Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

kikelomo kikelomo @Nane Limon Kabugu herşeyime baktırdım bi problem yok gerek diyetisyene bile gittim kilo alımı için metabolizma hızlı çalışıyor bagırsak düzenleyici kullandım fakat yine aynı oldu bizde genetik olduğu için bende artık doktora gitmeyi bıraktım
Endoskopi falan hiç çektirdin mi peki beybi

Merhaba kızlar.
Orenda Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Umarım güzel kilolar verirsiniz
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim🤲🏻

Merhaba kızlar.
Orenda Orenda beni listeden çıkarabilir misiniz rica etsem? Bebeğimin gelişimiyle ilgili benim farkettiğim bazı sıkıntılar vardı, nöroloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Şu aralar diyet spor yapacak durumum yok.
Çok geçmiş olsunn umarım Hersey yoluna girer 🙏🌸

Yok ona gerek duymadı doktor 😵‍💫
Ben her yıl dahiliyeye gidiyorum vitamin kullanıyorum ama yine demir, B12 , d vitamini düşüyor. Gluten hassasiyeti kanda pozitif çıktı. Endoskopi çektirmek için gastroenteroloji ye yönlendirdi beni doktor. Sonra sonuca göre diyetisyene gönderirim dedi. Benim metabolizma da hızlı. Babam ,amcalarım,kardeşlerim hep uzun ve zayıf. Genetik olduğunu düşünüyorum. Fakat doktor bir mide sorunu olduğundan çölyaktan şüphe etti. Ne olur ne olmaz baktırmak lazım bence.

Ben her yıl dahiliyeye gidiyorum vitamin kullanıyorum ama yine demir, B12 , d vitamini düşüyor. Gluten hassasiyeti kanda pozitif çıktı. Endoskopi çektirmek için gastroenteroloji ye yönlendirdi beni doktor. Sonra sonuca göre diyetisyene gönderirim dedi. Benim metabolizma da hızlı. Babam ,amcalarım,kardeşlerim hep uzun ve zayıf. Genetik olduğunu düşünüyorum. Fakat doktor bir mide sorunu olduğundan çölyaktan şüphe etti. Ne olur ne olmaz baktırmak lazım bence.
Glutenle ilgili konuştuk fakat olsa farklı olur ficudun reaksiyon verir mutlaka demişti reflüm var sadece ama ben kendim şeker den şüheleniyorum bazen ara ara baktırmıştım bi ara çıktı sonra çıkmadı öyle yani

Glutenle ilgili konuştuk fakat olsa farklı olur ficudun reaksiyon verir mutlaka demişti reflüm var sadece ama ben kendim şeker den şüheleniyorum bazen ara ara baktırmıştım bi ara çıktı sonra çıkmadı öyle yani
Ayyyy sorunlarımız ortak valla bacım. Bende de lise zamanında reflü vardı sürekli hıçkırık, geğirme oluyordu. Midem yanıyordu yediğim şey boğazıma kaçar gibi oluyordu falan. Mide koruyucu kullandım bir süre ve düzeldi ama bu aralar yine nüksetmiş gibi. Bizim özellikle acılı, baharatlı,asitli yiyecek içeceklerden uzak durmamız lazım . Şeker de çok önemli. Umarım şekerin çıkmamıştır. Dikkat et kendine çok 😘

Merhabalarrr 🌸bugün sabah 8 de bir bardak kefir bir haşlanmış yumurta ile kahvaltı yaptım. Ara öğün olarak Türk kahvesi ve 7 tane çiğ badem tükettim. Öğlen yemeğini de az çorba ve hamburger ve ayran ile tamamladım. Aksam 7de kurufasulye ve salata ile yemek faslını sonlandıracagım. Şuan için 1.5 litre su içtim 2.5a tamamlamaya çalışacağım 🫠 Orenda Orenda

Arte kuzum ciddi bişey değildir umarım geçmiş olsun ❤️
Sağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Umarım fizik tedavi ile hallolacak bir şeydir

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim🤲🏻

Çok geçmiş olsunn umarım Hersey yoluna girer 🙏🌸
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.

Merhaba kızlar.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim güzel meleğe🥹🤲🤍

Merhaba kızlar.
Hayırdır geçmiş olsun artem 😔

Selam vereyim diye girdim doğrudan bu yazıyı gördüm çok geçmiş olsun

Yeni konu hayırlı olsun kızlar. Bol eksiler sizlere 🥰🥰🥰

Sağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.

Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar 🤲🏻 benim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?

Orenda Orenda

Kahvaltı
Tost, fıstık ezmesi, çilek, blueberry, bal

Akşam
Somon, fırın patates, salata

Ekstra kolajenli kahve ve kuru dut

12 kg ağırlıkla yürüyüş yaptım.

Eklentiler

• IMG_2304.webp
    IMG_2304.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 20
Back