Teşekkürler :)
Herkesin yapısına göre değişiyo aslında kaç cc konacağından çok vücut tipin meme dokun vs çok değiştiriyor nasıl görüneceğini, doktor 320 dediyse ona uygunsun demekki. Hem evleniyosunda madem seksi bi hatun olmanda bi sakınca yok, daha dolgun dolgun olsun
Ben yaşımdan, ilerde evleneceğim kişinin rahatsız olmamasına kadar düşünmek zorundaydım bi de zaten ufak tefek bişeyim :)
Diğer sorulara gelince ben ilk 15 gün uyuşukluk yaşadım ama hissizlik yaşamadım pek, zaten kaslarım 15 gün boyunca tepki vere vere alıştı sonunda. sonrasında üstüne farketmeden yattığımda uyuşuyodu ama 1. ayımda herşey normale dönmüştü..
Sıkı sıkı sardıkları bandaj yüzünden ilk gün göğüsün sıkışır gibi hissedeceksin ama korkma onuda bi gün sonra açıyorlar rahat bi nefes alıyorsun, gerilen vücudun normale dönmeye başlıyor kaslar alışmaya başlıyor protez yumuşamaya başlıyor yavaş yavaş herşey normale dönüyor o ilk gün yaşadığın protezi çıkarıp atma isteği, gerginlik hissi, nefes alma zorluğu geride kalıyor ve iyiki yaptırmışım diyosun..
O yüzden bunları çok fazla düşünme düğününde çok güzel olacağını düşün, herşey geride kalmış olacak..
Yardımcı olacak biri olsun yanında mutlaka, 1 hafta - 10 gün sonra rahatlayacaksın. Ben gece sütyeni çıkarıp rahat rahat yatıyorum 1 aydır, yan yatıyorum hatta bazen yüzüstü yatıyorum hiç öyle önümde bi sertlik varmış gibi vs hissetmiyorum..
Umarım sen de en ağrısız sorunsuz şekilde atlatırsın bu süreci ve hayalindeki gibi güzel bi düğünün olur bomba gibi fotoğrafların olur