Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

@kikelomo KendineRenkli KendineRenkli @seyda586 @kediannesi0 kızlar sizden henüz gelmedi bişi kaçirmadiysam Infinite Soul Infinite Soul yediğin pastaları atmak ister misin sen de xjsjd
Ancak girdim canım, sabah kahvaltımı atmıştım ama hepsini tekrar yazayım
Kahvaltı: mantarlı omlet, domates, az peynir ve zeytin
Ara: avuç içi kadar fındık, ceviz, kivi
Akşam: tavuk sote ve salata

21:00 sularında umreden gelen akrabaya gittik ve hurma yedim, şifa niyetine 😅 birde kızımın yarımı kalmasın diye 1 çatal kalburabastı attım ağzıma ama o kadarcıktan bişi olmaz ya 🤭
Gecenin bu saatinde yarın eltime gelecek misafir için şehriye salatası yapıyorum. Tavukları haşşadım ve pilav kısmını pişirdim. Bakalım yarınki gezme menüsüne ne kadar dayanıklı duracağım 🥲 ara öğünler yerine azar azar tatsam ceza yer miyim 😅

Ancak girdim canım, sabah kahvaltımı atmıştım ama hepsini tekrar yazayım
Kahvaltı: mantarlı omlet, domates, az peynir ve zeytin
Ara: avuç içi kadar fındık, ceviz, kivi
Akşam: tavuk sote ve salata

21:00 sularında umreden gelen akrabaya gittik ve hurma yedim, şifa niyetine 😅 birde kızımın yarımı kalmasın diye 1 çatal kalburabastı attım ağzıma ama o kadarcıktan bişi olmaz ya 🤭
Gecenin bu saatinde yarın eltime gelecek misafir için şehriye salatası yapıyorum. Tavukları haşşadım ve pilav kısmını pişirdim. Bakalım yarınki gezme menüsüne ne kadar dayanıklı duracağım 🥲 ara öğünler yerine azar azar tatsam ceza yer miyim 😅
Pazar günü + görürsen ceza yersin sadece 🥳

Zencefilli limonlu suyumu içtim
İnşallah bugün kaçamak yapmam da sağlıklı sağlıklı yerim Amiin 😂 sütüm azalacak valla böyle giderse

Kahvaltı yaptım bu şekilde, tabak 450 kalori

Eklentiler

• 1000009803.webp
    1000009803.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba kızlar.
Orenda Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Umarım güzel kilolar verirsiniz
Cok gecmis olsun. Ciddi bir durum yoktur insallah.

Merhaba kızlar.
Orenda Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Tabi ki, çok geçmiş olsun her ne ise umarım bir an önce şifa bulur :KK200:

Merhaba kızlar.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Merhaba kızlar.
Arte kuzum ciddi bişey değildir umarım geçmiş olsun ❤️

Merhaba kızlar.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Back
X