- 2 Şubat 2023
- 237
- 476
- 33
Ancak girdim canım, sabah kahvaltımı atmıştım ama hepsini tekrar yazayım@kikelomoKendineRenkli @seyda586 @kediannesi0 kızlar sizden henüz gelmedi bişi kaçirmadiysam Infinite Soul yediğin pastaları atmak ister misin sen de xjsjd
Pazar günü + görürsen ceza yersin sadeceAncak girdim canım, sabah kahvaltımı atmıştım ama hepsini tekrar yazayım
Kahvaltı: mantarlı omlet, domates, az peynir ve zeytin
Ara: avuç içi kadar fındık, ceviz, kivi
Akşam: tavuk sote ve salata
21:00 sularında umreden gelen akrabaya gittik ve hurma yedim, şifa niyetinebirde kızımın yarımı kalmasın diye 1 çatal kalburabastı attım ağzıma ama o kadarcıktan bişi olmaz ya
Gecenin bu saatinde yarın eltime gelecek misafir için şehriye salatası yapıyorum. Tavukları haşşadım ve pilav kısmını pişirdim. Bakalım yarınki gezme menüsüne ne kadar dayanıklı duracağımara öğünler yerine azar azar tatsam ceza yer miyim
Cok gecmis olsun. Ciddi bir durum yoktur insallah.Merhaba kızlar.
Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Umarım güzel kilolar verirsiniz
Tabi ki, çok geçmiş olsun her ne ise umarım bir an önce şifa bulurMerhaba kızlar.
Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Teşekkür ederim. Kaslarında biraz zayıflık var. Emar ve Eeg çekildikten sonra ne olduğunu öğreneceğiz bakalım. O zamana kadar fizik tedaviyle ilerleyeceğiz.Cok gecmis olsun. Ciddi bir durum yoktur insallah.
Çok teşekkür ederim. Amin.Tabi ki, çok geçmiş olsun her ne ise umarım bir an önce şifa bulur
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahMerhaba kızlar.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Arte kuzum ciddi bişey değildir umarım geçmiş olsunMerhaba kızlar.
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Umarım fizik tedavi ile hallolacak bir şeydirTeşekkür ederim. Kaslarında biraz zayıflık var. Emar ve Eeg çekildikten sonra ne olduğunu öğreneceğiz bakalım. O zamana kadar fizik tedaviyle ilerleyeceğiz.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?