- 20 Ocak 2010
- 46.770
- 171.374
- 1.123
- 44
Kız zaten 74 75 arası gidip geliyordum 75 yazinca oyle oldu tartilsaydim keske bakim yakim tarihte tartim varmi onunla degiselimEvet bibi önümüzde ki hafta gruptan ayrılıyorkadın biraz yavaş ver yav
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zaten 74 75 arası gidip geliyordum 75 yazinca oyle oldu tartilsaydim keske bakim yakim tarihte tartim varmi onunla degiselimEvet bibi önümüzde ki hafta gruptan ayrılıyorkadın biraz yavaş ver yav
Gerek yok bibi sen zaten sporda Yapıyosun ek olarak bu kadar vermende normal bir durum yaniKız zaten 74 75 arası gidip geliyordum 75 yazinca oyle oldu tartilsaydim keske bakim yakim tarihte tartim varmi onunla degiselim
Tebrik ederimGunaydinnn.. 85.60 dı yani 2 kilo 900 gr eksik cikmisim. Benim kilomla baslayan biri icin normal ama benim icin umut verici. Sizi seviyorumEki Görüntüle 3575763
Benim evde tartım yok yarın tartılacağım
Kız maşallah ne güzel vermişinGunaydinnn.. 85.60 dı yani 2 kilo 900 gr eksik cikmisim. Benim kilomla baslayan biri icin normal ama benim icin umut verici. Sizi seviyorumEki Görüntüle 3575763
Belki o kadar acı olmazKız maşallah ne güzel vermişinmaalesef ben de acı gerçeklerle az sonra karşınızdayım
![]()
Sen tartıldın mıBelki o kadar acı olmaz![]()
EvetSen tartıldın mı![]()
Geldim bacımm, fazla kaçamaklıda olsa fena başlamadık bence grubumuzun maşallahı car
Tek sebebi kilomun fazla olmasi odemi falan derken boyle oldu ama yinede cok mutlu oldum valla ay iyiki yaptik iyiki varsinizKız maşallah ne güzel vermişinmaalesef ben de acı gerçeklerle az sonra karşınızdayım
![]()
Ay ayGeldim bacımm, fazla kaçamaklıda olsa fena başlamadık bence grubumuzun maşallahı car
Bu da benden gelsin, 65.2 ile başlamıştım 63.85 ile devam ediyorumm
Eki Görüntüle 3575764
Sen yapmadın mı bu hafta?Yani bravo tebrik ediyorum bebeklerim darısı başıma![]()
Yarın sabah tartılacakSen yapmadın mı bu hafta?
Kesin kilo verdi yiyo biziKız maşallah ne güzel vermişinmaalesef ben de acı gerçeklerle az sonra karşınızdayım
![]()