• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

sen şu anda b cup musun? şaşırdım. benim şu an b ama dümdüz resmen :( seninkiler gibi olsa asla düşünmem ameliyatı. :) neyse düğünden önce dr a karar verip balayından sonra düşünüyorum ameliyatı. kesin kararlıyım. yıllardır forumda okuyorum kızları. bende istiyorum.

Düğünün çok yakın zamanda değilse düğünden önce yaptır, göğsünü gere gere giy gelinliğini bomba gibi fotoların olsun hatıra! :)
Benim b cup evet ama bakmışsındır fotolarda, b cup sütyenler dolu dolu duruyo sıkı duruyo o yüzden tercih ediyorum.. halbuki 255cc protezlerim çok büyük değil zaten :)

Düğünün çok yakın zamanda değilse düğünden önce yaptır, göğsünü gere gere giy gelinliğini bomba gibi fotoların olsun hatıra! :)
Benim b cup evet ama bakmışsındır fotolarda, b cup sütyenler dolu dolu duruyo sıkı duruyo o yüzden tercih ediyorum.. halbuki 255cc protezlerim çok büyük değil zaten :)

maşallah şahene duruyorlar. ben çok beğendim ve korkularım gitti. küçük takılırsa diye.zaten çok büyük istemiyorum. ilerde çocuk vs dütle şişicek çatlamasın bari :) düğünüm ağustosun sonunda. ama daha eşya almaya bile başlamadım alışverişler ev yerleştirme vs var. yorucu olucak. bu yüzden bu araya sıkıştırmak istemiyorum. zaten gelinliğim dikildi. içine sığmam sonra :)) gerçi annem dikti halledebilir ama dediğim gibi bu arada çok işim var ve ameliyatlı yapamam. eşim dışında ev yerleştirmede yardımcı olucak kimsemizde olmıcak yanımda. balayından sonra artık :)

gizist te buradan cok tesekkur edıyorum destegı ve tavsıyelerı ıcın.buyuk ıhtımal ıstanbuldan kalkıp ankaraya bende gıdıcem:) bu duyguyu bıran once yasamak ıstıyorum ya cok guzel:) daha once bır doktorla bu konu hakkında konusmadım ama buradakı tum paylasımlar doktorların anlattıgı kadardan daha fazla emınım.buradakı memenunıyetler bız daha yaptıramayanlara ınanın cesaret verıyor.

kızlar bırde fıkrınızı almak ıstoıyorum benmde boyum 163 ve kılom 52 300cc taktırsam sızce cok asırı buyukmu durur.bu konuda tecrubelerınız oldugu ıcın fıkırlerınıze ıhtıyacım var :)

bırkac tane daha yazı yazıp su mesaj sayımın dolması gerek albumlerı gorebılmem ıcın ard arda yazıyorum o yzuden artık :)

Bi kez daha çok mutlu oldum :) biz yine burdayız yardımcı olmaya çalışırız gelişmeleri yaz mutlaka, umarım gönlünce olur her şey..

gelişmeleri mutlaka yazacağım bu trend ve bilgi aktarımı kuşaktan kuşağa gitmeli bütün kadınlar istediklerine kavuşmalı :)

gizist te buradan cok tesekkur edıyorum destegı ve tavsıyelerı ıcın.buyuk ıhtımal ıstanbuldan kalkıp ankaraya bende gıdıcem:) bu duyguyu bıran once yasamak ıstıyorum ya cok guzel:) daha once bır doktorla bu konu hakkında konusmadım ama buradakı tum paylasımlar doktorların anlattıgı kadardan daha fazla emınım.buradakı memenunıyetler bız daha yaptıramayanlara ınanın cesaret verıyor.

ben sana yine uzunca bi cevap attım maillerini kontrol et :34:
aslında gidip bikaç doktorla görüşsen iyi olurdu, nasıl oluyo nasıl hissediyosun bi baksaydın muayene ücreti almayan bi sürü yer var..
Ben kendi yaşadıklarımı anlatıyorum sadece, öyle yönlendirmiş gibi olmayayım umarım verdiğin kararlar mutlu eder seni :)
ama herkesi cesaretlendirmek istiyorum tabi en güzeli bu, herkes yaşasın bu duyguyu :29:

kızlar bırde fıkrınızı almak ıstoıyorum benmde boyum 163 ve kılom 52 300cc taktırsam sızce cok asırı buyukmu durur.bu konuda tecrubelerınız oldugu ıcın fıkırlerınıze ıhtıyacım var :)

Canım cc'lere takılma, şuanki meme dokun, vücudun, sırt ölçün vs hepsi bi etken. Konan protezler herkeste farklı duruyor sadece boyuna kilona göre değil. Hem yöntemde çok önemli, kasaltına konan protezler daha küçük duruyor mesela.
Doktoruna nasıl görünmek istediğini anlat sadece, ameliyatta deneyerek hayalinde canlandırdığın sonuca ulaşacaktır.
hemen hemen aynı kiloda boyda olup 300cc konup küçük geldi diye memnun olmayanlarda var 300 büyük geldi diyende var bak ben de 255'liklerle mutluyum :)
Nasıl görünmek istediğini anlat gerisini doktora bırak..

En önemli ayrıntı o bakacak kişiyi bulmak, o kısmı atlama lütfen aynı şehirde olsaydık yardımcı olmaya çalışırdım ama umarım halledebilirsin..
Devlet-özel farketmiyor doktorunu sevdiysen güvendiysen ve parasını çıkarabildiysen şimdiden hayırlı olsun :)

Çoo teşekkür ederim iyi dileklerin için....Evet umarım halledebilirim:)))))

bmcrazy bende sizin gıbı ankaraya gdııp orda amelıyatımı olmayı dusunuyorum ve yuzde 99 bır ıhtımal gıdıcemde :) gizist ile konustum senınde amelıyatını omeer bey gerceklestırmıs sanırım.rıca etsem bana resımlerını gonderebılrımsıın.gizemkinilerini gordum bayıldım harıka olmuslar.bırde senınkılerı gorsem :) cunku kararımı verdım fakat onun yaptıgı memısler nasıl merak edıyorum :)

Bütün kadınlara cesareeett, bütün kadınlara özgüveeeen !! :21:
hadi bekliyoruz :)

gizemcim onerılerın ıcın saol tatlım aynen ben bıraz buyuk olsun ısteyenlerdım 300 cc fln bunları burada okudugum ıcın tam boyutlarını sımdı karar verebılıyor gıbıyım :) dedıgın gıbı anakraya gıtmeden :) bırde burda bır doktora gorunur fıkır alırım olmazsa.ama ankara bana cok sıcak geldı ne bılım ıcımden bır ses cıdden ankaraya gıtmemeı soyluyor tabı basta senın destegın ve yardımların ıle :)

Kabul ettim canım bakabilirsin albüme :)
muayene ücreti vermedim ben sigortalı olduğum için direk internetten randevu alıp gittim sonra tetkiklerimi yaptırırken de yine sigortadan faydalanıp para vermedim tabi ameliyat kısmına gelince ücretli hasta olduğun için ameliyat ücreti ve özel odada kalış ücreti ödüyorsun sonra ilaçlarını alırken yine bi reçete yazıyorlar yine sigortadan faydalanıyorsun :)
zaten devlet hastanesinde muayene ücreti 15 lira- 16 lira gibi bişey..
başka biyerde yazmışsın gördüm tek yaşıyorum vs diye, eğer annen gelemiyorsa Ankara'da olman daha mantıklı çünkü yanında birinin olması çok önemli o yüzden Ankara'da başka doktorları da araştır muayene ol ama mutlaka ailenin yanında ol derim ben..

gizist baktım albümüne gerçekten çok güzel olmuşlar.Allah nazarlardan saklasın.evt canım ist. tek kalıyorum.memurum burda 10 aylık daha yeni.hacettepe beni de karşılar herhal.asaletim onaylandı ancak 1 yıl dolmadan izin alamıyorum.mazeret izni var onu da istemiyorum.baş müdürlüğe yazı fln yazılıyor ordan onay geliyor vs.baydım biraz :))) kısaca tatlım hafta içi görüşemem.nasıl olcak bu işler.gerçi bir yerde sen pazar görüştü arkadaş yazmışsın.ömer beye olursam sponsora ihtiyacım yok :)) param yetiyor.sponsorum ablam olacaktı.hasan fındıklada görüşemedim annem tek gitme diye tutturdu.ay gizist bende hemen olmak istiyorum.annem bayram sonraya bırak diyor :(((

gizemcim onerılerın ıcın saol tatlım aynen ben bıraz buyuk olsun ısteyenlerdım 300 cc fln bunları burada okudugum ıcın tam boyutlarını sımdı karar verebılıyor gıbıyım :) dedıgın gıbı anakraya gıtmeden :) bırde burda bır doktora gorunur fıkır alırım olmazsa.ama ankara bana cok sıcak geldı ne bılım ıcımden bır ses cıdden ankaraya gıtmemeı soyluyor tabı basta senın destegın ve yardımların ıle :)

tatlişim bence,burdan okuduğum yorumlara göre ve diğer araştırmalarıma göre 400 cc dahil büyük değil.400 den sonrasını bilemem ama :)) canımcım gizeml diye bir arkadaş var 2010 da ameliyat olmuş onun hikayesini de okudum baştan sona.sonra saolsun beni arkadaş olarak ekledi fotolara baktım.maşallah onun kide muhteşem gizeminki gibi.o 350 birine 375 birine taktırmış meme ölçüleri farklıymış çünkü.ameliyattan 2 yıl sonrası fotolarıda koymuş benim içimi o rahatlattı.bende 330 senin gibi büyük mü derken o herşeyi açıkladı.sende bak.ancak bence vücut ölçülerin,anatomin ve doktorunun görüşüde önemli.öpüldün şeker.

gizist baktım albümüne gerçekten çok güzel olmuşlar.Allah nazarlardan saklasın.evt canım ist. tek kalıyorum.memurum burda 10 aylık daha yeni.hacettepe beni de karşılar herhal.asaletim onaylandı ancak 1 yıl dolmadan izin alamıyorum.mazeret izni var onu da istemiyorum.baş müdürlüğe yazı fln yazılıyor ordan onay geliyor vs.baydım biraz :))) kısaca tatlım hafta içi görüşemem.nasıl olcak bu işler.gerçi bir yerde sen pazar görüştü arkadaş yazmışsın.ömer beye olursam sponsora ihtiyacım yok :)) param yetiyor.sponsorum ablam olacaktı.hasan fındıklada görüşemedim annem tek gitme diye tutturdu.ay gizist bende hemen olmak istiyorum.annem bayram sonraya bırak diyor :(((

Teşekkürler canım darısı başına diyelim o zaman :)
Tek yaşıyorsan zaten İstanbul'u düşünme bile, gerçekten çok yardıma ihtiyacın olacak git annenin yanına en güzeli :) Annem bebek gibi bakmıştı bana ilk 2-3 gün. İstanbul'a döndükten sonrada burda bi arkadaşın yanında kalıp yatmana kalkmana yardım etse 1 haftada toparlarsın :)

Devlet hastanesi tabi haftasonuna randevu vermiyor aslında ama doktorlar haftasonları hastanede oluyorlar genelde. Ben cuma ameliyat olmuştum ctesi Ömer bey muayene etmişti, denizaydan ctesi ameliyat oldu, bmcrazy'i pazar günü muayeneye çağırdı.. Yani doktora ulaştıktan sonra haftasonu görüşme ve ameliyat olabiliyor özel durumlarda..

Ama madem sponsorun var özellerede gidip bi görüş Ankara'da, içine sineni seç :)
Masabaşı işin varsa haftasonu olup 2 gün sonra dönsen sıkıntı olmaz heralde ama 1-2 gün izin alabilsen daha iyi olur aslnda zorlanabilirsin çünkü..

Ve bana kalırsa karar verdiysen hemen git ol hiç düşünme ben karar verdim gittim muayene oldm haftasına ameliyat olup döndm :) bayramda da tatil yaparsın, bu yazı kaçırmamış olursun.. :)

tatlım masa başı işi ancak kollar aktif.al gülüm ver gülüm olayı.gerçi rahat bir şubedeyim ama.16.30 da çıkıyorm işten.ameliyat sonrası rapor alcam zaten.sen form açtığından beri kendi kendime kızıyorum.ben hacettepede geçen yılda çok rahat olurdum bu ameliyatı.hep istedim ama fiyatlar yüksek diye işe gireyim diyordum.araştırma bile yapmadım.1 yıl boşa gitti anlıyacğın :(( öpüldün şeker

tatlım masa başı işi ancak kollar aktif.al gülüm ver gülüm olayı.gerçi rahat bir şubedeyim ama.16.30 da çıkıyorm işten.ameliyat sonrası rapor alcam zaten.sen form açtığından beri kendi kendime kızıyorum.ben hacettepede geçen yılda çok rahat olurdum bu ameliyatı.hep istedim ama fiyatlar yüksek diye işe gireyim diyordum.araştırma bile yapmadım.1 yıl boşa gitti anlıyacğın :(( öpüldün şeker

Olsun olsun geç olsun güç olmasın, bak keşfetmiş oldun iyiki yazmışım :)
istediğin gibi olur umarım. haftasonu olursan 1-2 günde raporlu olursan sonra bomba gibi geri dönersin kimse anlamaz.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, hayırlısı olsun :)

Back
X