- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Bu yaz 2 yılımız yeni dolacak canım.
Dediğin gibi ben de gözlemledim onlara yok diyemiyor canım o kadar merhametli ki.ben de her şeye yok desin demiyorum o ay varsa elimizde versin.bundan önce öyle yapıyorduk.Hatta borç verecekse gelip soruyordu.Ama bu son 1 aydır bi değişti sanki artık veriyor ama söylemiyor. Yada belki yok hiç öyle bi şey çünkü elimde somut bi şey yok.ben tahmin ediyorum
Benim tek istediğim o da görsün bi şeylerin farkına varsın böyle borçla hep yaşarsak ne ev olur ne bişey hep yerimizde sekeriz
Ben çalıştığımda daha da çok yüklenecekler eşime
Çünkü karşı taraf çok düşüncesiz.
Eşim ne kadar yok derse desin onlar devam ediyor
Ve eşim de galiba artık saklama kararı aldı.
Geçen gün maaş bandronu al hele ne kadar alıyor ne vergisi kesiliyor falan dedim tmm dedi ama hep geçiştiriyor
Bi somut örnek mesela
Boşanmk istemiyrm her şeye rağmen mutluyuz. Ama en büyük problem bu konular :-(
Ben eşinin karakterini az çok anladım canım, benim babam da ayni senin esin gibiydi o kadar merhametli ve vericiydi ki kimseye hayır diyemezdi. Ailesini bırak kirk kat ellere neler neler yapardı... belki onu kullananlar ne güzel aptal yerine koyduk diye düşünüyorlardı onu da bilmiyorum :) galiba eşinin ağzı ciddi şekilde yanmadan bu davranıştan vazgeçmeyecek... Sen simdilik sabret, gözlemlemeye devam et ama eşine hic hissettirme.. onun da kendi kafasında birseyler var belli ki. Arkadaşının borcunu ödeyemezse en çok mahçup olacak olan o mesela en basitinden...