- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Endoskopi falan hiç çektirdin mi peki beybikikelomo @Nane Limon Kabugu herşeyime baktırdım bi problem yok gerek diyetisyene bile gittim kilo alımı için metabolizma hızlı çalışıyor bagırsak düzenleyici kullandım fakat yine aynı oldu bizde genetik olduğu için bende artık doktora gitmeyi bıraktım
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimMerhaba kızlar.
Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Umarım güzel kilolar verirsiniz
Yok ona gerek duymadı doktorEndoskopi falan hiç çektirdin mi peki beybi
Üşdek ficudum var başım günüm dertte anacımmm amannnn beaaaaEndoskopi falan hiç çektirdin mi peki beybi
Çok geçmiş olsunn umarım Hersey yoluna girerMerhaba kızlar.
Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Ben her yıl dahiliyeye gidiyorum vitamin kullanıyorum ama yine demir, B12 , d vitamini düşüyor. Gluten hassasiyeti kanda pozitif çıktı. Endoskopi çektirmek için gastroenteroloji ye yönlendirdi beni doktor. Sonra sonuca göre diyetisyene gönderirim dedi. Benim metabolizma da hızlı. Babam ,amcalarım,kardeşlerim hep uzun ve zayıf. Genetik olduğunu düşünüyorum. Fakat doktor bir mide sorunu olduğundan çölyaktan şüphe etti. Ne olur ne olmaz baktırmak lazım bence.Yok ona gerek duymadı doktor
Glutenle ilgili konuştuk fakat olsa farklı olur ficudun reaksiyon verir mutlaka demişti reflüm var sadece ama ben kendim şeker den şüheleniyorum bazen ara ara baktırmıştım bi ara çıktı sonra çıkmadı öyle yaniBen her yıl dahiliyeye gidiyorum vitamin kullanıyorum ama yine demir, B12 , d vitamini düşüyor. Gluten hassasiyeti kanda pozitif çıktı. Endoskopi çektirmek için gastroenteroloji ye yönlendirdi beni doktor. Sonra sonuca göre diyetisyene gönderirim dedi. Benim metabolizma da hızlı. Babam ,amcalarım,kardeşlerim hep uzun ve zayıf. Genetik olduğunu düşünüyorum. Fakat doktor bir mide sorunu olduğundan çölyaktan şüphe etti. Ne olur ne olmaz baktırmak lazım bence.
Ayyyy sorunlarımız ortak valla bacım. Bende de lise zamanında reflü vardı sürekli hıçkırık, geğirme oluyordu. Midem yanıyordu yediğim şey boğazıma kaçar gibi oluyordu falan. Mide koruyucu kullandım bir süre ve düzeldi ama bu aralar yine nüksetmiş gibi. Bizim özellikle acılı, baharatlı,asitli yiyecek içeceklerden uzak durmamız lazım . Şeker de çok önemli. Umarım şekerin çıkmamıştır. Dikkat et kendine çokGlutenle ilgili konuştuk fakat olsa farklı olur ficudun reaksiyon verir mutlaka demişti reflüm var sadece ama ben kendim şeker den şüheleniyorum bazen ara ara baktırmıştım bi ara çıktı sonra çıkmadı öyle yani
Sağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.Arte kuzum ciddi bişey değildir umarım geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Umarım fizik tedavi ile hallolacak bir şeydir
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.Çok geçmiş olsunn umarım Hersey yoluna girer
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim güzel meleğeMerhaba kızlar.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim güzel meleğe
Hayırdır geçmiş olsun artemMerhaba kızlar.
Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlarSağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.
1 öğün mü yedin aşkımArkadaşlar bögünnn
Salçalı makarna
Çıtır tavuk
Salata
Ayrann
Turşu yedim
İnşallah kilo alarak döner yarabbimmm
Yok bidenem kahvaltıyı yazmayı unuttum da akşamı yazıyım dedim bende1 öğün mü yedin aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?