Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

doktorumla 5 dk. görüştüm. ben hazırdım zat ameliyata. ikna etmeye çalışmadı. nagor mu mentor mu olacak dedim. orda net bişey demedi. hani sorularıma cevap verdi ama ne bileyim tatmin olmadım. o kadar hazırdım ki ameliyata hemen şimdi yapın bile dedim ama doktora güvendiğimden değil. artık oldu bittiye gelsin istediğimden. mesut özcanı çok övmüşker forumda. onunla da görüşeyim en iyisi. kpora gidecek ama napalım

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, artık kararımı verdim devlet hastanesı bulamadım mecbur özel hastanede olacağım. artık ertelemek istemiyorum. Gününü de aldım sadece bakacak biri kaldı yanımda kalacak arkadaşımıda ayarladımm mı tamamdır..5 gün kaldı.......

Tek basına düşünme asla. Yanına tam dönüp su bile alamazsın..sana en az bir hafta usanmadan bakabilecek (buna yıkanma dahil)birini bul.

merhaba,

ben de meme büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. Bütçem devlet hastanesine yettiği için devlette yaptıracağım. Bugün aradım hacettepe plastik cerrahiyi 8 temmuza randevu verdiler ilk muayene için. Ancak ne figen hanım adına ne de ömer bey adına randevu alamadım. Doktora göre randevu veremiyoruz dediler. Çok istediğim bir ameliyat ama gidip neyle karşılaşacağımı bilmemek beni korkuttu biraz. Sizin yazdıklarınızı okuyup ömer bey ve figen hanıma güvenmiştim halbuki :) iki şey sormak istiyorum:
1)fiyatlarda son durum nedir bilgisi olan var mı 5-6 bin beni aşacak 3 bin için hazırlamıştım kendimi.
2)Ömer beyden nasıl randevu alabilirim? destekleyici bir doktora ihtiyacım var.

Çok istiyorum umarım hayalime kavuşurum :S

En önemli ayrıntı o bakacak kişiyi bulmak, o kısmı atlama lütfen aynı şehirde olsaydık yardımcı olmaya çalışırdım ama umarım halledebilirsin..
Devlet-özel farketmiyor doktorunu sevdiysen güvendiysen ve parasını çıkarabildiysen şimdiden hayırlı olsun :)

Doktora göre randevu vermiyorlar evet gidip orda bölümden kime denk gelirsen ilk olarak onlar muayene ediyorlar. Aradığınızda da hastası olmadığınız doktora ulaşamıyorsunuz. Zaten Figen Hanım'a denk gelmek baya zor oluyor ben gittiğimde de yurtdışındaydı ameliyattan 2 dakka önce gelip iyi uykular dediğini biliyorum sadece :)
Oraya gidip Figen Hanımla görüşmek istiyorum dediğinde eğer yoksa 2 tane başasistanı var ameliyatlara beraber girdikleri, Ali Bey ve Ömer Bey ikisinden birine yönlendiriyorlar. Özellikle Ömer Bey'i görmek istiyorsanız bunu o sırada söylemeniz gerekiyor o yüzden, ameliyattaysada çıkana kadar bekletiyorlar yine bölüm katında..
Sanırım fiyat konusunda da bir değişiklik yok henüz, en son 22 haziranda denizaydan nickli arkadaş ameliyat oldu hacettepe'de benim yazdığımla aynı parayı vermiş..

teşekkür ederim. hakikaten ben bu ameliyatı daha yıllarca olamayacağım diye düşünüp yıkılmıştım ta ki sizin mesajlarınızı görene kadar. bir umut ışığı oldu görünce ben de bu işi yaparım dedim umarım sorun çıkmaz hoşçakalın :)

Bi kez daha çok mutlu oldum :) biz yine burdayız yardımcı olmaya çalışırız gelişmeleri yaz mutlaka, umarım gönlünce olur her şey..

slm kızlar.saatlerdir yazdıklarınızı okuyorum.ben ankaralıyım ve ist yaşıyorum.ailem ankarada.bende inş. olcam ameliyat.ist. da fatih pekerle görüştüm.meme dokum varmış ve bana 330 mentor yuvarlak heigh profil kas zarı altını uygun gördü.6000 dedi.ömer beyi daha öncede duymuştum.hem sizler memmunsunuz hemde fiyat uygun o yüzden bende düşünmeye başladım.burda Allah nasip ederse hasan fındıklada görüşcem.yalnız kızlar benim bildiğim hacettepe muayne ücreti alıyor (diğer polikinlikler).sizden aldılar mı ve ne kadar hiç bahseden olmamış.hasan fındık,fatih dağdelen,fatih peker muayne ücreti almıyor.desteğinizi bekliyorum.olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.ve hepinize maşallah diyorum.Allah nazarlardan saklasın.arkadaş isteği gönderdiklerim lütfen kabul etsin.öpüldünüz bombalar ve bomba olcaklar :))))

Kabul ettim canım bakabilirsin albüme :)
muayene ücreti vermedim ben sigortalı olduğum için direk internetten randevu alıp gittim sonra tetkiklerimi yaptırırken de yine sigortadan faydalanıp para vermedim tabi ameliyat kısmına gelince ücretli hasta olduğun için ameliyat ücreti ve özel odada kalış ücreti ödüyorsun sonra ilaçlarını alırken yine bi reçete yazıyorlar yine sigortadan faydalanıyorsun :)
zaten devlet hastanesinde muayene ücreti 15 lira- 16 lira gibi bişey..
başka biyerde yazmışsın gördüm tek yaşıyorum vs diye, eğer annen gelemiyorsa Ankara'da olman daha mantıklı çünkü yanında birinin olması çok önemli o yüzden Ankara'da başka doktorları da araştır muayene ol ama mutlaka ailenin yanında ol derim ben..

canım geçmiş olsun. bende bakabilir miyim albümüne. ameliyat olmak istiyorum ama hiç türk bir dr un sonucunu görmedim. hep yabancı sitelere baktım. malum ülkemizde yasak. izin verirsen sevinirim.

canım geçmiş olsun. bende bakabilir miyim albümüne. ameliyat olmak istiyorum ama hiç türk bir dr un sonucunu görmedim. hep yabancı sitelere baktım. malum ülkemizde yasak. izin verirsen sevinirim.

Tabii, ekliyorum
o yabancı siteler çok farklı oluyo 300lük 400lükler küçücük görünüyo niyeyse :)
Ölçülerin ne? nerde ameliyat olmayı düşünüyorsun?

Tabii, ekliyorum
o yabancı siteler çok farklı oluyo 300lük 400lükler küçücük görünüyo niyeyse :)
Ölçülerin ne? nerde ameliyat olmayı düşünüyorsun?

teşekkür ederim :) ölçülerime gelince göğüs yüksekliği 83, göğüs altı 73, göğüs altım dar olduğu için küçük takarlar diye korkuyorum aslında. forumda hep öyle şeylerde bahsediliyor. ama omuzlarım baya geniş 42 cm :) basende 95 :) belki burdan yırtarım diyorum.
şu anda 75 b giyiyorum ama sol göğsüm daha küçük ve doldurmuyor.

Ben 75b olabilmek için ameliyat oldum resmen

Göğüs altın pek dar sayılmazki benim de 75 cm yani ben de 75 beden giyiyorum göğüs yüksekliğim ameliyattan sonra 88 cm oldu. Tabanı daha dar ama daha çıkık yüksek profilli tercih edilebilir ya da meme dokun uygunsa daha büyük protez konabilir bunun uygunluğuna doktorun karar verir ama, hatta ameliyat esnasında deneyerek en doğrusunu bulacaklar.. Korkma vücuduna en uygunu neyse onu yapıyorlar o yüzden deneyerek yapmayı tercih ediyorlar iki göğüsüne farklı boyut takılarak onu da dengelerler :)

sen şu anda b cup musun? şaşırdım. benim şu an b ama dümdüz resmen seninkiler gibi olsa asla düşünmem ameliyatı. :) neyse düğünden önce dr a karar verip balayından sonra düşünüyorum ameliyatı. kesin kararlıyım. yıllardır forumda okuyorum kızları. bende istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…