Gne55 le ay Saati...

güneşim ecburi tercihlerini bizim oraları yazdık

hayırlısı olsun canım benim ,

canlarım yatayım ben artık ,buğün yoruldum yarında 7 de gelcek berk ,erken kalkıcam,uykumu alayım dinleneyim ,allah raha tlık versin ,iyi geceler ,öptüm görüşmek üzere :1hug:

murgizinannesi sormuştun unttum ,gidemedim ultrasyon çekimine ,dün uyuyakalmışım uyandığımda saat 10 du ,10 on gece randevumdu,haftaya kaldı gün aldım tekrar 6 mayısta nasipse gitçem ,

yeşilim çok tşk ederim inş iyi bir yer olur sizlerle paylaşırım tabiki iyi geceler

tünaydın ,cumanız mübarek olsun,,sağlık mutluluk huzur evlerinize dolsun,gününüz hoş olsun

[/COcuma mesajı

--------------------------------------------------------------------------------

Sa.hayırlı sabahlar ALLAHın selamı mağfireti bereketi nuru hidayeti sevgisi sizin ve tüm müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun.günün aydın huzurlu mutlu cıvıl cıvıl olsun.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN Rabbim bu güzel günün manevi huzurunu üzerimizden eksik etmesin kardeşlerim dua edelim inş.tüm müslüman kardeşlerimize inş.bizler ne kadar dua ederse müslüman kardeşlerimize bir melek amin diyor aynı yapılan dualar senin üzerine olsun onun icin dularımızı bu düşünceyle yapalım inş.sa.

hobigif_FLEUR59.GIF

İyi günler olsun :Saruboceq:

Çaya yetişmişim aman harika görünüyor. kalkıp çayımı demleyeyim, iştahım aşıldı yinecokacimcoook
hahahaha

İyi günler olsun :Saruboceq:

Çaya yetişmişim aman harika görünüyor. kalkıp çayımı demleyeyim, iştahım aşıldı yinecokacimcoook
hahahaha
afiyet olsun yeşilim,:kahve:
guneşımmm ya cay saatın varda benı nıye cagırmıyorsunnnn
ne bileyim gelmessin çok uzak dersin diye çağırmadım,:roflol:
beni seven gelmek isteyen ,bulur gelir diye düşündüm,bak seviyormuşun buldun geldin her zaman beklerim canımcım:1hug:

ben buna hayrı demem asla hemen yemeye başladım bile kaydirigubbakcemile3

[Bbuyur canım afiyet olsunn:1hug:[/B]

hepiciğinize afiyet olsun güneş55 büğün çaya gelemedim yatmadan bakim dedim belki kahve vardır ama vakitte geç oldu iyi geceler

X