gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

bizi de ekleyin görelim lütfen. ameliyat olmuş kişilerin deneyimlerini bileyim ki çok korkarak gitmeyeyim. (bu arada benim büyük ihtimalle yazın olacak. yaz daha zordur bir çok açıdan ama başka da çarem yok ya mucize bekleyeceğim ya yazı. inşallah bir aksilik çıkmaz. bu konuda yalnız kalmanın ne kadar zor olduğunu kelimelerle anlatmam imkansız. )

yazında olur kışında hiç canını sıkma bence..
yazın olmaz diye bir kural yok.. geç olsunda güç olmasın :)

çooook geçmiş olsun tatlımmm darısı bızım başimıza inşallah ..... memişlerine iyi bak

kızlarrrrr
bugün 18.günümmm memişler bi yumuşamaya başladı sormayın gitsin :)
ama regl dönemim yaklaştı diye sanırım 2 gündür acıyolar..
bunlarda çok önemli değil tabi..
dün ilk kez çok rahat hareket edebildiğimi farkettim..
herşey çok güzel ilerliyor.. çok şükür!!
cumartesi 5.muayene günüm. bakalımmmm ne derece iyileşmiş bnm güzellerim :)

canım cook gecmıs olsun valla duygulandırdın benı..
senın adına cok sevındım hasan beyde basarılı bır cerrah
ve dogru bır secımle isttedıklerıne kavusmussun..
hep böyle mutlu kall..hayırlı olsun..
bıras gec kalmısım ama cok fazla gıremıyyorum foruma bu aralar

gmzgmz86 hersey diledigin gibi olmustur umarim:)

canımm bende göremedim bu aralar senşi zaten..
çok sağol hayatım..
sonunda oldu bitti..
Allahım korusun inş :)
hasan Bey dediğin gibi iyi bir seçimdi.. Hepimizin hem doktorumuzdan hemde memişlerimizden memnun olmamız çok güzel..
aynı duyguları paylaşıyoruz..
öpüyorum seni :)

kızlar fotoğraf yükledim.
bilginiz olsun :)
çok yakın çekim yapmışım pek belli olmuyor galiba :))

nassın fıstık, ara ara burdasın, maşallah iyisin daha da di mi dikkat et sen yine de, ilk zaman heyecanına kapılıp dr önerilerini unutma emi

Son düzenleme:
nassın fıstık, ara ara burdasın, maşallah iyisin daha da di mi dikkat et sen yine de, ilk zaman heyecanına kapılıp dr önerilerini unutma emi

iyiyim çok şükür hayatım ama 3 gündür sağ göğsüm biraz daha şişti korkmaya başladım yarın muayeneye gidiyorum..
valla o kadar iyi bakıyorum ama umarım bişey yoktur

iyiyim çok şükür hayatım ama 3 gündür sağ göğsüm biraz daha şişti korkmaya başladım yarın muayeneye gidiyorum..
valla o kadar iyi bakıyorum ama umarım bişey yoktur

Aman canım dikkat et,sana dediklerimi unutma..Git tabi doktoruna inşallah birsorun çıkmaz.Agrı varmı bilmiyorum ama sag kol genelde daha fazla kullanıldıgı için aslında sag tarafta biraz daha şiş olması ve agrı olması normal.İçini ferah tut.Ben sorun yaşadıgımda dayanılmayacak agrılarım olmuştur,seninkide öyle degildir eminim..Öpüyorum,habersiz bırakma bizi..

canım seni aradım 2 gün önce ama ulaşamadım. bunu sorcaktım.
bende şuan ağrı biraz ama oda reglime 1 hafta var diye hassaslaştı göğüslerim..
sağ kolu çok kullanıyoruz diye sanırım benimde aklıma gelmedi değil..
öyl ağrım yok çok şükür.. bir sorun olsaydı şiddetli ağrı olurdu diye telkin ediyorum yarına kadar kendimi
haberdar ederim kuzummm

Canım çok geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldin:)Yazdıklarını okurken resmen heycanlandım,herkes aynı duyguları hemen hemen yaşıyor.Bundan böyle yepyeni bir hayat bekliyor seni

belki regl ağrısıdır ama doktora görünmekte fayda var tabi.çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldin:)Yazdıklarını okurken resmen heycanlandım,herkes aynı duyguları hemen hemen yaşıyor.Bundan böyle yepyeni bir hayat bekliyor seni

dilacım çok teşekkür ederim canım..
senin güzel memişlerinde sıkı takipcisiyim :)
virde tam iyileşirse tam süper olacak :))
öpüyorum seni çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…