Gne55 le ay Saati...

Çaydanlık Ve Bardakne kadar kibirli dursada
bardağın önünde eğilir çaydanlık
öyleyse bu büyüklenme niye?
bu kibir, bu gurur ne için?
mütevazi ol, hatta bir adım bile
geçme gurur kapısından

bardağı insan bunun için
öper daima anlından

GulluKupa.jpg

yeşilim sana kupa aldım ,içtikçe beni hatırlarsın günlüğünü okuyorum ,hatta baştan başladım ,

canım maşallah sana ,ne kadar güzel kelimeler ,,su gibi akıcı uslub hiç sıkılmadım okurken, gönlüne yüreğine sağlık ,ben hayatta yazamam böyle güzel şeyler, yetenek meselesi,

bende aklıma çok güzel şeyler gelir ,ama yazmaya kalkınca hepsi püf diye uçuyor,,yazacak sözcük bulumam ama konuşurum ,konuşmayı severim,,hele birde ortama ısınırsam değmeyin gitsin,hele birde kızarsam bir şeye daha çok çenem açılır,,ben okumayıda çok severdim,,ne bulursam okurdum ,ama bu küresel ısınmadan dolayı ,sıkılıyorum artık ,okumaktan ,çok okudum çokkne kitaplar ne romanlar , eşim aksine hiç sevmezdi okumayı ,halada sevmez ,sohbeti sevmez ,dışarda çok güzel sohbet eder eve gelince tık yok,,ama çocuklarım çok severler kitap okumayı ,çenem açıldı yine

Son düzenleme:
]akşam kızımla evde olan oğlumdan başka kimse hatırlamadı yaş günümü,,kızım çok güzel pasta almış ,oğlum çiçek yaptırmış , eşim hiç bir şey ,almamış almasından geçtim kutlamadı bile pastayı yerken der insan nerdeeee, ne kardeşlerim ne gelinler ve diğer 2 oğlum ,

Son düzenleme:
bugün evdeyim canım sıkılıyor, dışarı çıkmadımmı afakanlar basıyor beni ,berkte uyuyor,,,kime yok bir iki laf etsem ,

ben kaçtım kızlar berk uyandı yemeğini yedireyim parka götüreyim ,,

]akşam kızımla evde olan oğlumdan başka kimse hatırlamadı yaş günümü,,kızım çok güzel pasta almış ,oğlum çiçek yaptırmış , eşim hiç bir şey ,almamış almasından geçtim kutlamadı bile pastayı yerken der insan nerdeeee, ne kardeşlerim ne gelinler ve diğer 2 oğlum ,

ablam benim üzülme sen sakın olurmu bak kızın ve oğlun hatırlamış ya önemli olan o zaten :1hug:

güneşim niye üzülüyorsunki 13 nisanda bizim evlilik yıldönümümüzdü eşim bildiği halde kutlamadı hediyeden vazgeçtim canım benim ne yapalım bu saatten sonra

tşk ederim biz bu ara oğlumun tayinini bekliyoruz ona odaklanmış durumdayız sen dün dr a gittinmi sonuç nasıl

güneşçiğim, o güzel yüreğine sağlık arkadaşım

kutlanılmamana üzülme tatlım, artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki bazı insanlar iş, güç derken duyarlılık kalmıyor. bu seni sevmedikleri anlamına gelmez. sakın üzülme sakın
bir iki kişi arasa bile onlarla mutlu ol, sevildiğini bil. bak burada ne kadar çok arayanın varmış

yeşilim doğum günün tekrar kutlu losun canım nice sağlıklı yıllaraa.s.a.s.:nazar::1hug:

hediyeee teşekkürler. kahve de çok hoşuma gitti, uykusuz kalmaya değer

murgizinannesi, güneş iyi geceler altın kızlar

tşk ederim biz bu ara oğlumun tayinini bekliyoruz ona odaklanmış durumdayız sen dün dr a gittinmi sonuç nasıl
inşallah bu taraflara çıkar tayini oğlunun ,hayırlısı

güneşçiğim, o güzel yüreğine sağlık arkadaşım

kutlanılmamana üzülme tatlım, artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki bazı insanlar iş, güç derken duyarlılık kalmıyor. bu seni sevmedikleri anlamına gelmez. sakın üzülme sakın
bir iki kişi arasa bile onlarla mutlu ol, sevildiğini bil. bak burada ne kadar çok arayanın varmış

arkadaşım ne bileyim ben alınganlığım üstümdedi galiba,,evt canım gerçekten burda sevenim çokmuş teşekkürler canlarım benim,

hediyeee teşekkürler. kahve de çok hoşuma gitti, uykusuz kalmaya değer
a
murgizinannesi, güneş iyi geceler altın kızlar

iyi geceler yeşilim

X