLA ELLERıNı SAĞLIK ÇAYIMI ıÇTıM GıDıYORUMMM

esmerim afiyet olsun ,bir türlü denk gelemiyoz ,ama olsun her zaman buyurbuyrun gelin ben olmasamda

2 gündür hastanedeydim az önce geldim ,banyo yaptım karnımı doyurdum,
ay özlemişim sizleri,safra kesesi için ultrasyon çektirdim ,kemik dansimetresi çekildim,dün buğün aldım sonuçları ,safram için ameliyat dedil dr 3,5 cm miş taş, haftaya cuma ameliyat günü verdi, kısmetse olcam inşallah,,kemik için çektirdiğim rönngende kalçamda kireçlenme çıktı, bel hareketleri içiren kitapçık verdi,onları yapıcam,kilo vericeksin dedi, bu kalça kireçlemesine canım sıkıldı ,,daha ilerde ameliyat olunuyomuş,ama şimdilik korkulcak durum yk dedi, kalsiyum içeren vitaminler verdi,20 gün sonra gidicem emar çekilcek,,
ameliyat için sıra çoktur diye düşündüm,,pazartesi deyince ,şok oldum ,daha sonra istersen perşembe ve cuma dedi, cuma olsun dedim bende ,şimdide diyom acaba tarihi ertelesemmi,,iş ciddiye binince panik oldum , hayırlısı bakalım......

ay özlemişim sizleri,safra kesesi için ultrasyon çektirdim ,kemik dansimetresi çekildim,dün buğün aldım sonuçları ,safram için ameliyat dedil dr 3,5 cm miş taş, haftaya cuma ameliyat günü verdi, kısmetse olcam inşallah,,kemik için çektirdiğim rönngende kalçamda kireçlenme çıktı, bel hareketleri içiren kitapçık verdi,onları yapıcam,kilo vericeksin dedi, bu kalça kireçlemesine canım sıkıldı ,,daha ilerde ameliyat olunuyomuş,ama şimdilik korkulcak durum yk dedi, kalsiyum içeren vitaminler verdi,20 gün sonra gidicem emar çekilcek,,
ameliyat için sıra çoktur diye düşündüm,,pazartesi deyince ,şok oldum ,daha sonra istersen perşembe ve cuma dedi, cuma olsun dedim bende ,şimdide diyom acaba tarihi ertelesemmi,,iş ciddiye binince panik oldum , hayırlısı bakalım......

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

güneşim lütfen erteleme canım ya ol bitsin hergün düşüneceğine zaten dualarımızlada Allaın yardımıyla su gibi gececek inşallah kireçlenme de hepimizde oluyor çıtırlıktan biliyorsun bozma moralini sen yürüş seven birisin zaten yaparsın egzersizlerini 3 otuzundamıyız allasen yapma bacım seni seviyorum Allaha emanet ol

else teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileğine

evhanımı canım moral verdin bana bende sizi seviyorum

Son düzenleme:
Canım ızmir

Göğsümde nefessin ızmir
Gözümde güneşsin ızmir
Aşkların en güzelini
Bulduğum yersin sen ızmir

Canım ızmir güzel ızmir
ınci mercanımsın ızmir
Canım ızmir güzel ızmir
Sevgim nefesimsin ızmir

ıstiridye olmuş Ege
Seni saklar gündüz gece
ıncisin sen parıldarsın
Sevgilinin ak göğsünde

Canım ızmir güzel ızmir
ınci mercanımsın ızmir
Canım ızmir güzel ızmir
Sevgim nefesimsin ızmir

Son düzenleme:
haydi 5 çayına bekleniyonuz ,buyrun hanımlar afiyet olsun şimdidenalkisalkisalkiscokacimcoook

iyi günler,hayırlı cumalar hanımlar
güneş ablam geçmiş olsun

X