Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kızlar iyi akşamlar gün içinde rapor verenlerin puanlarını +1 yapacağım listede. İlk gün olduğu için sabaha kadar göre yazabilir eklerim. Ama normalde gün sonunda veya içinde beni etiketleyip raporu yazarsanız kaçırmamış olurum.
Orenda Orenda +1
accessdenied accessdenied +1 (akşam?)
@Artemissisipi +1
@Bibibella +1
@KendineRenkli +1
@monoi +1 (akşam?)
my mister my mister +1
Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi +1
kikelomo kikelomo +1
ilk gün puanını alan arkadaşlarrr <3 Akşamları göremediklerimi yanına yazdım sjdf yazarken etiket ederseniz kaçırmam :KK68:

Infinite Soul Infinite Soul biliyorum başlamadın sen ama yine de etiket ettim
gelengiden gelengiden
@Hawky
@Nevossss
@seyda586
dolunaybekler dolunaybekler
Kızlar siz de ilk gün raporunu atmamışssınız, eklemek isterseniz puanlarınızı sabah ekleirm.
Yeni girebildim canım kusura bakma
Dün sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir zeytin domates
Akşam nohut 2 yk pilav bol salata 2 lt su
Arada çikolata yedim 🥹

Ben gene kahvaltı öğlen karışık rek öğünle başlıyorum hayırlara vesile olsun 😑
IMG_9208.webp

Kız atsana fit brownieyi 😌sevaptır hdhdh
Göz kararı yapıyorum ben 🥲 muz, yumurta, erimiş bitter çikolata, kakao, kabartma tozu, hindistan cevizi yağı azcıkk, biraz da kıvam vermesi için yulaf unu ya da tam buğday unu. Hepsini bıztlıyorum blenderla. Bitter şekersiz olursa daha iyi ama normal brownie kadar tatlı olmuyor. 2.5-3 büyükçe muza 2 yumurta koyarım genelde kalanını da kıvama göre eklerim.

Göz kararı yapıyorum ben 🥲 muz, yumurta, erimiş bitter çikolata, kakao, kabartma tozu, hindistan cevizi yağı azcıkk, biraz da kıvam vermesi için yulaf unu ya da tam buğday unu. Hepsini bıztlıyorum blenderla. Bitter şekersiz olursa daha iyi ama normal brownie kadar tatlı olmuyor. 2.5-3 büyükçe muza 2 yumurta koyarım genelde kalanını da kıvama göre eklerim.
Göz kararı tariflere karşıyım gözü bozuk olanımız var beybi tam ölçülü tarifin yok midur :olamaz:

Back
X