Doktorunla görüştüğünde kendini iyi hissettiysen, güven duyduysan ve en önemlisi istediklerini tam olarak anlattıysan 4 gün kala araştırma artık.. herkesin beklentisi farklı olduğu için herkes aynı oranda mutlu olamıyor ya da beklentilerini karşılamıyor. bu sürecin en önemli kısmı gerçekten seni anlayan, güven veren, kendini teslim edebileceğine inandığın doktoru bulabilmek ve beklentilerini çok iyi anlatabilmek..
oooo hadi yine geri sayım yapıyoruz Giz için saydık bak oldu bitti bomba gibi geldi aramıza, darısı senin de başına!
Tek tek cevap vereyim, Adana'da hangi devlet hastanesinde yapılıyordur bilmiyorum ama ben de zaten İstanbul'da bulamayıp Ankaraya gittim fiyat çok çok uygun olduğu için ve Hacettepe nedense bana çok güven vermişti.. Şehirden şehire fiyatlar çok değişiyo devlet hastanesi bile olsa, zaten benim doktorum Hacettepeye de yakında zam geleceğini söylemişti. Ben uçakla gidip döndüm o yüzden hiç farketmedim bile şehir değiştirdiğimi :)
Listeme ekledim ama albümleri görebilmen için 25 mesajı doldurman gerekiyor..
Ve son olarak, ameliyat için cesaretli olman çok güzel gerçekten korkulacak bişey yok zaten ama herşeyi göze alma kısmında seni uyarmak istiyorum tek başına çok çok zorlanırsın. Kasaltı mı kasüstü mü olacaksın? Eğer kasaltı olacaksa ilk 3-4 gün tek başına yatıp kalkmayı geçtim buzdolabının kapağını açmak bile zorluyor. Ailen bilmese bile güvendiğin yakın bi arkadaşından yardım istemeni tavsiye ederim..
Bende yorumlarınızdan çok faydalanıyorum, korkumu yendim, benimde son 5 günüm 6 temmuz büyük gün heyecanla bekliyorum...
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, artık kararımı verdim devlet hastanesı bulamadım mecbur özel hastanede olacağım. artık ertelemek istemiyorum. Gününü de aldım sadece bakacak biri kaldı yanımda kalacak arkadaşımıda ayarladımm mı tamamdır..5 gün kaldı.......
Bombayım bombaaaa:)
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, artık kararımı verdim devlet hastanesı bulamadım mecbur özel hastanede olacağım. artık ertelemek istemiyorum. Gününü de aldım sadece bakacak biri kaldı yanımda kalacak arkadaşımıda ayarladımm mı tamamdır..5 gün kaldı.......
merhaba,
ben de meme büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. Bütçem devlet hastanesine yettiği için devlette yaptıracağım. Bugün aradım hacettepe plastik cerrahiyi 8 temmuza randevu verdiler ilk muayene için. Ancak ne figen hanım adına ne de ömer bey adına randevu alamadım. Doktora göre randevu veremiyoruz dediler. Çok istediğim bir ameliyat ama gidip neyle karşılaşacağımı bilmemek beni korkuttu biraz. Sizin yazdıklarınızı okuyup ömer bey ve figen hanıma güvenmiştim halbuki :) iki şey sormak istiyorum:
1)fiyatlarda son durum nedir bilgisi olan var mı 5-6 bin beni aşacak 3 bin için hazırlamıştım kendimi.
2)Ömer beyden nasıl randevu alabilirim? destekleyici bir doktora ihtiyacım var.
Çok istiyorum umarım hayalime kavuşurum :S
teşekkür ederim. hakikaten ben bu ameliyatı daha yıllarca olamayacağım diye düşünüp yıkılmıştım ta ki sizin mesajlarınızı görene kadar. bir umut ışığı oldu görünce ben de bu işi yaparım dedim umarım sorun çıkmaz hoşçakalın :)
slm kızlar.saatlerdir yazdıklarınızı okuyorum.ben ankaralıyım ve ist yaşıyorum.ailem ankarada.bende inş. olcam ameliyat.ist. da fatih pekerle görüştüm.meme dokum varmış ve bana 330 mentor yuvarlak heigh profil kas zarı altını uygun gördü.6000 dedi.ömer beyi daha öncede duymuştum.hem sizler memmunsunuz hemde fiyat uygun o yüzden bende düşünmeye başladım.burda Allah nasip ederse hasan fındıklada görüşcem.yalnız kızlar benim bildiğim hacettepe muayne ücreti alıyor (diğer polikinlikler).sizden aldılar mı ve ne kadar hiç bahseden olmamış.hasan fındık,fatih dağdelen,fatih peker muayne ücreti almıyor.desteğinizi bekliyorum.olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.ve hepinize maşallah diyorum.Allah nazarlardan saklasın.arkadaş isteği gönderdiklerim lütfen kabul etsin.öpüldünüz bombalar ve bomba olcaklar :))))
canım geçmiş olsun. bende bakabilir miyim albümüne. ameliyat olmak istiyorum ama hiç türk bir dr un sonucunu görmedim. hep yabancı sitelere baktım. malum ülkemizde yasak. izin verirsen sevinirim.
Tabii, ekliyorum
o yabancı siteler çok farklı oluyo 300lük 400lükler küçücük görünüyo niyeyse :)
Ölçülerin ne? nerde ameliyat olmayı düşünüyorsun?
teşekkür ederim :) ölçülerime gelince göğüs yüksekliği 83, göğüs altı 73, göğüs altım dar olduğu için küçük takarlar diye korkuyorum aslında. forumda hep öyle şeylerde bahsediliyor. ama omuzlarım baya geniş 42 cm :) basende 95 :) belki burdan yırtarım diyorum.
şu anda 75 b giyiyorum ama sol göğsüm daha küçük ve doldurmuyor.
fotoğrafta hoş görünüyor. doğal. beden olarak kaçtın? kaç oldun acaba?
Ben 75b olabilmek için ameliyat oldum resmen
Göğüs altın pek dar sayılmazki benim de 75 cm yani ben de 75 beden giyiyorum göğüs yüksekliğim ameliyattan sonra 88 cm oldu. Tabanı daha dar ama daha çıkık yüksek profilli tercih edilebilir ya da meme dokun uygunsa daha büyük protez konabilir bunun uygunluğuna doktorun karar verir ama, hatta ameliyat esnasında deneyerek en doğrusunu bulacaklar.. Korkma vücuduna en uygunu neyse onu yapıyorlar o yüzden deneyerek yapmayı tercih ediyorlar iki göğüsüne farklı boyut takılarak onu da dengelerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?