Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Tek pro olmayan benmişim gibi geliyor. Herkeşler kırmızı kırmızı

Kizlar butun yorumlari okudum. Cidden harikasiniz. Cok hizli basladik hepimiz bence ve motiveyiz. Arada ufak kacamaklar da basta olur bence canimiz sag olsun. Ben kacamak yapmadim gerci ama hepinize kilo konusunda tur bindirdigim icin oyle bir hakkimda yok zaten. aralikli oruc gibiydi dun. Bugun 2 normal ogun yaptim.
Sabah kiymali omlet 3 zeytin 2 lokma peynir yedim. Uzerine kocaman kupamla kahvemi ictim.
Regl tatli krizi yuzunden kahveme 1 kasik seker attim.
Aksamda bir tabakta 4 farkli cesit tadimlik balik yedim. Degisik bir temasi vardi. Mezeleri denemeden siparis vermek yasak oldugu icin meze yiyip biraktim yani. Az azdi hepsi. Gunu kapattim daha da yemem.

Tamam olur 74 diyelim,

Dün akşam ne yediğimi yazamadım bugün yazayım:
Köfte
2 kaşık basmatiden pilav
Ayran
Canım çok tatlı istediği için de geceye doğru activia yedim 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekleyip

Bu sabah kahvaltıda
Zeytin
Peynir yedim canım hiçbir şey istemiyordu:/
Öğlen yemedim
Şimdi de kararsızım hala canım bir şey istemiyor yemekten sonra yazacağım

Hedefe kaç yazalım 1 hazirana kadar?

Hedefe kaç yazalım 1 hazirana kadar?
65 yazalım orendacığım çabalayacağım inşallah olur ödem de çok var 2 kg ödemden gitse kalanı da makuldür herhalde ilk kez diyet yapacağım hedefli yani ne kadar zamanda ne kadar gider bilemediğimden gerçekçi mi az mı çok mu bilmiyorum ama 65 diyorum

Mezeleri denemeden sipariş vermek niye yasak

Bugün hastane islerimiz olduğu için sabah 8de omlet 1 dilim füme hindi salam 4 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmek ve cay ile kahvaltı yaptım. Öğlen dışarda olduğumuz için iki tane kır pidesi ve ayran ile öğlen yemeği yemiş oldum ve günü kapattım. 10.000 adım attım şimdi hazırlanıp 1 saat spora gideceğim. Şuanlık su tuketimim 1.5 litre oldu 2.5 litreye tamamlayacağım. Spor dönüşünü bir kahve ve biraz çiğ kuruyemis ile tamamlarım@Orenda

Son düzenleme:
Yarın öğlen yemeginde hamburger var yesem akşam ve sabah karbonhidrat tüketmesem ceza alır mıyım enter

Bugünü kaçamaksız geçirdim sabah 1 haşlanmış yumurta biraz tost, öğlen sadece kahve, akşam 2 dolma 1 bardak ayran Orenda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…