masal3487 💙💙💙💙 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2015 12.718 28.996 22 Mart 2019 Konu Sahibi masal3487 #41 Bugün sabah 20'lik dişimi çektirdim o nedenle bu saate kadar hiç bir şey yemedim,yanımda peynir zeytin getirdim biraz ağrısı geçince onları yerim,aksam içinde yesil mercimekli salata yaptım yoğurtla yerim
Bugün sabah 20'lik dişimi çektirdim o nedenle bu saate kadar hiç bir şey yemedim,yanımda peynir zeytin getirdim biraz ağrısı geçince onları yerim,aksam içinde yesil mercimekli salata yaptım yoğurtla yerim
blaues_meer Şükür, şükür, çok şükür... Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 890 286 22 Mart 2019 Konu Sahibi masal3487 #42 masal3487 .!.: Maşallah canim, ben unutuyorum ya limonlu ılık suyu ama gün boyu suyumun içinde çubuk tarçın olur o da şekeri dengelemek için çok ideal Genişletmek için tıkla... Evet o da iyi oluyor. Zencefil de at suyuna tazesinden. O da metabolizma hızlandırıyor.
masal3487 .!.: Maşallah canim, ben unutuyorum ya limonlu ılık suyu ama gün boyu suyumun içinde çubuk tarçın olur o da şekeri dengelemek için çok ideal Genişletmek için tıkla... Evet o da iyi oluyor. Zencefil de at suyuna tazesinden. O da metabolizma hızlandırıyor.
masal3487 💙💙💙💙 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2015 12.718 28.996 22 Mart 2019 Konu Sahibi masal3487 #43 _PuppE_ .!.: Evet o da iyi oluyor. Zencefil de at suyuna tazesinden. O da metabolizma hızlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Zencefil çok ağır geliyor bana nedense ama küçük bir parçada olsa koymak faydalı
_PuppE_ .!.: Evet o da iyi oluyor. Zencefil de at suyuna tazesinden. O da metabolizma hızlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Zencefil çok ağır geliyor bana nedense ama küçük bir parçada olsa koymak faydalı
masal3487 💙💙💙💙 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2015 12.718 28.996 25 Mart 2019 Konu Sahibi masal3487 #44 Sevgili günlüğüm,ihmal ettim bu ara seni,haftasonu da minik bir kacamagim oldu,bir tane gözleme yedim Tabiki aksam dengeledim fırınlanmış balık ve bol salata ile,bugünde sağlıklı bir kahvaltı yaptım,aksam içinde ıspanak yogurtladim,nohut yemeği yaptım
Sevgili günlüğüm,ihmal ettim bu ara seni,haftasonu da minik bir kacamagim oldu,bir tane gözleme yedim Tabiki aksam dengeledim fırınlanmış balık ve bol salata ile,bugünde sağlıklı bir kahvaltı yaptım,aksam içinde ıspanak yogurtladim,nohut yemeği yaptım