gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

dilacım çok teşekkür ederim canım..
senin güzel memişlerinde sıkı takipcisiyim :)
virde tam iyileşirse tam süper olacak :))
öpüyorum seni çokk

Teşekkür ederim canım benim:)Şiş olduğundan bahsetmişsin,bu dönemde şiş olmaları çok doğal.Korkucak birşey yok ama sen yinede doktoruna bir sor tabi,en azından için rahat eder:KK66:Kucak dolusu sevgiler:KK66:Öpüldün tatlım...

iyiyim çok şükür hayatım ama 3 gündür sağ göğsüm biraz daha şişti korkmaya başladım yarın muayeneye gidiyorum..
valla o kadar iyi bakıyorum ama umarım bişey yoktur :KK43:
geçmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz. dediğin gibi, regl ile alakalı olduğunu düşünmekteyim ben de.
kendine dikkat et.

Kızlarrrr günaydın :)
gittimm hasan beyciğimeee hiç bir sıkıntı yok çok şükür..
Izlerim çok hafif belli.. Onun içinde kreme başlıyorum bugün itibariyle..
Bana masaj vermedi çünkü hergün yumuşuyor benim yavrular :))
artık herşey serbest dedi:KK19:
Bu arada yeni fotolar sizlerleeee canlarrrr :))
şimdi yükledimmmmm

Geçmiş olsun gmzgmz :) Darısı isteyen herkesin başına diyelim.Ben de dr. Hasan Fındık'a ameliyat olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucunda ve buradan Arzum arkadaşımızın ve senin ameliyatlarınızdaki memnuniyetleriniz sebebiyle o doktora karar kıldım.Henüz goruşmeye gitmedim ama somestr de Allahın izniyle ameliyatımı olmak istiyorum.
Seni ekliyorum kabul edersen sevinirim...

Geçmiş olsun gmzgmz :) Darısı isteyen herkesin başına diyelim.Ben de dr. Hasan Fındık'a ameliyat olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucunda ve buradan Arzum arkadaşımızın ve senin ameliyatlarınızdaki memnuniyetleriniz sebebiyle o doktora karar kıldım.Henüz goruşmeye gitmedim ama somestr de Allahın izniyle ameliyatımı olmak istiyorum.
Seni ekliyorum kabul edersen sevinirim...

çok teşekkürler cnmmm <:)
iyi bir tercih senin için.. zaten Hasan Bey'e görüşmeye gittiğin an ne demek istediğimizi anlayacaksın..
tabi ki kabul ederim.
en kısa sürede isteğini gerçekleştirmen dileğiyle .. :)

kızlarrrrrrr,
izlerim için kreme başlıyorum.
daha önce kullananlar biraz bilgilendirirse süper olur..
izlerin geçmesinde ne derece etkili oluyor??

Gecmis olsun canım gmzgmz86
Senin ve arzum77,Copyright ve başka arkadaşların konularının hepsini sklmadan okudum sonuna kadar.ne güzel siz kavuştunuz bombalarınıza sıra bizde artık:) bu arada ben Naci Çelik ile görüştüm doğal gogus büyüklüğümün gayet normal olduğunu söyledi ama gel gor ki beni tatmin etmiyor.başka bir doktor da eğer gercekten istiyorsam 300-350 cc olabilir dedi,meme altı kesisi.kas altı,high profile...ama ben çok kararsızım bana ne yakışır nasıl gözükür.boyum 1.78 kilom 51.. Omuzlarim ideal genişlikte ne çok yapılı ne çok dar..sizin tecrübelerinize dayanarak secim aşamasında neye dikkat etmeliyim?

Gecmis olsun canım gmzgmz86
Senin ve arzum77,Copyright ve başka arkadaşların konularının hepsini sklmadan okudum sonuna kadar.ne güzel siz kavuştunuz bombalarınıza sıra bizde artık:) bu arada ben Naci Çelik ile görüştüm doğal gogus büyüklüğümün gayet normal olduğunu söyledi ama gel gor ki beni tatmin etmiyor.başka bir doktor da eğer gercekten istiyorsam 300-350 cc olabilir dedi,meme altı kesisi.kas altı,high profile...ama ben çok kararsızım bana ne yakışır nasıl gözükür.boyum 1.78 kilom 51.. Omuzlarim ideal genişlikte ne çok yapılı ne çok dar..sizin tecrübelerinize dayanarak secim aşamasında neye dikkat etmeliyim?

çok şükür canım sıra sende :)
ben doktor muayenesinden öncede sürekli yabancı sitelerden göğüs ölçülerine bakıyordum..
sonuç olarak az çok omuz genişliğini biliyorsun e göğüs dokunu zaten biliyorsun var mı yok mu diye onlara dayanarak 300 cc nasıl duruyor diye bakıyordum..
ve Hasan Bey'e ısrarla 300 cc istediğimi söylemiştim..
Tabi ki yine doktoruma bıraktım ama ameliyat girmeden bile aman nolur 300ccyi zorlayın diye girdim..
çünkü az çok 300 cc nin nasıl durabileceğini tahmin edebiliyordum..
o yüzden tavsiyem gir bak bütün sitelere.. ama tabi ki son karar doktoruna ait.. sana yakışmayan bir protezi vücuduna yerleştirmeyecektir.
boyun uzun fakat çok zayıfsın anladığım kadarıyla :)
benim boyum 1.65 kilom artık 51 1 kilo vermişim :))
o yüzden 300 cc sende benimkilerden çok daha büyük duracak.. çünkü benim göğüs dokum çok azdı..
350 cc abartı olacaktır diye düşünüyorum..
umarım yardımcı olabilmişimdir.. hayırlı haberlerini bekliyorum şekerim :)
bu arada ne kadara yaptırıyorsun?

canımcım baktım fotolarına. 3 haftalık ve muhteşem görünüyorlar. şekli oturunca süper olacak.
bu arada, kilomuz boyumuz, omuz ölçülerimiz birbirine çok yakın biliyor musun :) göğüs dokusu dersen, benimki de az :KK43:
fotoların bana öyle cesaret verdi ki anlatamam :KK52:
henüz muayene olamadım.. ilk fırsatta gidicem.. buna bile fırsat bulamamak çok kötü.. ekim ayı içinde gidicem ama muayeneye. inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider. ve inşallah hiçbirimizi pişman etmesin, bu mutluluğumuz daim olsun. aminn...

Selam Gmzgmz :) Resimlerini gordum mukemmel gorunuyorlar daha bir ay bile olmamış sonuçta :nazar: Ne guzel sen oldun kurtuldun darısı hepimizin başına.Hasan Beyle de daha tanışmadım ama adama acayip kanım ısındı yaaa:))
Bu arada kafama çok takılan birşey var sonuçta ben iki cocuk emzirdim sadece silikon yeterli olur mu seninki gibi dik bir goruntu için :KK43:(

canımcım baktım fotolarına. 3 haftalık ve muhteşem görünüyorlar. şekli oturunca süper olacak.
bu arada, kilomuz boyumuz, omuz ölçülerimiz birbirine çok yakın biliyor musun :) göğüs dokusu dersen, benimki de az :KK43:
fotoların bana öyle cesaret verdi ki anlatamam :KK52:
henüz muayene olamadım.. ilk fırsatta gidicem.. buna bile fırsat bulamamak çok kötü.. ekim ayı içinde gidicem ama muayeneye. inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider. ve inşallah hiçbirimizi pişman etmesin, bu mutluluğumuz daim olsun. aminn...

canım benim çok teşekkür ederim.. inş sende en kısa sürede kavuşacaksın :)
muayene gününü bildirirsen bendxe gelirim gerçeğinide görürsün :))
Allah utandırmasın inş..

Selam Gmzgmz :) Resimlerini gordum mukemmel gorunuyorlar daha bir ay bile olmamış sonuçta :nazar: Ne guzel sen oldun kurtuldun darısı hepimizin başına.Hasan Beyle de daha tanışmadım ama adama acayip kanım ısındı yaaa:))
Bu arada kafama çok takılan birşey var sonuçta ben iki cocuk emzirdim sadece silikon yeterli olur mu seninki gibi dik bir goruntu için :KK43:(

canım çok teşekkür ederim..
Hasan Beyle bende tanışmadan önce direkt ona ameliyat olmaya karar vermiştim. ve o kadar çok doktor gezmeme rağmen.. henüz tanışmadan kanım ısınmıştı...
kliniğine gittiğim an söyledim ben sizi daha tanımadan çok sevdim ve size ameliyat olmak istiyorum diye :)
tanıdığında daha çok seveceksin inanılmaz bir enerjisi var :)
bak Arzum77 de senin gibi kızı varrr ama sadece silikonla fıstık göğüsleri oldu..
doktorlarımız aynı..
Hasan Bey seni görsün en doğrusunu sana söyleyecektir zaten..
en kısa sürede haberlerini bekliyorum..:KK54:

tekrar gecmis olsun gamze,yeni resimlerine baktim güzel olmuslar eh hayirli olsun bakalim 2012 yaz gelsin plajlarda gorelim seni:)

Slm canım.Fotolara baktım,maşallah şahane görünüyorlar.Ödemlerin henüz hala var,şuan taş gibi olmaları çok doğal.Ödemler insin,yumuşamaya başlasınlar bakmalara doyamıcaksın buna emin ol;
Çok güzel ve özel hayat senindir artık:KK66::nazar:Öpüyorum cnm

Slm canım.Fotolara baktım,maşallah şahane görünüyorlar.Ödemlerin henüz hala var,şuan taş gibi olmaları çok doğal.Ödemler insin,yumuşamaya başlasınlar bakmalara doyamıcaksın buna emin ol;
Çok güzel ve özel hayat senindir artık:KK66::nazar:Öpüyorum cnm

yumuşamaya başladılar ama tabi hala şişlikler mevcut :)
bir kaç ayı geçirsem çok rahatlayacağım.. şimdi hareketlerim hep kısıtlı :)
çok sağol cnm.. öpüyorumm

X