- 11 Mart 2010
- 268
- 0
belki regl ağrısıdır ama doktora görünmekte fayda var tabi.çok geçmiş olsun
ağrımın regl günüm yaklaştığı için olduğu belli ama hafif şişlik olması korkuttu beni..
bakalım yarın öğrences :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki regl ağrısıdır ama doktora görünmekte fayda var tabi.çok geçmiş olsun
dilacım çok teşekkür ederim canım..
senin güzel memişlerinde sıkı takipcisiyim :)
virde tam iyileşirse tam süper olacak :))
öpüyorum seni çokk
geçmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz. dediğin gibi, regl ile alakalı olduğunu düşünmekteyim ben de.iyiyim çok şükür hayatım ama 3 gündür sağ göğsüm biraz daha şişti korkmaya başladım yarın muayeneye gidiyorum..
valla o kadar iyi bakıyorum ama umarım bişey yoktur
ağrımın regl günüm yaklaştığı için olduğu belli ama hafif şişlik olması korkuttu beni..
bakalım yarın öğrences :)
Geçmiş olsun gmzgmz :) Darısı isteyen herkesin başına diyelim.Ben de dr. Hasan Fındık'a ameliyat olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucunda ve buradan Arzum arkadaşımızın ve senin ameliyatlarınızdaki memnuniyetleriniz sebebiyle o doktora karar kıldım.Henüz goruşmeye gitmedim ama somestr de Allahın izniyle ameliyatımı olmak istiyorum.
Seni ekliyorum kabul edersen sevinirim...
Ya nasıl karşılaşamayız muayenehanede yaa..hemde aynı saatlerde 43:
Gecmis olsun canım gmzgmz86
Senin ve arzum77,Copyright ve başka arkadaşların konularının hepsini sklmadan okudum sonuna kadar.ne güzel siz kavuştunuz bombalarınıza sıra bizde artık:) bu arada ben Naci Çelik ile görüştüm doğal gogus büyüklüğümün gayet normal olduğunu söyledi ama gel gor ki beni tatmin etmiyor.başka bir doktor da eğer gercekten istiyorsam 300-350 cc olabilir dedi,meme altı kesisi.kas altı,high profile...ama ben çok kararsızım bana ne yakışır nasıl gözükür.boyum 1.78 kilom 51.. Omuzlarim ideal genişlikte ne çok yapılı ne çok dar..sizin tecrübelerinize dayanarak secim aşamasında neye dikkat etmeliyim?
canımcım baktım fotolarına. 3 haftalık ve muhteşem görünüyorlar. şekli oturunca süper olacak.
bu arada, kilomuz boyumuz, omuz ölçülerimiz birbirine çok yakın biliyor musun :) göğüs dokusu dersen, benimki de az
fotoların bana öyle cesaret verdi ki anlatamam
henüz muayene olamadım.. ilk fırsatta gidicem.. buna bile fırsat bulamamak çok kötü.. ekim ayı içinde gidicem ama muayeneye. inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider. ve inşallah hiçbirimizi pişman etmesin, bu mutluluğumuz daim olsun. aminn...
Selam Gmzgmz :) Resimlerini gordum mukemmel gorunuyorlar daha bir ay bile olmamış sonuçta Ne guzel sen oldun kurtuldun darısı hepimizin başına.Hasan Beyle de daha tanışmadım ama adama acayip kanım ısındı yaaa:))
Bu arada kafama çok takılan birşey var sonuçta ben iki cocuk emzirdim sadece silikon yeterli olur mu seninki gibi dik bir goruntu için (
tekrar gecmis olsun gamze,yeni resimlerine baktim güzel olmuslar eh hayirli olsun bakalim 2012 yaz gelsin plajlarda gorelim seni:)
Slm canım.Fotolara baktım,maşallah şahane görünüyorlar.Ödemlerin henüz hala var,şuan taş gibi olmaları çok doğal.Ödemler insin,yumuşamaya başlasınlar bakmalara doyamıcaksın buna emin ol;
Çok güzel ve özel hayat senindir artıkÖpüyorum cnm