- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
ERTELEME ABLAM BİRAN ONCE OL KURTUL:) GECMİŞ OLSUN ABLAM ÇOK BASİT SAFRANIN ALIMIII2 gündür hastanedeydim az önce geldim ,banyo yaptım karnımı doyurdum,
ay özlemişim sizleri,safra kesesi için ultrasyon çektirdim ,kemik dansimetresi çekildim,dün buğün aldım sonuçları ,safram için ameliyat dedil dr 3,5 cm miş taş, haftaya cuma ameliyat günü verdi, kısmetse olcam inşallah,,kemik için çektirdiğim rönngende kalçamda kireçlenme çıktı, bel hareketleri içiren kitapçık verdi,onları yapıcam,kilo vericeksin dedi, bu kalça kireçlemesine canım sıkıldı ,,daha ilerde ameliyat olunuyomuş,ama şimdilik korkulcak durum yk dedi, kalsiyum içeren vitaminler verdi,20 gün sonra gidicem emar çekilcek,,
ameliyat için sıra çoktur diye düşündüm,,pazartesi deyince ,şok oldum ,daha sonra istersen perşembe ve cuma dedi, cuma olsun dedim bende ,şimdide diyom acaba tarihi ertelesemmi,,iş ciddiye binince panik oldum , hayırlısı bakalım......
AMA BİLYORSUNKİ BEN YAMA YAPMİŞTİM ONDA SIKINTI ÇEKTİMMM KAPALI OLURSAN HEMEN AYA KLAKARSIN ACIK OLURSAN EN AZ ÜÇ GÜN SONRA KALKARSINNN AÇİL ŞİFA ABLAM
--------------------:1shok:--BENDE BÜGÜN DOKTORDAYDIM MORELİM İYİCE BOZULDUUU YAMADA HALA SORUN VAR AKLIM ALMIYORKİİİİİ:1no2: