Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle kalırsa çok çok güzel, kk da ki bazı arkadaşlar zamanla küçüldüğünü söylüyorlar, sen HASAN Bey'e hiç sordun mu veya O böyle bir durum olabilir dedi mi?
canım bende çok dikleştirmek istiyorum mümkünse bende bakabilirmiyim..???
şey bide fiyat konusunda beni aydınlatırsan çok makbule geçer..
üzerinden 1 ay geçti ama bitaz tabi ki inecek hala şiştir çünkü..
ama çok fazla ineceğini düşünmüyorum.. görcez bakalım :)
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun, cicişlerini güle güle kullan Benide arkadaş olarak eklersen sevinirim. Bende 4 ay önce ameliyat oldum ve iyiki olmuşum diyenlerdenim:))
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun, cicişlerini güle güle kullan Benide arkadaş olarak eklersen sevinirim. Bende 4 ay önce ameliyat oldum ve iyiki olmuşum diyenlerdenim:))
geçmiş olsun yina. konu açıp deneyimlerini paylaşmanı, ameliyat için bilgi toplayanlara yardımcı olmanı diliyorum.
henüz ameliyat olmadım ama bir taraftan bana yardımcı oluyor arkadaşlarım bir taraftan da soru soranlara yardımcı oluyorum edindiğim bilgileri paylaşıyorum benden daha az bilgisi olanlara.
canım çok şükür herşey yolunda..
umarım hep böyle devam eder.. :)
eder eder sen merak etme,hersey dahada guzel olucak emin ol:) mujukss
uzak plan foto bekliyoruz. yan profillerden de. ayrıca sen çekme canım. kollarınla ters hareket yapmanı istemeyiz. önce sağlık sonra güzellik!
Çok güzel Gamze,nazar değmesin,oku kendini,imrenerek bakıyoruz canımşimdi yüklüyorum yeni fotolarrrrrr :)
Çok güzel Gamze,nazar değmesin,oku kendini,imrenerek bakıyoruz canım
Ben de istiyorum bunlardannnn
çok teşeekkürler eklediğin için... şimdiye kadarki gördüğüm en güzel göğüslerden
duyanda kaçtane göğüs gördün dicek
maşallah diyorum, güle güle kullan
canım, fotolar çok güzel. çünkü çekilen güzel! sadece, 2. yeni fotodaki sütyen güzelliğini gölgelemeye çalışıyo, onu söyliiimmm yani. daha güzellerine layıksın! haydi alışverişeeeee.