Gne55 le ay Saati...

ayyy topik gezmekten başım döndüü,,,

ilk hediyemi kendim kendime aldım dün,,akik taşlı gümüş yüzük ,çok hoşuma gitti ,kızlarağası hanınna gitik dün ,ordan aldım hem burcumun taşımış akik bende yeni duydumm

egemm canım hoş geldin napıyosun iyimisin
iyiyim ablacığım bende topikleri geziyorum
ayyy topik gezmekten başım döndüü,,,

ilk hediyemi kendim kendime aldım dün,,akik taşlı gümüş yüzük ,çok hoşuma gitti ,kızlarağası hanınna gitik dün ,ordan aldım hem burcumun taşımış akik bende yeni duydumm

güle güle kullan ablacığım

aaa ablam ben gleip yaparım sana ne demek ..canım ..seve seve ...allah sana iyi insanlar denk getirsin inş .güzel gelinler ..iyi kalpli ..sevgili ..*Allah korkusu olan ..ozaman rahat edersin biraz inş ..

güneşim güle güle kullan canım sen en güzel şeylere layıksın canım benim

iyiyim ablacığım bende topikleri geziyorum

güle güle kullan ablacığım

aaa ablam ben gleip yaparım sana ne demek ..canım ..seve seve ...allah sana iyi insanlar denk getirsin inş .güzel gelinler ..iyi kalpli ..sevgili ..*Allah korkusu olan ..ozaman rahat edersin biraz inş ..

teşekküler sağolun canlarım,

kuşum 2 gelin var ama biri istanbulda, birisi şirinyerde yakın ama çalışıyor, daha ben yapıyorum ya bizde yerler yada evlerine veririm,çalışında olmuyo ,

canım sağol yemiş kadar oldum,,

sizlere doyum olmuyor canlarım ,ama çıkayım pazara gitçem geç oldu ,yoksa bir şey kalmıcak pazarda çok öpüyorom sizleri gelince görüşürüzz inşalahhhhhh

istediğiniz bir şey varmııı

güneş abla doumgünün kutlu olsun
12032mc0.gif

allah sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versinŞeniz
dünyada ve ahirette sevdiklerinle beraber ebedi saadet yaşamak nasip etsin:Saruboceq:

güneş bizlere otelde masa ayırmış birini beğenip gidelim teşekkürler güneş

m7.jpg

güneşim kontrole gittinmi ne oldu sonuç

[saat 10 dadı randevum,7 de kalktım, salonda biraz uzanayım daha erken dedim ,uzanış o uzanış bi kalktım saat 10,,anlıycağın gidemedim,aradım
tekrar randevu verdiler 6 mayısa ,inşallahh uyumam bu sefer,:roflol:

QUOTE=fatma hale;6605671]güneş abla doumgünün kutlu olsunhttp://img144
.imageshack.us/img144/6615/12032mc0.gif[/IMG[/U][/COLOR]
allah sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versinŞeniz
dünyada ve ahirette sevdiklerinle beraber ebedi saadet yaşamak nasip etsin:Saruboceq:[/QUOTE]
f[COLO
[COLOR="Red"][B][U]fatmahalecim sağolasın canım benim,cümlemize nasip etsin[/U][/B][/COLOR]
[quote="yeşilim, post: 6608390"][COLOR="DarkGreen"]
güneş bizlere otelde masa ayırmış birini beğenip gidelim teşekkürler güneş

[/COLOR]

[IMG]http://www.hilalorganizasyon.com/images/m7.jpg[/QUOTE]

evt arkadaşlar ,hangi masayı beğendiyseniz orayı ayırtçam,inşalah bir gün gerçeği olurda ağırlarım sizleri ıNŞALLAHHHHa.s.

ben yeşil sandalyeli masayı beğendim bahar gibi,.....

Son düzenleme:
birde çok üzüldüm ya 9 askerimiz şehit oldu ,allah belalarını versin ,o kadar lanetleniyorlar yine tutmuyo bu şerefsizleri,vatan hainlerinik 9 annenin ,9 ailenin ocağına ateş düştü yazık allah rahmet eylesin şehitlerimize

slmmmmm

alıntı yapmadım çok yer tutacağı için,özür dilerim,,sevilmek ,unutulmamak çok güzelmiş, bana bu duyguyu yaşattığınız ve güzel dilekleriniz için çokkkkkkk teşekkür ediyorum,inanın gözlerim yaşardı,inşallah nice nice yıllara sizlerle beraber olmak üzere ,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ,iyiki sizi tanımışım ,hepinizi seviyorum,canlarım benim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
a.s.:nazar::1hug::nazar:a.s.:1hug:seviyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım, eşim sadece az tuzlu, hiç yağ olmayan sebzeler yiyor. işim zor.

kendime tavuk sote, biraz pilav yaptım. tavuk çorbam var dünden. salata, yoğurt

güneşçiğim bak paylaşım yaparsan şehitlerimize

sana kolay gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/179664-kadinlar-kulubunden-sehitlerimize-6.html
afiyet olsun canım,, bende taze fasulye , pilav yaptım,
a.s.:nazar::1hug::nazar:a.s.:1hug:seviyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende sizleri seviyorummmmmmm

X