Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla veremedim bu hafta verdiysem de azdır, kızım evdeyken onla yapmak çok zorKesin kilo verdi yiyo bizi
Benimde oğlum kreşe gitmeyince öyle oluyor ya bugün evde ya babasina McDonald's istiyorum dediYok valla veremedim bu hafta verdiysem de azdır, kızım evdeyken onla yapmak çok zor![]()
Diyet mi? Görünüşe göre yapmamışımm, tartıyı yarın atıcamSen yapmadın mı bu hafta?
Azdan az öyle demeDiyet mi? Görünüşe göre yapmamışımm, tartıyı yarın atıcam![]()
Kız senin tabaklari sporu gördük ya vermişsindirDiyet mi? Görünüşe göre yapmamışımm, tartıyı yarın atıcam![]()
Bu hafta neredeyse her gün tatlı bişiyler yedim yani böyle olması normalAzdan az öyle demebiliyoruz dikkat ettiğini sporlarını. Olur öyle kacamaklar devamı gelmesin yeto
![]()
Birşey olmaz daha yeni başladık verirsin hadi motivasyonu düşürmek yok tam gaz devamm üzme kendiniAşklarım elmalı turta, strudel, bitter çikolata, dünkü ekmek arası sonra makarna porsiyonunu abarttığım gün yani o kadar da dikkat etmedim
Her zaman diyet psikolojisinde olmayabiliriz canım sorun yokAşklarım elmalı turta, strudel, bitter çikolata, dünkü ekmek arası sonra makarna porsiyonunu abarttığım gün yani o kadar da dikkat etmedim
Neyse rabbime handü senalar olsun kilo kaybım olmuş@Istenmeyentuyy @immzaben @YagmurkanSusmuyorr @Safransari Kizlar sizin güncel kilolarinizi yazdım yine de tartı atmak isterseniz değişiklikleri düzeltiriz haftaya pazar atarsınız
![]()
Yeni başladın ya sen djsjdhs MC donalds kafanı karıştırmasın bence
Ben dediğim gibi sağlıklı lahmacun tarifinden yana kullanacağım hakkımıYeni başladın ya sen djsjdhs MC donalds kafanı karıştırmasın bencesen bilirsin canım ödül günü değil de öğünü olarak yapabilirsin bence
Ne istiyosun ödül??
Nasıl ödül yemegi olmazzYeni başladın ya sen djsjdhs MC donalds kafanı karıştırmasın bencesen bilirsin canım ödül günü değil de öğünü olarak yapabilirsin bence