gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

hasan fındık mükemmel bi doktor benim memelerimide o yaptı ve şuanda mükemmeler iki buçük ay oldu çok mutluyum :)) Çok geçmiş olsun canım sanada ii günlerde kullan

sedacım çok haklısın.. hem işinde hem sosyal hayatta mükemmel bir doktor..
ohh süperrr sen artık normal sütyen takmaya başlamışsındır değil mi?
darısı başıma :))

Günaydın canım.Nasıl gidiyor desem mi demesemmi çekindim açıkcası,maşallah sende benim gibi gayet sağlıklı ve mutlusun:)Ohh ohh maşallahNekadar oldu bakalım?Yumuşama nasıl?

Günaydın canım.Nasıl gidiyor desem mi demesemmi çekindim açıkcası,maşallah sende benim gibi gayet sağlıklı ve mutlusun:)Ohh ohh maşallahNekadar oldu bakalım?Yumuşama nasıl?

çok şükür dilacımm şuan da yolunda ilerliyor.. baya baya yumuşama oldu.. bugün 38.günümüz :))
ee artık yavaştan normal sütyen takmak istiyorum.. birde ona geçiş yaparsam tam olacak :)
sen ne zaman normal sütyen takmaya başlamıştın?

ya bende istiyorum ama çok korkuyor ağrılardan sancılardan bide benim ufaklıklar ya carparsa diye birdedamla olcak ya kayarsa ya sekli bozulursa DİYE korkuyorum offfff bi cesaret edebilsem

ya bende istiyorum ama çok korkuyor ağrılardan sancılardan bide benim ufaklıklar ya carparsa diye birdedamla olcak ya kayarsa ya sekli bozulursa DİYE korkuyorum offfff bi cesaret edebilsem

fafurcum malum her güzel şeyin bir bedeli var.. bu operasyonlarında ağrı gibi bir bedeli var..
ilk etapta göğüslerini koruman gerekiyor ufaklıklarına karşı :) ama bu süre çok uzun değil zaten.. herhangi bir zarar gelmesi için çok şiddetli çarpmaya maruz kalman gerekiyor buda çocuklar tarafından çok mümkün değil.. dikişlerin alındıktan sonra korkulacak bir durum kalmayacak..
damla protez düşünüyorsan eğer buda diğer operasyonlar gibi risk taşımaktadır.
ancak damla protezin kayma konusunda biraz daha sıkıntı yaşattığını biliyorum.
dönme yapabiliyormuş ve buda şekil bozukluğuna neden olacaktır.
ancak forumda damla proteze sahip bir çok arkadaşımız var ve ben hiç karşılaşmadım bu tarz bir sıkıntıya maruz kalan bir arkadaşla..o yüzden bunları çok kafana takma derim..
Fakat cerrah olmadığımız için böyle konularda çok yorum yapmaktan hoşlanmıyorum ben.. bir kelime bile yanlış anlaşılmaya yol açabiliyor.. kafandaki soru işaretlerini giderebilecek kişiler plastik cerrahlar olacaktır..
benim protezlerim yuvarlak.. ben damla protez çok sevmiyorum açıkcası..
senin içine hangisi sinecekse o yolda ilerle ve zafere ulaş derim..

umarım en kısa sürede cesaretini toplar ve ilk adımlarını atmaya başlarsın..

kızceğizlerim :)
yeni fotolar yükledimmmmm..
fotolarda belirttim ama duyduğum rahatsızlıktan dolayı tekrarlamak isterim.
koltuk altlarıma sürmüş olduğum jellerden dolayı oluşan beyazlıklar çirkin bir görüntü oluşturmu..
kusura bakmayınız lütfen.. :)

Canım benim 1 ayda yumuşama başlıyor zaten.3 ay gel bak daha yumuşucaklar:)Ben 1.ayım dolduğu gibi normal sütyene geçmiştim.

canım çok geçmiş olsun bya olmuş ameliyat olalı ama tebrik ediyorum 2 ameliyat olmuşsun çok hoş :)) mutlu günlerde olsun

sedacım çok haklısın.. hem işinde hem sosyal hayatta mükemmel bir doktor..
ohh süperrr sen artık normal sütyen takmaya başlamışsındır değil mi?
darısı başıma :))

evet canım bende bayadır normal sütyen takıyorum gün geçtikce daha güzel görünmeye başlıyolar senin resimlere baktım zaten gayet güzeller güle güle kullan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…