Ben paylaşmıştım ama akşam üzeri etiketlemistim@gelengiden beybi senin de fazla kaçırdığını gördüm olsun yarın kaldığımız yerden devam, rapor verdiğin için Puanı ekledim
Nevossss monoi kediannesi0 Monica_ @seyda586 sizlerinkini göremedim kızlar atmak isterseniz eklerim, bibi de banlı oldugu için atamadı.
Bugün kahvaltı da maalesef poğaça yedim bir tane çay ile birlikte@gelengiden beybi senin de fazla kaçırdığını gördüm olsun yarın kaldığımız yerden devam, rapor verdiğin için Puanı ekledim
Nevossss monoi kediannesi0 Monica_ @seyda586 sizlerinkini göremedim kızlar atmak isterseniz eklerim, bibi de banlı oldugu için atamadı.
Bugün hep dışarıda olduğum için iş arkadaşlarıyla yemek vs derken salata ile ızgara köfte yedim (bir süre köfte görmek istemiyorum jdjd)@gelengiden beybi senin de fazla kaçırdığını gördüm olsun yarın kaldığımız yerden devam, rapor verdiğin için Puanı ekledim
direnç kilon olabilir mi acaba? İdealin ne biliyor musun?Ben de tartıldım aynı, şaka gibi. Reglimin ikinci günü ondan mı bilmiyorum, moralim bozuldu. Bana göre çok yemiyorum bundan azıyla da gözüm döner, kaç kilo gitti ama şu 54ten bi inemedim, kilomu böyle mi kabullenmeliyim artık acaba
52 olması lazım. Daha önce indim 52 küsürlere ama geri çıktım, düzenli spor yapıyorum ve acıkıyorum daha az nasıl yicem bilmiyorum. Daha çok hareket etmem lazım ona da vaktim yokdirenç kilon olabilir mi acaba? İdealin ne biliyor musun?
Ben de aynıyım. Ben de hala regl'im bence bitince fark edecektir. Hala ödem var vücudumuzdaBen de tartıldım aynı, şaka gibi. Reglimin ikinci günü ondan mı bilmiyorum, moralim bozuldu. Bana göre çok yemiyorum bundan azıyla da gözüm döner, kaç kilo gitti ama şu 54ten bi inemedim, kilomu böyle mi kabullenmeliyim artık acaba
Kız ben de dün akşam KFC yedim utancımdan yazamadım hfjfjKızlar bugün kahvaltı yapmadım bir yere davetliyim diye hayvan gibi yiyip geldim şimdi yatağa girdim ağlıyorum neden yedim o kadar diye iyi akşamlar
Sağ ol Access. Spastisizm belirtileri var. Doğumda kısa süreli kalbi durmuştu. Beyninde oksijensiz kalıp blokajlanan bölgeler olmuş olabilirmiş. Emarda belli olacak. Bir de anlık dalmaları var, nöbet mi diye eeg çekilecek.
Arte kuzum çok güzel haberlerini alalım inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.
İnşallah sizde de hiç ni sorun yoktur, güzel haberlerle gelin kızlarÇok geçmiş olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlarbenim kızıma da eeg çekilecek bu dalmalarından dolayı, 18 aylık şu an. 1 ay sonra randevusu var. Nöroloji normaldir büyük ihtimalle bu dönemde daydreaming oluyor ama ne olur ne olmaz çekelim dedi, ben de biraz korkuyla bekliyorum. Sizinki kaç aylık ?
Gene başladı gene başladıKız ben de dün akşam KFC yedim utancımdan yazamadım hfjfj
Opoyorom sovoyorommmm
Geldi başımın belası hdhdhdhOpoyorom sovoyorommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?