tebrik ederim ve başarılar diliyoorumAzonce ilk imtihanimi başarıyla vermiş oldum,bir veli okula kek getirmisti ve ben ucundan da olsa yemedim
Çok teşekkür ederimtebrik ederim ve başarılar diliyoorum
Öncelikle tebrik ederim,ne kadar süredir tuketmiyorsun?Ben de hayatımdan her türlü ekmek çeşitlerini ve pasta börek makarna pirinç gibi glüten ürünlerini çıkardım çünkü beni şişiriyor gulüten
Teşekkür ederim 3 aydır tüketmiyorum ilkin zor oldu ama alıştım sonra :)Öncelikle tebrik ederim,ne kadar süredir tuketmiyorsun?
Merhaba tabiki istersen bana eşlik edebilirsin,benim hassasiyetim yok ama tüp bebek öncesi yumurta kalitem için en az 3 ay tamamen hayatımdan çıkarmayı planlıyorum,zaten bir kaç ay yemeyince vücut yokluğuna alışır diye düşünüyorum.Merhaba sanırım benim de Glutensiz hassasiyetin var çünkü ekmek yemediğim zaman karnım dümdüz ama yiyince şişiyor. Aranıza katılabilir miyim
İnşallah çok güzel geçer herşey sizin için ❤Gideceğim yere de yu
Merhaba tabiki istersen bana eşlik edebilirsin,benim hassasiyetim yok ama tüp bebek öncesi yumurta kalitem için en az 3 ay tamamen hayatımdan çıkarmayı planlıyorum,zaten bir kaç ay yemeyince vücut yokluğuna alışır diye düşünüyorum.
Ben zaten ekmek,pasta seven biri değilim ama bulgurla yapılan (kısır,çiğköfte,içli köfte) tarzı şeyleri çok seviyorum bakalım ne kadar dayanirsam o kadar iyi.
Senin aran nasıl ekmek ve bulgurla
Aynen bende pirinç pilavı yemiyorum çok sevdiğim bir şey degil.İnşallah çok güzel geçer herşey sizin için ❤
Ben pirinç pilavı yemiyorum ama kısır olunca yiyordum ekmek de yiyorum beyaz ekmek olmasa da sonuç olarak yiyorumbakalım deniycem gittiği yere kadar vücudum nasıl tepki veriyor
Sanırım beni de ekmek zorlayacak deneyelim öyleyse birde değil de azaltan azaltaAynen bende pirinç pilavı yemiyorum çok sevdiğim bir şey degil.
Buğdayin un hali bulgur halinden daha çok gluten içeriyor daha ufalfigi için,bulguru tamamen çıkaramıyorsan da ekmeği çıkarmaya çalışsan iyi olur,ben zaten günde iki üç dilimden fazla yemiyordum tamamen çıkarmak zor olmayacak,ben bulguru da tamamen cikarmaya çalışıyorum o biraz zorlayacak gibi
Azalta azalta çok denedim başarılı olamadım,hepten bırakmaya o sebeple karar verdim,en azından üç ay yememem lazımSanırım beni de ekmek zorlayacak deneyelim öyleyse birde değil de azaltan azalta
Çok sevindim adına. Böyle devam inşallahBugünü de glutensiz ve sağlıklı menülerle kapattım,sabah bayan arkadaşlarla kahvaltıya gittik ben peynir ve yumurta yedim,salatalık domates bile yemedim mevsimi değil diye,aksamda yeşil mercimekli salata çok hafif hissediyorum
Siz de mi tüp bebek ben de onun için dikkat ediyorum kalite için ay aynı sebeple burdayızBugünü de glutensiz ve sağlıklı menülerle kapattım,sabah bayan arkadaşlarla kahvaltıya gittik ben peynir ve yumurta yedim,salatalık domates bile yemedim mevsimi değil diye,aksamda yeşil mercimekli salata çok hafif hissediyorum
Evet tüp bebek için,hem rezervim az hem de kalite sorunu var, takviyeler kullanıyorum ama yeterli olmuyor gluten çok etkiliyormus en azından tüp bebek öncesi ne kadar dikkat edersem o kadar faydalı olur.Siz de mi tüp bebek ben de onun için dikkat ediyorum kalite için ay aynı sebeple burdayız