gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

Canımm günaydın ve cok geçmiş olsunnn =)) cok sevindim herseyin yolunda gitmesinee =))
bende tam 1 hafta önce ameliyat oldum. acaba cicişerin yumuşaması ve ve normall hayatına dönmen kaç gününü aldı? sen nezaman ameliyat oldun? cok öpüyorummm Gamzecimmm =)

canım çok teşekkürler.. sana da geçmiş ve hayırlı olsun :)
çok şükür yolunda..
ben 3 eylülde ameliyatımı oldum ve 9.günün sonunda işe başlayabildim..
son 3 gündür yan yatmaya başladım.. hala yan yatarken ağrım oluyor..
yani tam olarak normal hayata döndüm denemez ama bunada şükür :)
26.günüm ve hissedilir derecede yumuşadı benim göğüslerim..
bundan dolayı masajda vermedi doktorum.. arkadaşlık isteğini kabul ettim fotoğraflarıda görebilirsin..
umarım yeterli olmuştur..
öpüyorum :)

canımm teşekkürler, tek kelimeyle müthiş olmuşsuunnnn =)) maşallahhh sanaaaa Gamzecimmmmmmmmmmmm =) öpüorummmm cokkkkkkkk

Canım çok saol cevabın için.dün senin dediğin gibi yabancı sitelere baktım,aman tanrım dedim 700cc yaptıran var! Bazılar gercekten çok abartiydi ama aklımda bir fikir oluştu az çok.seninde dediğin gibi benim boyum uzun ama çok ince yapılırım yani iri değilim.meme göğüslerin orta boydan biraz büyük bir portakal büyüklüğünde(benzetmeye bak) berberde bu yüzden 350cc bana da büyük olur gibi geldi,birde çok ağır olursa sahada zor olur diye düşünüyorum araştırmaya devam:)
Doktora gelince iki doktorla görüştüm,Naci Çelik ve Yakup Avşar...Hem burun hem gogus yaptıracağım.gogus için Yakup Avşar 8500tl dedi.burnumu da Yakup Bey yapacak ama gogus konusunu tam netlestirmedik açıkcası.ben ne istediğimden biraz daha emin olmak istiyorum.bu arada sakıncası yoksa beni eklermisin resimlerin varsa bakmak isterim.

eklerim tabi ki canım.. bakabilirsin resimlere..
genellikle amerikalılar o kadar büyük taktırıyor :))
benimde hem burun hem göğüs aynı anda oldu..
8500 tl çok yüksek bir rakam :)

canım benim de pazartesi günü barış çakırla görüşmem var sonraki haftada ameliyatım..doktor seçimimiz farklı da olsa hepsi alanlarında uzmanlar sonuçta :)beni de ekleyebilir misin fotoğrflarına bakıp fikir edinmem için büyüklük konusunda?

hayırlı olsun diyelim şimdiden..umarım herşey istediğin gibi yolunda ilerler..
tabi ki her doktorun kendine göre büyük başarıları var..
ekledim.. görebilirsin :)

canım benim çok güzel olmuşlar güle güle kullan..benim de 2 haftam kaldı kavuşmama :)
hayırlı olsun diyelim şimdiden..umarım herşey istediğin gibi yolunda ilerler..
tabi ki her doktorun kendine göre büyük başarıları var..
ekledim.. görebilirsin :)

geçmiş olsun öncelikle ben arkadaşlık talebi yolladım, yaptırabilmem için biraz erken, ama bende görmek istiyorum, fikir edinmek amacıyla şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 10 gün önce göğüs dikleştirme ve protez ameliyatı oldum sol çok güzel sağın sekli daha farklı sag gögsüm sarkıktı baya bi asimetri de vardı sağ göğsümle cok ugrastıklarını söylediler şişlik te var brz tabi ama bu fark geçici midir sizin de basınıza geldi mi???

geçmiş olsun canım.umarım şişlikler inince asimetrimetri de geçer.

GAMZE, ben de 3 kasımda 325 cc mentor marka yuvarlak takılacak inş. Lütfen beni de arkadaş olarak ekler misin?

benimde bugün 1.ayım.. arada tabi ki biraz fark var..
ama daha çok erken zamanla şekli oturacak.. 3 aya kadar çok fazla şekil değişiklikleri olacak..
şimdiden geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…